Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

çok sıcak yaaa!!! sabah eşim 2 tane poğaça almıştı midemi fena yaptı onlarda... Belkide sıcağın etkisiyle midem fıkır fıkır şimdi.

herkes kendince bir çözüm bulmalı...zaten bebek için oda yapmak sadece annenin tercihi... bebeğin bir seçimi olamaz =) o daha minicik.. nerde yatırsan uyur... anne kendini mutlu etmek için oda yapar veya yapmaz o onun tercihi artık =)
herkes kendine göre en uygunu nasılsa öyle yapmalı...
yer sorunu olanlar zaten kesinlikle park yatak tercih etmeli.. heleki kiracı ise evde...dediğin gibi çok da pratik... bende hep onu düşündüm ilk zamanlar ama işte geçen haftada var olan gardrobumuda değerlendireyim dedim sepette çıkınca arkadaştan böyle yapmayı düşündüm...
benim zaten fazladan bir gardrobum vardı.. bir de karyola aldımmı iş çözüldü.. sağolsun arkadaşımın sepet sayesinde yanımda da olacak.. yoksa benim derdim 5 yıl sonrada bu karyolayı kullansın değil hiç.. kullanmayacağımızı biliyourum da =)
şimdilik idare eder bunlar bizi.. oğluşum büyüyncede kendi seçer odasını yaparız o zaman istediği gibi...

mesela bir arkadaşımda şöyle yaptı... kendi yatagına koyabildiği bir aparat vardı.. onu koydu ve bebeği eşiyle arasında yatırdı bir kaç ay... sonrada normal 90x190 lık tek kişilik yataga geçirdi... korkuluk aldı yatak kenarına... hiç karyolada yatmadı bebek.. direkt yataga geçti

bu arada hepinize günaydın ve bugece berat gecesi..allah hepimizin kalbindeki dualarını kabul etsin inşallahhhh...aminnn
amin cnm . bu vesile ile herkesin berat kandilini kutlarım. dualarımız kabul olur inşallah

hiç duymadım ben o siteyi sebincim.

:sm_confused:

oooo 32.hafta olmussun. yasal izni hakkettin hadi darısı baımıza...

ne zamana kadar çalışıcaksın tatlım

gaye bende sabah simit yemiştim
midemi mahvetti az öncede çıkardım onu
öğle yemeğinde salata vardı ondan yedim birazda pilav
son günlerde iştahım çok azaldı
sıcaklardan dolayı sanırım

oooo 32.hafta olmussun. yasal izni hakkettin hadi darısı baımıza...

ne zamana kadar çalışıcaksın tatlım

ctesi günü aldım raporumu bugün teslim ettim =) 5 hafta daha sahalardayım...... =)))
zaman çabuk geçiyor vallahi bafocum... bi bakcaksın sende rapor için bekliyorsun =)
nasılsın bakalım... prenses nasıl?

slm kızlar ben memleketteım dıye gıremıyorum hepınızı cok ozledım yenı hmısler varmı merak edıyorum bende hsg cektırdım esımın degerlerı bıraz düşük cıktı 9 mılyon benımde tuplerım acıldı ınsallah bu sefer olur hemen cıkıcam yenı hamısler varsa yazın bıde carsamba fılm cektırdım dr salıya kadar bırlıkte omayın dedı daha once yapsak olurmu cektırenler varsa yazsın lutfen fazla vaktım yok

Sıcaklar kesinlikle çok etkiliyor...Ağzımı açasım yok ki yemek yiyeyim.
Dün pikniğe gittik ve güzel,bol oksijenli bi yerdi ama ben yine çok az yiyebildim... Halbuki oksijeni alınca falan daha da iştahlı olmam lazım ama yiyemedim içim almadı

valla kuzu...ben cumartesi çektirdim adam korunmanıza gerek yok dedi...çünkü alınan radyasyon vucutta kalmıyor sadece çekilirken hamile olmamak öneli dedi...bizde doktoru dinledilk:))

valla kuzu...ben cumartesi çektirdim adam korunmanıza gerek yok dedi...çünkü alınan radyasyon vucutta kalmıyor sadece çekilirken hamile olmamak öneli dedi...bizde doktoru dinledilk:))

bende çektirdim... 1-2 gün ilişki olmasın dedi sadece... enfeksiyon riskine karşı..
hiç bişi olmaz korkma..içinden nasıl geliyorsa öyle yap =)

nassın minik tosbazemuszemus
cok sukur ıyızı. cnm dun oda bakalım dedik bittik yollarda sıcaktan

aman sıvıyı ıhmal etmeyın kızlar. bende annem erik yollamıstı. yıyememıstım barı komposta yapayım dedim. beceremedim süzdüm siseye koyup dolaba atmıstım. sımdı meyve suyu nıyetıne ıcıyorum. meyve suyu ıcemıyordum bana ıyı oldu sıze de tavsıye ederım hanımlar

ctesi günü aldım raporumu bugün teslim ettim =) 5 hafta daha sahalardayım...... =)))
zaman çabuk geçiyor vallahi bafocum... bi bakcaksın sende rapor için bekliyorsun =)
nasılsın bakalım... prenses nasıl?

oy maşallah.. ah evet bir gelse de yatsam anacığımın yanında:lepi:

bafo canım ben çok sıvı alıyorum
sıvı eksiğim olduğunu sanmıyorum
bende senin gibi erikleri bi güzel kaynattım az şekerle
sonra sügeçten geçirim doğal meyve suyu yaptım koydum dolaba
sürekli içiyorum
diğer arkadaşlarımıza da tavsiye ederim

azıcıkta buralara yagsın kıvırcıkım yerimseniben
cokmu kirlendi balkonun içine düşmüş ya yıkamasan olmazmı
yok aslında canım ya dün yine bi kaç kilim yıkamıştım balkonum temizdide
şimdi iç çamaşırlarıya mikrop falan kapmıştır huzursuz olucam
burda 2 gün yagmur yagmasa 3. gün mutlaka yagıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…