Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

park yatak ne oluyor ya ilk defa duydum

portatif bir yatak.alt açma yeri falan var.aynı zamanda bu yatağı oyun parkı olarak da kullanabiliyorsun ileriki zamanlarda.şöyle düşün yatak sanki iki katlı.yatak 2. katta olduğunda normal yatak gibi kullanıyorsun.yatağı aşağı indirip derin bir havuz oluşturuyorsun o şekilde de oyun parkı oluyor.bebek dışarı çıkmadan içinde oynuyor

park yatak ne oluyor ya ilk defa duydum

http://www.bebekchik.com/images/products/00/09/56/956_buyuk.jpg

bunlar park yatak kıvırcığım.... tekerlekli oluyor bunlar ve hafif.. kurulumu kolay... toplanıp kendi özel çantasına konulup taşınabiliyor... 2 katlı oluyor ,ilk zamanlar üst katta uyuyor bebek üstünde de alt açma yeri var.İleri zamanda alt üstteki yatağı alıp aşağıda yatıyor... oyun çağına geldiğinde de yatakları çıkarıp oyun parkı olarak kullanılıyor.

hımm iyiymiş hele bizim gibi sürekli ataması olan insanlar için

resimde üstteki yatak nerde anlamadım ama neyse iyi bişey herhalde
bilmiyorumkismile

acıktım ama hiçbirşey yiyemiyorum yafff canım istemiyor midem hep bulanıyor ne yapacağım kızlar tavsiyeleriniz var mı başımda dönemye başladı ama midem kötü yiyemiyorum

acıktım ama hiçbirşey yiyemiyorum yafff canım istemiyor midem hep bulanıyor ne yapacağım kızlar tavsiyeleriniz var mı başımda dönemye başladı ama midem kötü yiyemiyorum

canım bende mide bulantısı yok ama aynı şekilde iştahsızlık var... iyice acıkmayı bekle ve her zaman yediğinden daha az ye.Yoksa miden çok bulanır... Bi süre sonra yemeye başlıyorsun ama eskisinden daha az yiyorsun.Merak etme bişey olmaz

inş. canım hiç bişey istemiyorum bir de kokular kötü kötü geliyor çok erken değil mi :S teşekkür ederim sen kaç haftalık hamilesin yeni yeni öğreniyorum =)))

oy herkes yataklarını almaya karar vermiş...
benim bir tek yatak kaldı geriye.. çok kararsız kaldım o konuda.. bende pratikliği sebebiyle park yatak alsam diyordum... bir yandanda çok düzenli birisiyim.. ortada sağda solda birşeyler görmeye dayanamıyorum =) bir dolap olsun ne varsa toplasın ortalıktaki de istedim. o yüzden sadece karyola ve gardrop alayım diye düşündüm.. o zamanda bebeği ilk doğduğundan itibaren odasında yatırmam gerekecekti... hiç yanıma alamayacaktım...
hala ne yapmam gerektiğine tam karar veremedim... h.sonu Modoko'yu gezdik.. fikir edinmek için.. bir bebeğin bir odayı 5-10 yıl kullanacağını hiç düşünmüyorum... hem ben hemde oğluşum 5 yıl sonra sıkılıp değiştirmek isteyeceğizdir eminim =)))) o yüzden uzun vadeli birşeyde istemiyorum....
en son şuna karar verdim gibi... bir tane 2 kapılı, sürgülü, akçağç renginde bir gardrobumuz var.. eşimin bekarlıktan kalma.. kullanmıyoruz ve yepyeni... onu koyalım odaya.. ona uygunda bir karyola yaptıralım...(gardrobun çekmecesini götürünce aynı rnkte yapıyolar) karyolanın dolaplarını çekmecelerini kullanabileyim.. hemde alt değiştirme süngeri almıştım ben.. onuda kullanabileyim.. güzel sticerlardan alıp hem dolaba hemde kareyolaya yapıştırayım al sana mis gibi bebek odası =))
ilk zamanlar odama almak içinde bri arkadaşım sepet verecek.. onnu miniş 6 aylık oldu.. sepeti kullanmıyomuş... böylece bebek ilk bi kaç ay yanımda olacak (ne kadar yatarsa artık sepette) sonrasında odasında.. hem de ekonmik olacak sadece karyola yaptıracağım... hemde istediğim gibi herşey derli toplu olacak... alt değiştirme ünitesinin altındaki raflar her şeyini alacak kadar geniş zaten...
bakalım fikrim değişmezse son durum bu şekilde =)

inş. canım hiç bişey istemiyorum bir de kokular kötü kötü geliyor çok erken değil mi :S teşekkür ederim sen kaç haftalık hamilesin yeni yeni öğreniyorum =)))

canım ben 10hafta 3 günlük hamileyim... yaklaşık 10 aydan sonra hamile kaldım...Bende pcos (polikistik over) vardı.İlaç tedavisi ile hamile kaldım.

saolasın şekerkız...hoşgeldin.. seninde kandilin mübarek olsun.. allah dualarımızı kabul etsin...
nasılsın bakalıımm? nasıl gidiyor?

saol tatlım ıyıyım cok sukur esım doktora gıttı onu beklıyorum bakalım işyerındeyım ve cok sıcak burası yaa

Canım bende karyolalara çok özeniyordum.Fakat dün öyle anlatınca arkadaş her yıl ayrı masraf yapmak gerektiğini düşündüm... ilk etapta park yatak + eşyaları koymak için ona uygun bir etajer ve gardrop en iyisi oluyormuş.2 yaşına kadar bunlar zaten yetiyormuş 3 yaşında da normal bir tek kişilik yatağa uygun bir korkuluk yaptırıp bile kullanılabiliyormuş ki onlar da öyle yapmışlar.eşinin tek kişilik yatağı varmış evlenmeden önceden kalan ona sitelerde korkuluk yaptırmışlar ve 3 yaşıdan beri öyle kullanıyorlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…