- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #12.201
valla burda kıyamet kopuyor
bir dolu yagıyor
beyazları asmıştım balkona çamaşırlık yere düştü tekrardan yıkıycam mecbur uffffffffffff
kızlar ben geldimmmmmm
kızlar ben geldimmmmmm
amanın pınar gelmişşşşşş
hoşgelmiş
bebiş toparladı mı kendini canım
evin havası degişti dimi bebekle beraber sen nasılsın
kızlar ben geldimmmmmm
naber fıstıklar,
hayırlı kandiller hepiciğinize
naber fıstıklar,
hayırlı kandiller hepiciğinize
hgldin nasıl geçti ??
her yer bebek kokuyor tatlım yaa.. bi duş aldım şimdi rahatladım. yanıyor heryer
ben iyiyim. bebişde toparladı ama büyüdükçe yaramazlı k artıyor. sebepsiz ağlamalar başladı. sıcakta n heralde diyorum. oda oda dolasıyoruz. en serinini yakalayana kadar :)
sen nasılsın bakalım.. a.s.
hoşbulduk canlarım klomen verdi drum sonra iki tane iğne verdi. klomeni adetin 5. ve 9. günleri dahil 5 gün kullanacağım sonrasında ağustosun 5inde tekrar çağırdı hayırlısı bakalım
Oyy kıyamam kuzucuk doğar doğmaz sıcaklarla karşılaştı... sereserpe yatır minişi... Nasıl olsa yaz bebeği,sereserpe büyüsün.
hadi hayırlısı halevcim inşallah senin yumaşlarda sağlıklı buyur ilk kullanımda olur miniş inşallah opuyorumnanaktan
anlat çabuk naptın çatladım meraktankızlar ben geldimmmmmm
ben bi gece bile kısa kollu gecelik giyemedim ya hep uzun kolannaaammm..dolu..düşünemiyorum..
biz yanıyoruz
dün gece 5 kez uyandım sıcaktan.. ve tüm gün boyunca 5 kez duş aldım =( fecccciiii sıcaaaakkkkkkkkkkk
olsun çok güzel cennet kokuyo ev mis gibiher yer bebek kokuyor tatlım yaa.. bi duş aldım şimdi rahatladım. yanıyor heryer
ben iyiyim. bebişde toparladı ama büyüdükçe yaramazlı k artıyor. sebepsiz ağlamalar başladı. sıcakta n heralde diyorum. oda oda dolasıyoruz. en serinini yakalayana kadar :)
sen nasılsın bakalım.. a.s.
gaz varda çıkartıyoruz çok problem olmuyorsanada hayırlşı kandiller bebiş nasıl uyuyormu canım benim arkadaşınki 3 aylık hiç uyumuormuş gazı çok varmış
hoşgeldin canım toparlandınız mı hihoyyyt
Ayy kızlar bende dayanamadım biraz yatayım dedim ama pek uyuyamadım... Valla bugün sersem gibiyim... Hiç keyfim yok... hem sıcak var hemde başım ağrıyor...
Pınar gelmiiiişşşş... Pınar nasıl bebişiiinnn?
hoşbulduk canlarım klomen verdi drum sonra iki tane iğne verdi. klomeni adetin 5. ve 9. günleri dahil 5 gün kullanacağım sonrasında ağustosun 5inde tekrar çağırdı hayırlısı bakalım
gaye bizimki kışın olacak yaza kadar buyuturuz inşallah sıcaklarda biras rahat ederiz kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?