Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

amanın pınar gelmişşşşşş
hoşgelmiş
bebiş toparladı mı kendini canım
evin havası degişti dimi bebekle beraber sen nasılsın

valla burda kıyamet kopuyor
bir dolu yagıyor
beyazları asmıştım balkona çamaşırlık yere düştü tekrardan yıkıycam mecbur uffffffffffff

annaaammm..dolu..düşünemiyorum..
biz yanıyoruz
dün gece 5 kez uyandım sıcaktan.. ve tüm gün boyunca 5 kez duş aldım =( fecccciiii sıcaaaakkkkkkkkkkk

amanın pınar gelmişşşşşş
hoşgelmiş
bebiş toparladı mı kendini canım
evin havası degişti dimi bebekle beraber sen nasılsın

her yer bebek kokuyor tatlım yaa.. bi duş aldım şimdi rahatladım. yanıyor heryer

ben iyiyim. bebişde toparladı ama büyüdükçe yaramazlı k artıyor. sebepsiz ağlamalar başladı. sıcakta n heralde diyorum. oda oda dolasıyoruz. en serinini yakalayana kadar :)

sen nasılsın bakalım.. a.s.

Ayy kızlar bende dayanamadım biraz yatayım dedim ama pek uyuyamadım... Valla bugün sersem gibiyim... Hiç keyfim yok... hem sıcak var hemde başım ağrıyor...
Pınar gelmiiiişşşş... Pınar nasıl bebişiiinnn?

Oyy kıyamam kuzucuk doğar doğmaz sıcaklarla karşılaştı... sereserpe yatır minişi... Nasıl olsa yaz bebeği,sereserpe büyüsün.

hoşbulduk canlarım klomen verdi drum sonra iki tane iğne verdi. klomeni adetin 5. ve 9. günleri dahil 5 gün kullanacağım sonrasında ağustosun 5inde tekrar çağırdı hayırlısı bakalım

hadi hayırlısı halevcim inşallah senin yumaşlarda sağlıklı buyur ilk kullanımda olur miniş inşallah opuyorumnanaktan

kızlar ben geldimmmmmm
anlat çabuk naptın çatladım meraktan

annaaammm..dolu..düşünemiyorum..
biz yanıyoruz
dün gece 5 kez uyandım sıcaktan.. ve tüm gün boyunca 5 kez duş aldım =( fecccciiii sıcaaaakkkkkkkkkkk
ben bi gece bile kısa kollu gecelik giyemedim ya hep uzun kol
olsun çok güzel cennet kokuyo ev mis gibi

pınar hoşgeldin canımmmm
sıcaklar yakamızı bırakmıyor desene
ben hamileyken bunaldım
minik oğlumuz da bunalıyordur birde izmir daha sıcak olur
ama teyzesi yer onu tatlım yaa
eşin nasıl oldu?
sen nasılsın? annelik nasıl gidiyor?

sanada hayırlşı kandiller bebiş nasıl uyuyormu canım benim arkadaşınki 3 aylık hiç uyumuormuş gazı çok varmış
gaz varda çıkartıyoruz çok problem olmuyor

hoşgeldin canım toparlandınız mı hihoyyyt

giderek alısıyoruz canım,

uyuyor şimdi. çok mızırdandı. saglık ocagına gittik geldik çok süre geçti uyuyamadı diye heralde :)

hoşbulduk canlarım klomen verdi drum sonra iki tane iğne verdi. klomeni adetin 5. ve 9. günleri dahil 5 gün kullanacağım sonrasında ağustosun 5inde tekrar çağırdı hayırlısı bakalım

güzel sonuçlar gelir inşallah..
sürekl igiremiyorum ya artık çok takip edemiyorum kızlar, kusurumuza bakmayın. ama hep dua etmeye devam ediyorum ... hele bebeğimi sevdikçe daha çok dua ediyorum..

hamile arkdaşlar ve kalacak olanlara ufak tavsiyeler :
nem cihazı çok lazım oldu. burnu tıkanıyor çünkü..
çok kıyafet almayın hatta çok az alın. boy kilo gelişimi belli olmuyor ve çabuk değişiyor. 15 gün oldu zıbınımız ve eldivenlerimiz olmuyor bile..
caprol, baticon, gazlı bez , paranox , pedifen ve serum fizyolojik alın ezcaneden . evde bulunsun...
sarılık genelde oluyor. bol emdirin. ne kadar isterse o kadar. ve bol su içsin.
ilk anda emmezse bile biberon falan vermeyin. süt pompası işe yarıyor, alın. en azından kasıkla verirsiniz. hatta biberonları ve emzikleri kaldırın. anneler bazen gereksiz panikle siz görmeden veriyolar valla..
rezene çayı için bol bol. birde kuru kayısı kompostosu. hem suyu hemde kendisini yiyeceksiniz.
bübchen krem almıştım ve setini. çok iyi geldi. öneririm...
herşeyi %100 pamuklu alın...

aklıma geldikçe yazarım..

gaye bizimki kışın olacak yaza kadar buyuturuz inşallah sıcaklarda biras rahat ederiz kaydirigubbakcemile2

Ayy evet önceleri üzülüyordum kışın zor olacak minicik bebek buz gibi havaya doğacak falan diye... Sonra sonra biraz daha avantajlı olacağımızı düşündüm...Aslında en güzeli baharda doğum yapmak ama ne yazıldıysa alnımıza o oluyor :))
Bizim minişler tam sevilme dönemine gelince sereserpe olacaklar . cıbıl cıbıl her yerlerini ısırıp ısırıp yiicez :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…