- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #12.401
maşallah canım ya toparlanmıştır şimdi kız çocuklarıda ayrı bir tatlı olur yaaa
derler ki şanslı annenin ilk çocugu kız olurmuş
bizde devam işte 12. denemem bitti olumsuz olarak bakalım kısmet boş boş bekliyoruz
hoşbuldum bideneeemmm opuyorumnanaktan
iyiyiz çok şükür. bu ara sancılarım arttı. sıcaklardan olsa gerek.
yada rahim doğuma hazırlıyor kendini.
sen nasılsın bakalım sende ne var ne yok?
çok şükür iyiyiz tatlım. hoşbuldum :)
sen nasılsın? minnişten naber? annesini üzüyomu bakalım :)
zamanı gelince olur, vardır bir hayır canım. pes etme elbet anne olacaksın
bizde sarılık falan uğraşıyoruz işte.. sağol canım
yalancı doğum sancıların başlamış olabilir, iyiyiz bizde az kaldı erken gelmesin diye ite kaka geldik bu güne. benimde kasılmalarım 24.haftada başlamıştı. ama sonuna geldik nerdeyse
Yok canım üzdüğü bişey yok... henüz daha minicik... İnşallah iyidir göbüşümde... Mümkün olduğunca iyi bakmaya çalışıyorum ona.
Canım gözün aydın... Biz takip ediyoruz.Topicimizin ilk annesi Pınar oldu sonra onun arkasındakileri hep takip ediyorduk.Listeye de yazdık zaten 2. annemiz olarak seni :))
Ne güzel şimdi bambaşka bir dünya yaşıyorsun...
Normal mi doğurdun? sezeryan mı? Biraz anlatır mısın?
QUOTE]
2.anne oldum evet :) canım 2 tur kordon vardı, mecburi sezeryan oldu epidurali tercih ettim. başta çok heyecanlıydım ama uyuşunca canlı canlı müzik eşliğinde oldu doğumum. ilk kucağıma alış falan çok güzeldi. tavsiye derim :)
canım Allah analı babalı büyütsün yoktun uzun zamandır. minişin gelmiş bile kaydirigubbakcemile5 nasılsınız bakalım
oh aman maşallah. sen ona öyle gül gibi bakıyosun ya o da çok keyiflidir eminim ki opuyorumnanaktan
bulantın felan yok dimi?
inşallah rahat geçer hamileliğin bidenem...
kuzlarrrrrrr
2.anne oldum evet :) canım 2 tur kordon vardı, mecburi sezeryan oldu epidurali tercih ettim. başta çok heyecanlıydım ama uyuşunca canlı canlı müzik eşliğinde oldu doğumum. ilk kucağıma alış falan çok güzeldi. tavsiye derim :)
he canım buyur ...kuzlarrrrrrr
hoşgeldin Edut'um menüde ne vardıııı???
Canım peki hemen iyileştin mi? bide epiduralde hiç hissetmiyorsun dimi? yani ben epiduralde acaba etkisi azalırda bişey hisseder miyim diye korkuyorum.
çok şükür bak erken gelmemiş :)
bende diyorum şöyle 3 hafta daha kalsa süper olucak. küvöze gerek kalmaz hiç olmazsa.
hem zaten eksiğimiz de çok.
sen ne yaptın? herşeyi tamam mı kuzunun?
oh aman maşallah. sen ona öyle gül gibi bakıyosun ya o da çok keyiflidir eminim ki opuyorumnanaktan
bulantın felan yok dimi?
inşallah rahat geçer hamileliğin bidenem...
Kızlar demin takvime baktım 1 hafta sonra benim doğum günüm :)) Eskiden 15-20 gün önceden annemin başının etini yemeye başladım... "anne doğum günüm yaklaşıyo" " anne 15 gün sonra benim doğum günüm" "anne 1 hafta sonra benim doğum günüm" "anne 3 gün sonra benim doğum günüm" "anne yarın benim doğum günüm" :) :) Zavallı anneciğimin iliğini kemiğini kuruturdum bütün gün böyle söylene söylene
Demin 1 hafta kaldığını görünce hemen annemi aradım yine başladım "anneee 1 hafta sonra benim doğum günüm" diye :))
Kendim anne olacağım ama hala doğum günü derdindeyim kaydirigubbakcemile3
Annemin de tepkisi : " Aferin kızım kazık kadar oldun hala mı doğum günü sayıklıyosun" :))
kızlar size süper bir haberim var
katü ye infertilite bölümü açılmış eşim diyor ki
biraz işler rahatlasın ilk işimiz oraya gitmek olsun diyor
tedaviye başlıycakmışız
selaaam kızlar. iyiyim kvrck sen nasılsın?
ay bebişi uyuttum uzun zamandır uğrayamıyordum. temmuz annelerine yazıyorum gerçi kafama takılan sorular olunca. şimdi sizi okuyordum :)
benim 12.Temmuz'da doğdu kızım. Darısı bekleyenlerin başına.sizler nasılsınız?
çook teşekkür ederim canım benim =))) minişimde hayırlı evlat olsun inşallah
selam kızlaaaaaaarrrr biz geldiiik...
keyifler nasıl???
ben şimdi çıkmak zorundayım biraz ütü var onlar bitsin gelirim yine öpüyorum sizi =))))
ben geldiim...
hemen kaçıcam amaa.....
tubilosh... gokcek..ösledik sizi yavv.... ara sıra uğrayın böyle...
gokcek hayırlı olsun... minik prensesi almışsın kucağına.. darısı başımıza inş..
kıvırcıkım.. kesinlikel git katü ye... ne kadar zor olsada git... emin ol hiç birimiz kolay elde etmedik bebişleri.. bende 1 saatlik yoldaki hastaneye gittim geldim işten izin alıp.. koşa koşaa.. sıkıntılıydı.. ama katlandım... şimdi sonucun keyfini yaşıyorum... sende git... üşenme..dövcem seni bak...
halevim... canım klomen reçete ile veriliyor.. rapora falan gerek yok... içindeki 5ini kullancaksın kalan 5 diğer aya =) iğneyide eczaneler yapıyor... ben aldığım eczanede yaptırdım.. koldan vuruyolar basit bi enjeksiyon....
herkesi öpüyorum.. görüşmek üzere kısllarrrrrrr
peki bu klomenin çeşitleri varmı yoksa klomen deyince akla tek bi ilaç mı geliyor canlarım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?