Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

zamanı gelince olur, vardır bir hayır canım. pes etme elbet anne olacaksın
bizde sarılık falan uğraşıyoruz işte.. sağol canım

hoşbuldum bideneeemmm opuyorumnanaktan
iyiyiz çok şükür. bu ara sancılarım arttı. sıcaklardan olsa gerek.
yada rahim doğuma hazırlıyor kendini.
sen nasılsın bakalım sende ne var ne yok?

yalancı doğum sancıların başlamış olabilir, iyiyiz bizde az kaldı erken gelmesin diye ite kaka geldik bu güne. benimde kasılmalarım 24.haftada başlamıştı. ama sonuna geldik nerdeyse

yalancı doğum sancıların başlamış olabilir, iyiyiz bizde az kaldı erken gelmesin diye ite kaka geldik bu güne. benimde kasılmalarım 24.haftada başlamıştı. ama sonuna geldik nerdeyse

çok şükür bak erken gelmemiş :)
bende diyorum şöyle 3 hafta daha kalsa süper olucak. küvöze gerek kalmaz hiç olmazsa.

hem zaten eksiğimiz de çok.
sen ne yaptın? herşeyi tamam mı kuzunun?

Yok canım üzdüğü bişey yok... henüz daha minicik... İnşallah iyidir göbüşümde... Mümkün olduğunca iyi bakmaya çalışıyorum ona.

oh aman maşallah. sen ona öyle gül gibi bakıyosun ya o da çok keyiflidir eminim ki opuyorumnanaktan
bulantın felan yok dimi?
inşallah rahat geçer hamileliğin bidenem...

oh aman maşallah. sen ona öyle gül gibi bakıyosun ya o da çok keyiflidir eminim ki opuyorumnanaktan
bulantın felan yok dimi?
inşallah rahat geçer hamileliğin bidenem...

bulantım hiç olmadı çok şükür... Sadece iştahsızlık var.Tabii sıcakların da etkisi var bu durumda... Bazen kasık çekilmeleri yada gaz sancısı gibi sancılar oluyor hemen yatıp dinleniyorum... Onun dışında sıkıntım yok çok şükür.

hoşgeldin Edut'um menüde ne vardıııı???

Canım peki hemen iyileştin mi? bide epiduralde hiç hissetmiyorsun dimi? yani ben epiduralde acaba etkisi azalırda bişey hisseder miyim diye korkuyorum.

he canım buyur ...
ne yedin bakalım

hoşgeldin Edut'um menüde ne vardıııı???
Canım peki hemen iyileştin mi? bide epiduralde hiç hissetmiyorsun dimi? yani ben epiduralde acaba etkisi azalırda bişey hisseder miyim diye korkuyorum.

ya bıde epıduralde sonradan cok basagrısı oluyromus vs demıstı arkadas...
bebegımle dogru duzgun ılgılenemedım ılk hafta demıstı

merak etme kalır annesi 3haftacık daha. biz 32.haftada ciğer geliştirici iğne olmuştuk erken gelirse diye. eksiklerimiz var tabi, yavaş yavaş alınıyo teyzesiopuyorumnanaktan

alemsin gamzecim ben hiç söylemem mesela kendilerinin hatırlamasını isterim çünkü ben hep hatırlarım neyse bebişinle ilk doğum günün olcak desen Allahın izniyle

kızlar size süper bir haberim var
katü ye infertilite bölümü açılmış eşim diyor ki
biraz işler rahatlasın ilk işimiz oraya gitmek olsun diyor
tedaviye başlıycakmışız

hadi hayırlısı tatlım herşey daha iyi olur en azından yol zahmetli olsada yakında olduğu için daha bi güzel oldu canım.

hoşgeldin tatlım

çook teşekkür ederim canım benim =))) minişimde hayırlı evlat olsun inşallah

sende hoşgeldin güzelim bu arada doğum günün kutlu olsun nice yaşlara eşinle çocuğunla girersin inşallah.

selam kızlaaaaaaarrrr biz geldiiik...
keyifler nasıl???

hoşgeldin canım bizler iyiyiz sen nasılsın

ben geldiim...
hemen kaçıcam amaa.....
tubilosh... gokcek..ösledik sizi yavv.... ara sıra uğrayın böyle...
gokcek hayırlı olsun... minik prensesi almışsın kucağına.. darısı başımıza inş..
kıvırcıkım.. kesinlikel git katü ye... ne kadar zor olsada git... emin ol hiç birimiz kolay elde etmedik bebişleri.. bende 1 saatlik yoldaki hastaneye gittim geldim işten izin alıp.. koşa koşaa.. sıkıntılıydı.. ama katlandım... şimdi sonucun keyfini yaşıyorum... sende git... üşenme..dövcem seni bak...
halevim... canım klomen reçete ile veriliyor.. rapora falan gerek yok... içindeki 5ini kullancaksın kalan 5 diğer aya =) iğneyide eczaneler yapıyor... ben aldığım eczanede yaptırdım.. koldan vuruyolar basit bi enjeksiyon....
herkesi öpüyorum.. görüşmek üzere kısllarrrrrrr

teşekkür ettim tatlım bilgilerin için öpüyorum kolay gelsin sana

peki bu klomenin çeşitleri varmı yoksa klomen deyince akla tek bi ilaç mı geliyor canlarım ya

peki bu klomenin çeşitleri varmı yoksa klomen deyince akla tek bi ilaç mı geliyor canlarım ya

Klomen bu tarz çeşit ilaçlardan birinin adı sadece ve genelde en çok kullanılanın...
Bu ilaçlar gonadotropik ovülasyon geliştirici gibi bi ad altında toplanıyorlar... içerikleri genellikle aynı fakat isimleri farklı oluyor. Klomen bunlardan en yaygın olanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…