- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #12.381
Çok sıcak yaa bunaldım yine
ayaklarım şişti yine nasıl akşam olacak
sana da afıyet olsun canım
hosgeldınız efeniiimmm
dogum gunun kutlu olsun Allah hayırlı omur versın bebegın de bu guzel yasında sana eslık edecek ne guzel masallah
ooo gunyadın kvrckm nasılsın kız
bıttımı temızlık
reglın bıttımı lekelenmeler falan devam edıyodu en son
tarıhını yazmasan sade bunları yazsan aslan oldugunu tahmın ederdım sempatiksalakcinni
demekkiiii hepiniz aynısınız CADIARZU
arkadasım yapıo aynısını bende ınadıma kutlayasım gelmıo ben de oglak ıste delikafadulden
kızlar size süper bir haberim var
katü ye infertilite bölümü açılmış eşim diyor ki
biraz işler rahatlasın ilk işimiz oraya gitmek olsun diyor
tedaviye başlıycakmışız
maşallah canım ya toparlanmıştır şimdi kız çocuklarıda ayrı bir tatlı olur yaaa
selaaam kızlar. iyiyim kvrck sen nasılsın?
ay bebişi uyuttum uzun zamandır uğrayamıyordum. temmuz annelerine yazıyorum gerçi kafama takılan sorular olunca. şimdi sizi okuyordum :)
benim 12.Temmuz'da doğdu kızım. Darısı bekleyenlerin başına.sizler nasılsınız?
kızlar size süper bir haberim var
tedaviye başlıycakmışız
ay bebişi uyuttum uzun zamandır uğrayamıyordum. temmuz annelerine yazıyorum gerçi kafama takılan sorular olunca. şimdi sizi okuyordum :)
Hande'cim canım hoşgeldin... Doğum günün kutlu olsun... Kızınla,eşinle ve sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu yaşlar kutlarsın inşallah.selam canlarım opuyorumnanaktan
hadı hayırlısı bakalım bana da handenın dedıgı olacak gıbı geluııo senı bunu duymak bıle rahatlatacak veeeekızlar size süper bir haberim var
tedaviye başlıycakmışız
hayırlı olsun canım Allah bebegınle esınle mutlulugunuzu daim etsın
Bişey diyim miiii Annem de Oğlak kaydirigubbakcemile3 :roflol: Ama o mecbur kutluyor çünkü kutlamazsa ne kadar şirret olacağımı biliyor :)
Kıvırcığım bu süper bir haberrrr!!!! Bak ben buna dans ederim hihoyyythihoyyythihoyyyt
Geliyooo geliyooo yeğenimiz geliyooooo
ooo 11. gündeyiz tatlım çalışmalar son sürat devam yok çok şükür geçti ya ama baya uzun sürdü hem temizlik ayaklarım hep sudaydı hemde tatilde enfeksiyon kaptım galiba ama olsun tertemiz oldum iştesana da afıyet olsun canım
hosgeldınız efeniiimmm
dogum gunun kutlu olsun Allah hayırlı omur versın bebegın de bu guzel yasında sana eslık edecek ne guzel masallah
ooo gunyadın kvrckm nasılsın kız
bıttımı temızlık
reglın bıttımı lekelenmeler falan devam edıyodu en son
canım dogum gününü kutlarım tatlımmmmm a.s.çook teşekkür ederim canım benim =))) minişimde hayırlı evlat olsun inşallah
Bişey diyim miiii Annem de Oğlak kaydirigubbakcemile3 :roflol: Ama o mecbur kutluyor çünkü kutlamazsa ne kadar şirret olacağımı biliyor :)
Kıvırcığım bu süper bir haberrrr!!!! Bak ben buna dans ederim hihoyyythihoyyythihoyyyt
Geliyooo geliyooo yeğenimiz geliyooooo
ooo 11. gündeyiz tatlım çalışmalar son sürat devam yok çok şükür geçti ya ama baya uzun sürdü hem temizlik ayaklarım hep sudaydı hemde tatilde enfeksiyon kaptım galiba ama olsun tertemiz oldum işte
bu ay hamiş olmam lazım benim yaaaa
eşim nisanda asker ben zaten dogumdan önce annemin yanına gidicem
en azından onun acemilik biter bende dogum yaparım hem eşim dogumda izinde yanımda olur sonra da bebegimizi alır usta birliğini yapacagı yere beraber gideriz
yoksa ne eşim bebegi görebilecek ne dogumda yanımda olabilecek mafoldumben
canım dogum gününü kutlarım tatlımmmmm a.s.
niye seviniyosun ki hani ben infertilite bölümünde degildim ne üç kagıtçısınız siz yaaa a.s
valla süper oldu gayecim ya en azından eşim tekrar sperm tahlili verecek bende yumurta takibi falan yaptırırım belki belki aşılama yaptırırız en azından bişiler yaptırırız boş durmaktan iyidir
çok güzel bu ya vallahi çok sevindim, oh eşinde gidelim diyormuş. Herşey yolunda çokşükür siz oraya gitmeye karar verdiniz ya sen kesin gitmeden hamile kalırsın :CüvCüv:
niye seviniyosun ki hani ben infertilite bölümünde degildim ne üç kagıtçısınız siz yaaa a.s
valla süper oldu gayecim ya en azından eşim tekrar sperm tahlili verecek bende yumurta takibi falan yaptırırım belki belki aşılama yaptırırız en azından bişiler yaptırırız boş durmaktan iyidir
Canım gözün aydın... Biz takip ediyoruz.Topicimizin ilk annesi Pınar oldu sonra onun arkasındakileri hep takip ediyorduk.Listeye de yazdık zaten 2. annemiz olarak seni :))
Ne güzel şimdi bambaşka bir dünya yaşıyorsun...
Normal mi doğurdun? sezeryan mı? Biraz anlatır mısın?
Hande'cim canım hoşgeldin... Doğum günün kutlu olsun... Kızınla,eşinle ve sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu yaşlar kutlarsın inşallah.
Kızım sevincez tabi... şimdi sen daha oraya gitmeden adetin gecikecek bide bakmışsın ki minişin gelmiş göbüşüne... sonra da biz sana naniiiik yapıcazz... :roflol:
Senin tek sorunun stres... Oooh bu ayı rahat geçir... Olmazsa da biraz sende doktor yollarını aşındır bakalım... Bu zahmetleri çekiyoruz ama bebişler doğunca popolarını ısırmak çok güzel olcak
Amin canım benim... İnşallah. Sağlıkla geçireyim de şu kalan 6,5 ayı seneye bebişimi mıncıklayarak gireceğim yeni yaşıma.hoşbulduk kuşum, teşekkür ederim bu güzel dileklerin için, seninkinede az kalmış. İNş sende seneye minişinle birlikte kutlucaksın 3 kişi olucaksınız opuyorumnanaktan
ya zorluycak bizi aslında trabzona gidip gelmek
zigana dagında sürekli sis ve yagmur oluyor yol çok kötü
gidiş 1 buçuk dönüş 2 saat
saaat önemli degilde yol çok viraj ve uçurum
neyse kısmet olsun
selam kızlaaaaaaarrrr biz geldiiik...
keyifler nasıl???
selam kızlaaaaaaarrrr biz geldiiik...
keyifler nasıl???
hoşgeldin kısssskaydirigubbakcemile5 nevar neyok
hoşgeldin canım... Nasılsınız bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?