Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

çook teşekkür ederim canım benim =))) minişimde hayırlı evlat olsun inşallah

Bişey diyim miiii Annem de Oğlak kaydirigubbakcemile3 :roflol: Ama o mecbur kutluyor çünkü kutlamazsa ne kadar şirret olacağımı biliyor :)

kızlar size süper bir haberim var
katü ye infertilite bölümü açılmış eşim diyor ki
biraz işler rahatlasın ilk işimiz oraya gitmek olsun diyor
tedaviye başlıycakmışız

Kıvırcığım bu süper bir haberrrr!!!! Bak ben buna dans ederim hihoyyythihoyyythihoyyyt
Geliyooo geliyooo yeğenimiz geliyooooo

maşallah canım ya toparlanmıştır şimdi kız çocuklarıda ayrı bir tatlı olur yaaa
derler ki şanslı annenin ilk çocugu kız olurmuş
bizde devam işte 12. denemem bitti olumsuz olarak bakalım kısmet boş boş bekliyoruz

tedaviye başlıycakmışız

çok güzel bu ya vallahi çok sevindim, oh eşinde gidelim diyormuş. Herşey yolunda çokşükür siz oraya gitmeye karar verdiniz ya sen kesin gitmeden hamile kalırsın :CüvCüv:

Canım gözün aydın... Biz takip ediyoruz.Topicimizin ilk annesi Pınar oldu sonra onun arkasındakileri hep takip ediyorduk.Listeye de yazdık zaten 2. annemiz olarak seni :))
Ne güzel şimdi bambaşka bir dünya yaşıyorsun...
Normal mi doğurdun? sezeryan mı? Biraz anlatır mısın?

selam canlarım opuyorumnanaktan
Hande'cim canım hoşgeldin... Doğum günün kutlu olsun... Kızınla,eşinle ve sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu yaşlar kutlarsın inşallah.

tedaviye başlıycakmışız
hadı hayırlısı bakalım bana da handenın dedıgı olacak gıbı geluııo senı bunu duymak bıle rahatlatacak veeee
onumuzdekı ay guzel haber gelecek nasıl ama zemuszemus

hayırlı olsun canım Allah bebegınle esınle mutlulugunuzu daim etsın
hayırlı evlat olsun ınsallah

delikafadulden nası da denk gelmıs
dedım ya kutlayasım gelmıo ama ben de kutluyorum cunku dedıgın gıbı onun lafıyla ugrasacagıma ınadımı kırarım daha iyi -tatlicadiarzu-

ooo 11. gündeyiz tatlım çalışmalar son sürat devam yok çok şükür geçti ya ama baya uzun sürdü hem temizlik ayaklarım hep sudaydı hemde tatilde enfeksiyon kaptım galiba ama olsun tertemiz oldum işte
bu ay hamiş olmam lazım benim yaaaa
eşim nisanda asker ben zaten dogumdan önce annemin yanına gidicem
en azından onun acemilik biter bende dogum yaparım hem eşim dogumda izinde yanımda olur sonra da bebegimizi alır usta birliğini yapacagı yere beraber gideriz
yoksa ne eşim bebegi görebilecek ne dogumda yanımda olabilecek mafoldumben

çook teşekkür ederim canım benim =))) minişimde hayırlı evlat olsun inşallah
canım dogum gününü kutlarım tatlımmmmm a.s.

niye seviniyosun ki hani ben infertilite bölümünde degildim ne üç kagıtçısınız siz yaaa a.s
valla süper oldu gayecim ya en azından eşim tekrar sperm tahlili verecek bende yumurta takibi falan yaptırırım belki belki aşılama yaptırırız en azından bişiler yaptırırız boş durmaktan iyidir

canım Allah analı babalı büyütsün yoktun uzun zamandır. minişin gelmiş bile kaydirigubbakcemile5 nasılsınız bakalım

cok tişukkur ederim datlum =))) ya ne üçkağıdı kızım kafan rahatlıcak, nerde yanlış yapıyosun bi durum var mı en azından onlar kesinleşicekguclubacismile

çok güzel bu ya vallahi çok sevindim, oh eşinde gidelim diyormuş. Herşey yolunda çokşükür siz oraya gitmeye karar verdiniz ya sen kesin gitmeden hamile kalırsın :CüvCüv:

ya inşallah canım ya
trabzon baya yorcak bizi aslında gidiş 1 buçuk dönüş 2 saat bide yollar çok kötü
koskoca zigana dagını geçiyoruz ama olsun deger

Kızım sevincez tabi... şimdi sen daha oraya gitmeden adetin gecikecek bide bakmışsın ki minişin gelmiş göbüşüne... sonra da biz sana naniiiik yapıcazz... :roflol:
Senin tek sorunun stres... Oooh bu ayı rahat geçir... Olmazsa da biraz sende doktor yollarını aşındır bakalım... Bu zahmetleri çekiyoruz ama bebişler doğunca popolarını ısırmak çok güzel olcak

hoşbulduk kuşum, teşekkür ederim bu güzel dileklerin için, seninkinede az kalmış. İNş sende seneye minişinle birlikte kutlucaksın 3 kişi olucaksınız opuyorumnanaktan

ya zorluycak bizi aslında trabzona gidip gelmek
zigana dagında sürekli sis ve yagmur oluyor yol çok kötü
gidiş 1 buçuk dönüş 2 saat
saaat önemli degilde yol çok viraj ve uçurum
neyse kısmet olsun

hoşbulduk kuşum, teşekkür ederim bu güzel dileklerin için, seninkinede az kalmış. İNş sende seneye minişinle birlikte kutlucaksın 3 kişi olucaksınız opuyorumnanaktan
Amin canım benim... İnşallah. Sağlıkla geçireyim de şu kalan 6,5 ayı seneye bebişimi mıncıklayarak gireceğim yeni yaşıma.

ya zorluycak bizi aslında trabzona gidip gelmek
zigana dagında sürekli sis ve yagmur oluyor yol çok kötü
gidiş 1 buçuk dönüş 2 saat
saaat önemli degilde yol çok viraj ve uçurum
neyse kısmet olsun

Olsun canım düşünme bunları... Farkındaysan bunu bile stres yapıyorsun kendine...Millet hergün ne yollardan işine,okuluna gidip geliyor... En fazla ayda 4 kere gidip geleceksin... Düşünme şimdiden bunları... Sonuçta çok güzel bir gelişme bu...
İnfertilite olarak düşünme sadece bulunduğun yerdekinden daha donanımlı ve daha iyi doktorların olduğu bir hastaneye gidiyorum diye düşün...
İnşallah seneye bebişinin kokusu evini doldurduğunda hepsini unutacaksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…