- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #12.361
tatlım iyice araştırdınmı?çünkü iyice ilerleyen bi rahatsızlıkmış bu kısırlıga kadar gidermiş ben çok araştırdım 1 milyon hareketsiz spermı olup amelıyat sonrası sperm sayısı 60 milyona çıkan ve şuanda 3 tane çocugu olanlar biliyorum
bizim kocişimle yarın 3. yılımız bitiyor kızlar
inşaallah hayırlısıyla bebişlerini kucağına alırsın rabbim dileyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsincanım doktor karar verecek ama ben 32 yaşındayım beklemek istemyiroum pek
masallah edutcan daha nıce 3 yıllar beklıyo sızı ınsallah
ınsalllaaaah ınsallaah ben de cook sevıom hepımızın mutlulugu daim olsun ınsallah333 olur inşallahhhhhhh.....ay seviyorum kuzum ben valla allah bozmasınnn
ne dicem kızlar bu klomen raporlamı veriliyor ve reçete ile verilmiyor mu bizim eczaneci öle sölemiş eşime
ınsalllaaaah ınsallaah ben de cook sevıom hepımızın mutlulugu daim olsun ınsallah
canım yok ya rapor falan lazım degıl sadece recete verıo doktor
ben yemeğe gitcem öperim
kızlar hande dun geldımı
bugun dogumgunuymus
facebookta gordum
Kızlar demin takvime baktım 1 hafta sonra benim doğum günüm :)) Eskiden 15-20 gün önceden annemin başının etini yemeye başladım... "anne doğum günüm yaklaşıyo" " anne 15 gün sonra benim doğum günüm" "anne 1 hafta sonra benim doğum günüm" "anne 3 gün sonra benim doğum günüm" "anne yarın benim doğum günüm" :) :) Zavallı anneciğimin iliğini kemiğini kuruturdum bütün gün böyle söylene söylene
Demin 1 hafta kaldığını görünce hemen annemi aradım yine başladım "anneee 1 hafta sonra benim doğum günüm" diye :))
Kendim anne olacağım ama hala doğum günü derdindeyim kaydirigubbakcemile3
Annemin de tepkisi : " Aferin kızım kazık kadar oldun hala mı doğum günü sayıklıyosun" :))
günaydın canlar nasılsınız
aa gökcek gelmiş nasılşsın tatlım nasıl gidiyo uzun zamandır görmüyorum seni
sana da afıyet olsun canımafiyet olsun canlar öpüyorum
hosgeldınız efeniiimmmselam canlarım opuyorumnanaktan
günaydın canlar nasılsınız
aa gökcek gelmiş nasılşsın tatlım nasıl gidiyo uzun zamandır görmüyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?