Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

canım doktor karar verecek ama ben 32 yaşındayım beklemek istemyiroum pek

ne dicem kızlar bu klomen raporlamı veriliyor ve reçete ile verilmiyor mu bizim eczaneci öle sölemiş eşime

333 olur inşallahhhhhhh.....ay seviyorum kuzum ben valla allah bozmasınnn
ınsalllaaaah ınsallaah ben de cook sevıom hepımızın mutlulugu daim olsun ınsallah
ne dicem kızlar bu klomen raporlamı veriliyor ve reçete ile verilmiyor mu bizim eczaneci öle sölemiş eşime

canım yok ya rapor falan lazım degıl sadece recete verıo doktor

Kızlar demin takvime baktım 1 hafta sonra benim doğum günüm :)) Eskiden 15-20 gün önceden annemin başının etini yemeye başladım... "anne doğum günüm yaklaşıyo" " anne 15 gün sonra benim doğum günüm" "anne 1 hafta sonra benim doğum günüm" "anne 3 gün sonra benim doğum günüm" "anne yarın benim doğum günüm" :) :) Zavallı anneciğimin iliğini kemiğini kuruturdum bütün gün böyle söylene söylene
Demin 1 hafta kaldığını görünce hemen annemi aradım yine başladım "anneee 1 hafta sonra benim doğum günüm" diye :))
Kendim anne olacağım ama hala doğum günü derdindeyim kaydirigubbakcemile3
Annemin de tepkisi : " Aferin kızım kazık kadar oldun hala mı doğum günü sayıklıyosun" :))

günaydın canlar nasılsınız

aa gökcek gelmiş nasılşsın tatlım nasıl gidiyo uzun zamandır görmüyorum seni

tarıhını yazmasan sade bunları yazsan aslan oldugunu tahmın ederdım sempatiksalakcinni
demekkiiii hepiniz aynısınız CADIARZU
arkadasım yapıo aynısını bende ınadıma kutlayasım gelmıo ben de oglak ıste delikafadulden

kızlar size süper bir haberim var
katü ye infertilite bölümü açılmış eşim diyor ki
biraz işler rahatlasın ilk işimiz oraya gitmek olsun diyor
tedaviye başlıycakmışız

selaaam kızlar. iyiyim kvrck sen nasılsın?
ay bebişi uyuttum uzun zamandır uğrayamıyordum. temmuz annelerine yazıyorum gerçi kafama takılan sorular olunca. şimdi sizi okuyordum :)
benim 12.Temmuz'da doğdu kızım. Darısı bekleyenlerin başına.sizler nasılsınız?

afiyet olsun canlar öpüyorum
sana da afıyet olsun canım
selam canlarım opuyorumnanaktan
hosgeldınız efeniiimmm
dogum gunun kutlu olsun Allah hayırlı omur versın bebegın de bu guzel yasında sana eslık edecek ne guzel masallah

ooo gunyadın kvrckm nasılsın kız
bıttımı temızlık
reglın bıttımı lekelenmeler falan devam edıyodu en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…