- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #12.421
Klomen bu tarz çeşit ilaçlardan birinin adı sadece ve genelde en çok kullanılanın...
Bu ilaçlar gonadotropik ovülasyon geliştirici gibi bi ad altında toplanıyorlar... içerikleri genellikle aynı fakat isimleri farklı oluyor. Klomen bunlardan en yaygın olanı.
eşimin görüştüğü eczaneci arkadaşı raporsuz verilmiyor demiş ya o yüzden sordum acaba çeşiti varda onunla mı karıştırdı ki diye merak ettim de sordum canım sağol
eşimin görüştüğü eczaneci arkadaşı raporsuz verilmiyor demiş ya o yüzden sordum acaba çeşiti varda onunla mı karıştırdı ki diye merak ettim de sordum canım sağol
ben yemekte makarna ve pirinçli patatesli köfte birde sebze çorbası ve yoğurt yedim
ben yemekte makarna ve pirinçli patatesli köfte birde sebze çorbası ve yoğurt yedim
bence o tahminen ödeme oranı için demiştir.
Canım rapordan kastı reçetedir belki... reçetenle alabilirsin...
Pregnyl de aynı şekilde... yalnız pregnyl'i doktorun nereden vurulmanı isterse oradan vurul... Benimki genelde kalçadan vurdurtuyordu ve elime bir kağıt yazıyordu...
" ../../.... tarihinde .. : .. saatte 2 su + 2 toz karıştırılıp kalçadan yapılacak. " diye altına kaşe vurup imza atıyordu... bende genelde onunla gidiyordum iğneyi vurulmaya.Çünkü bazı yerler sorabiliyorlarmış.
oohh kız sizin menude guzel oluyo genelde sanırsam ..
bende acıktım hatta basım agrımaya basladı ama hıc kalkıp bıseyler hazırlayasım yok
Ohhh yine süper sizin menü.
Halev sizin menüde ne vardı?
Ohhh yine süper sizin menü.
Halev sizin menüde ne vardı?
kalk en azından bir snadviç yap yanına karpuz kes..buz gibiii
sandvıc ve yanına bıtkı cayı veya mandalınata var
karpuzum yok evde suan
zaten cok sevıom ama dokunuyo bana karpuz
hemen sısıyorum sancılanıom benneyaptımki
sandvıc ve yanına bıtkı cayı veya mandalınata var
karpuzum yok evde suan
zaten cok sevıom ama dokunuyo bana karpuz
hemen sısıyorum sancılanıom benneyaptımki
Kız Edutcan canım makarna çekti senden duyunca... şöyle bol yoğurtlu bir makarna... Eşimi markete yolladım makarna ve yoğurt alıp gelicek :)) bende suyu koydum kaynasın diye
genelde menülerimiz güzel bunun yanında salata barımız var ve zeytinyağlımız mesela bugün fasülye idi ve dondurma vardı ama o çokkk kötüüüü
kızım şöyle salçalı yada boş sarımsaklı anammmm...çok severimmm
oooh iyisiniz vallaaagenelde menülerimiz güzel bunun yanında salata barımız var ve zeytinyağlımız mesela bugün fasülye idi ve dondurma vardı ama o çokkk kötüüüü
Kız Edutcan canım makarna çekti senden duyunca... şöyle bol yoğurtlu bir makarna... Eşimi markete yolladım makarna ve yoğurt alıp gelicek :)) bende suyu koydum kaynasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?