Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

eşimin görüştüğü eczaneci arkadaşı raporsuz verilmiyor demiş ya o yüzden sordum acaba çeşiti varda onunla mı karıştırdı ki diye merak ettim de sordum canım sağol

ben yemekte makarna ve pirinçli patatesli köfte birde sebze çorbası ve yoğurt yedim

eşimin görüştüğü eczaneci arkadaşı raporsuz verilmiyor demiş ya o yüzden sordum acaba çeşiti varda onunla mı karıştırdı ki diye merak ettim de sordum canım sağol

Canım rapordan kastı reçetedir belki... reçetenle alabilirsin...
Pregnyl de aynı şekilde... yalnız pregnyl'i doktorun nereden vurulmanı isterse oradan vurul... Benimki genelde kalçadan vurdurtuyordu ve elime bir kağıt yazıyordu...
" ../../.... tarihinde .. : .. saatte 2 su + 2 toz karıştırılıp kalçadan yapılacak. " diye altına kaşe vurup imza atıyordu... bende genelde onunla gidiyordum iğneyi vurulmaya.Çünkü bazı yerler sorabiliyorlarmış.

bence o tahminen ödeme oranı için demiştir.

ben dün iğneyi aldığım eczacıya sordum klomen reçeteli mi satılıyor illa diye hayır dedi ve fiyatı 9 lira falan pek bişey değil

anladım canım o zaman gittiğimde drumdan yazılı kaşeli kağıt alayım belki veriyordur kendisi

genelde menülerimiz güzel bunun yanında salata barımız var ve zeytinyağlımız mesela bugün fasülye idi ve dondurma vardı ama o çokkk kötüüüü

Kız Edutcan canım makarna çekti senden duyunca... şöyle bol yoğurtlu bir makarna... Eşimi markete yolladım makarna ve yoğurt alıp gelicek :)) bende suyu koydum kaynasın diye

sandvıc ve yanına bıtkı cayı veya mandalınata var
karpuzum yok evde suan
zaten cok sevıom ama dokunuyo bana karpuz
hemen sısıyorum sancılanıom benneyaptımki

karpuz sulu meyve olduğu için normalde şişiklik yapar belki metabolizmana iyi geliyor olabilir

sandvıc ve yanına bıtkı cayı veya mandalınata var
karpuzum yok evde suan
zaten cok sevıom ama dokunuyo bana karpuz
hemen sısıyorum sancılanıom benneyaptımki

bende çok sevrim karpuz malum bu ara midem çok kötü.....ama arada yiyiroum yine

Kız Edutcan canım makarna çekti senden duyunca... şöyle bol yoğurtlu bir makarna... Eşimi markete yolladım makarna ve yoğurt alıp gelicek :)) bende suyu koydum kaynasın diye

kızım şöyle salçalı yada boş sarımsaklı anammmm...çok severimmm

genelde menülerimiz güzel bunun yanında salata barımız var ve zeytinyağlımız mesela bugün fasülye idi ve dondurma vardı ama o çokkk kötüüüü

Kızım süpermiş yaaa... Nerde çalışıyorsun sen öyle? eleman aranıyor mu? sırf menüler için gelip çalışırım :))

oooh iyisiniz vallaaa

sonunda basardı edut senın canını cektırmeyı
ama suan bol sarımsaklıyı uygulamayın musterıler kacmasın ohaoldumsmile

bak hergün acıktırıyoruz seni edutun sayması yeterli menüyü iyi ağız sulandırır aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…