- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #12.461
hosgeldın gultun gec geldın bugun hayırdırbugun ben pek iştahsızım klimamı çarptı neyse bi tuhafım :bbo:
canım kocam yatılı okumuş ta orta okuldan beri o yüzden sarımsak kokar diye hiç yememiş yazıkkk...oysaki neler kaçırıyor...mesela sarımsaklı ekşi bamya...muhteşemdir
canım kocam yatılı okumuş ta orta okuldan beri o yüzden sarımsak kokar diye hiç yememiş yazıkkk...oysaki neler kaçırıyor...mesela sarımsaklı ekşi bamya...muhteşemdir
bugun bole oldu lorkecim sen naptın nişan alışverişi bittimi sende aldınmı kendine ciciler
halevimm gorusemik coktan tatilin nasil gectiibayanssulusmile stres attinmi birguzelzemuszemus .klomene baslamisin canim insallah siyi sonuc verir .bu klomen catlama ignesinin maliyeti ne kadar .-burdaki dr hemen yapmiyolar catlama ignesini klomeni baslangic olarakta 4 bin eurodan basliyoo.. turkiyede nasil canimmaklinialirimsmilekızlar dün iğnemin birini aldım diğerinide gayecik verecek klomeni alamadım eczanede o yoktu onuda başka eczaneden alıcam bakalım
gozun aydin edutumm anecigin yanindaymis ohh mis mis ne guzell benim annemde benim evime oyle istediigi zaman bilet alip gelebilse ne kadar isterdimm ailemin evime gelip gitmelerinii .cok sanslisin guzelim cokkmafoldumbenannem en azpazartesiye kadar benimle....bende salı doktora gidiyorum...
#Bende 6 ağustosta eskişehirde olucam muhtemelen Allah bir mani vermezse... Eşimin teyzesinin kızı evleniyor.Onun düğününe katılıcaz.
canim umutsuzluk yokk hem dun dedin ya cok da kotu bisey degilmis pozitzif dusun pozif gelsin sana .insallah olacak bebisin bir bakmisin odasinda misil misil uyuyacak sende ona doya doya bakacaksinn:Saruboceq:ah be kuzum keşke...ama benim eşimdeki varikosel sorunu olmasa umudum olurdu ama yinede inşallah
ewet ben hatirliyorum dun demistin gayeyegaye zaten o kadar işi yapabilmeni beklemiyordum açıkçası
kabul et artık sende çalışan hamile bir bayansın
ev işlerini ertelemeyi öğrenmelisinsengözlerimebaksanab
bu arada bizim drumuz 10. hafta da tahmin etti 12 .hafta kesin demişti
drlar anlıyor ama yanılma payı oldukları için ileriki haftalara bırakıyorlar
birde hemen cinsiyet yorumu yapmıyorsa genelde kız çıkıyorolumunekankayizsmile
bizim kocişimle yarın 3. yılımız bitiyor kızlar
sende hos geldin canimmŞenizedut arkadasım merhaba arnızda yenıyım bende katılmak istedim benım eşimdede varıkosel var..!
hayirlisiyla insallahh kvrcikimm yeni bir adimm cok sevindimm esinde bak senin giibi cabaliyor neguzelkaydirigubbakcemile5kızlar size süper bir haberim var
katü ye infertilite bölümü açılmış eşim diyor ki
biraz işler rahatlasın ilk işimiz oraya gitmek olsun diyor
tedaviye başlıycakmışız
valla bende yatılı okudum gibi birşey daha farklıydı ama bende yerdim hiç sakınmazdım çünkü hiç kimse sakınmıyordu yemekten sonuçta diş fırçalama diye birşey var dimi ama kocişinde keşkem yiseymiş bak şimdi hiç yiyemiyor buda sana kötü oluyor
bende geldim bendee...
ama çıkıcam yine.. meraktan ayrı kalamıyorum =) bi okuyup kaçıyorum =)))
kizlar merhaba ben geldimmm sabah gunaydini ben acmistimmzemuszemus sohbet yine cok koyu oku oku bitiremedim vallahii . ayrica dunku yazdiklarimm yemek tarifi isteklerimm hic yanitini biulmamiss halbuki son sayfalardaydi neyse kalsinn bende internetten ogrenirim caniniz sagolsunn
halevimm gorusemik coktan tatilin nasil gectiibayanssulusmile stres attinmi birguzelzemuszemus .klomene baslamisin canim insallah siyi sonuc verir .bu klomen catlama ignesinin maliyeti ne kadar .-burdaki dr hemen yapmiyolar catlama ignesini klomeni baslangic olarakta 4 bin eurodan basliyoo.. turkiyede nasil canimmaklinialirimsmile
gozun aydin edutumm anecigin yanindaymis ohh mis mis ne guzell benim annemde benim evime oyle istediigi zaman bilet alip gelebilse ne kadar isterdimm ailemin evime gelip gitmelerinii .cok sanslisin guzelim cokkmafoldumben
#
yine duramadin deme gez bakalimm .bizde burda acik hava ceza evi gibiyizzalsanaalsanasmilesen allah bilir cocuguda yolda dogurursunnsositososito
canim umutsuzluk yokk hem dun dedin ya cok da kotu bisey degilmis pozitzif dusun pozif gelsin sana .insallah olacak bebisin bir bakmisin odasinda misil misil uyuyacak sende ona doya doya bakacaksinn:Saruboceq:
ewet ben hatirliyorum dun demistin gayeye
olsun hayal kurmakda guzel . o anlik gayenin tum isleri bitti KAFASINDA BEYNINDE ruhen rahatladi yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
allahim bir omur boyu yuvanizdan saglikli ,mutlulugu bereketi ve bol bol bebisleri eksik etmesinn:Saruboceq::Saruboceq:
sende hos geldin canimmŞeniz
hayirlisiyla insallahh kvrcikimm yeni bir adimm cok sevindimm esinde bak senin giibi cabaliyor neguzelkaydirigubbakcemile5
kizlar merhaba ben geldimmm sabah gunaydini ben acmistimmzemuszemus sohbet yine cok koyu oku oku bitiremedim vallahii . ayrica dunku yazdiklarimm yemek tarifi isteklerimm hic yanitini biulmamiss halbuki son sayfalardaydi neyse kalsinn bende internetten ogrenirim caniniz sagolsunn
halevimm gorusemik coktan tatilin nasil gectiibayanssulusmile stres attinmi birguzelzemuszemus .klomene baslamisin canim insallah siyi sonuc verir .bu klomen catlama ignesinin maliyeti ne kadar .-burdaki dr hemen yapmiyolar catlama ignesini klomeni baslangic olarakta 4 bin eurodan basliyoo.. turkiyede nasil canimmaklinialirimsmile
kiz geldimde yazdiklarinizi okuyodummhihoyyytooo ravza hanımlarda gelmıslerrr
aferin damada alkışşşş alkisalkisalkis alkisalkisalkisbıttı canım sukur ıyıkı kardesımle bız onceden bakıp begenmısız
cocukla cok dolasmak zorunda kalmadık ona ragmen cok yorulduk acaıb sıcaktı cunku
bende elbıse aldım kendıme sıyah bı tane
damat beyde esarp aldı hedıye bana nısanda gıyecegım elbısenınn ustune alkisalkisalkis
kiz geldimde yazdiklarinizi okuyodummhihoyyyt
ama yinede sagol beni gordugun icinnalkisalkisalkis
toplu cevap.eferim çalışkan kız...kuzu ben pişirmedim diye susutum dün ama bildiğim kadarıyla ıspanak gibi pişiriyorsun.... soğanı kavur azcık yağ ve salça ile semizi doğrayıp ekliyorsun kavuruyorsun....
tesekkurler gulummmmmmmmmŞenizŞeniztoplu cevap.eferim çalışkan kız...kuzu ben pişirmedim diye susutum dün ama bildiğim kadarıyla ıspanak gibi pişiriyorsun.... soğanı kavur azcık yağ ve salça ile semizi doğrayıp ekliyorsun kavuruyorsun....
canim doktor a para vermiyonmuu:uhm:yaa ben bu alman doktorlardan bisey anlamiyom kriz gecircem en sonunda o ultrasana bakarken bisey sokuyoya gozune sokcam doktarun en sonunda bakiyo bakiyo sadece 2 defa dahada bisey yapmiyhoşgeldin tatlım tatilim güzel geçti gezdim tozdum yüzdüm kafamı dağıttım geldim evet klomene başladım canım yani perşembe ilacı içmeye başlıyorum 5 ağustos da dr çağırdı yumurtların gelişimine bakmak için iğnemin tekini aldım 11,50 tl diğerinide Gayecik verecek sağolsun klomen de 8-9 tl arası dün sorum o da bugün gelecek canım inşallah iyi sonuç ve tek seferde sonuç verir Allahımın izniyle.
ya kuzum sana ne diycem kablo net nasıl internette
modemi fiyatını yada performansını biliyormusun
kıslar kıslar ben geldim hoşgeldiimmkucak dolusu sevgiler getirdiimm zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?