Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bugun ben pek iştahsızım klimamı çarptı neyse bi tuhafım :bbo:
hosgeldın gultun gec geldın bugun hayırdır

canım kocam yatılı okumuş ta orta okuldan beri o yüzden sarımsak kokar diye hiç yememiş yazıkkk...oysaki neler kaçırıyor...mesela sarımsaklı ekşi bamya...muhteşemdir

canım valla bende yatılı okudum ama yedık mı hep bırlıkte yerdık dıye arkadaslarla sıkıntı olmuıyordu ...

canım kocam yatılı okumuş ta orta okuldan beri o yüzden sarımsak kokar diye hiç yememiş yazıkkk...oysaki neler kaçırıyor...mesela sarımsaklı ekşi bamya...muhteşemdir

valla bende yatılı okudum gibi birşey daha farklıydı ama bende yerdim hiç sakınmazdım çünkü hiç kimse sakınmıyordu yemekten sonuçta diş fırçalama diye birşey var dimi ama kocişinde keşkem yiseymiş bak şimdi hiç yiyemiyor buda sana kötü oluyor

bugun bole oldu lorkecim sen naptın nişan alışverişi bittimi sende aldınmı kendine ciciler

bıttı canım sukur ıyıkı kardesımle bız onceden bakıp begenmısız
cocukla cok dolasmak zorunda kalmadık ona ragmen cok yorulduk acaıb sıcaktı cunku

bende elbıse aldım kendıme sıyah bı tane
damat beyde esarp aldı hedıye bana nısanda gıyecegım elbısenınn ustune alkisalkisalkis

kizlar merhaba ben geldimmm sabah gunaydini ben acmistimmzemuszemus sohbet yine cok koyu oku oku bitiremedim vallahii . ayrica dunku yazdiklarimm yemek tarifi isteklerimm hic yanitini biulmamiss halbuki son sayfalardaydi neyse kalsinn bende internetten ogrenirim caniniz sagolsunn
kızlar dün iğnemin birini aldım diğerinide gayecik verecek klomeni alamadım eczanede o yoktu onuda başka eczaneden alıcam bakalım
halevimm gorusemik coktan tatilin nasil gectiibayanssulusmile stres attinmi birguzelzemuszemus .klomene baslamisin canim insallah siyi sonuc verir .bu klomen catlama ignesinin maliyeti ne kadar .-burdaki dr hemen yapmiyolar catlama ignesini klomeni baslangic olarakta 4 bin eurodan basliyoo.. turkiyede nasil canimmaklinialirimsmile
annem en azpazartesiye kadar benimle....bende salı doktora gidiyorum...
gozun aydin edutumm anecigin yanindaymis ohh mis mis ne guzell benim annemde benim evime oyle istediigi zaman bilet alip gelebilse ne kadar isterdimm ailemin evime gelip gitmelerinii .cok sanslisin guzelim cokkmafoldumben

Bende 6 ağustosta eskişehirde olucam muhtemelen Allah bir mani vermezse... Eşimin teyzesinin kızı evleniyor.Onun düğününe katılıcaz.
#
yine duramadin deme gez bakalimm .bizde burda acik hava ceza evi gibiyizzalsanaalsanasmilesen allah bilir cocuguda yolda dogurursunnsositososito

ah be kuzum keşke...ama benim eşimdeki varikosel sorunu olmasa umudum olurdu ama yinede inşallah
canim umutsuzluk yokk hem dun dedin ya cok da kotu bisey degilmis pozitzif dusun pozif gelsin sana .insallah olacak bebisin bir bakmisin odasinda misil misil uyuyacak sende ona doya doya bakacaksinn:Saruboceq:

ewet ben hatirliyorum dun demistin gayeye
olsun hayal kurmakda guzel . o anlik gayenin tum isleri bitti KAFASINDA BEYNINDE ruhen rahatladi yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bizim kocişimle yarın 3. yılımız bitiyor kızlar

allahim bir omur boyu yuvanizdan saglikli ,mutlulugu bereketi ve bol bol bebisleri eksik etmesinn:Saruboceq::Saruboceq:

edut arkadasım merhaba arnızda yenıyım bende katılmak istedim benım eşimdede varıkosel var..!
sende hos geldin canimmŞeniz
kızlar size süper bir haberim var
katü ye infertilite bölümü açılmış eşim diyor ki
biraz işler rahatlasın ilk işimiz oraya gitmek olsun diyor
tedaviye başlıycakmışız
hayirlisiyla insallahh kvrcikimm yeni bir adimm cok sevindimm esinde bak senin giibi cabaliyor neguzelkaydirigubbakcemile5

nerde okudun yatulı

toplu cevap.eferim çalışkan kız...kuzu ben pişirmedim diye susutum dün ama bildiğim kadarıyla ıspanak gibi pişiriyorsun.... soğanı kavur azcık yağ ve salça ile semizi doğrayıp ekliyorsun kavuruyorsun....

hoşgeldin tatlım tatilim güzel geçti gezdim tozdum yüzdüm kafamı dağıttım geldim evet klomene başladım canım yani perşembe ilacı içmeye başlıyorum 5 ağustos da dr çağırdı yumurtların gelişimine bakmak için iğnemin tekini aldım 11,50 tl diğerinide Gayecik verecek sağolsun klomen de 8-9 tl arası dün sorum o da bugün gelecek canım inşallah iyi sonuç ve tek seferde sonuç verir Allahımın izniyle.

aferin damada alkışşşş alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kiz geldimde yazdiklarinizi okuyodummhihoyyyt
ama yinede sagol beni gordugun icinnalkisalkisalkis

canım hoşgeldin,tatlım semiz aynı ıspanak gibi pişior farkı yok

kız ravzanur bende gördüm adını ama geçmişi okuduğunu tahmin ettiğim için bitirip yazmanı bekledim yavyummmmm

eferin dogru tarıf
ama salca yerıne yaz gunu bol domates rendesı daha da guzel olur sekerım

tesekkurler gulummmmmmmmmŞenizŞeniz
canim doktor a para vermiyonmuu:uhm:yaa ben bu alman doktorlardan bisey anlamiyom kriz gecircem en sonunda o ultrasana bakarken bisey sokuyoya gozune sokcam doktarun en sonunda bakiyo bakiyo sadece 2 defa dahada bisey yapmiy
ay gicikk .insan bir yumurtayi kontral eder degilmi catliyomu ordami kaliyo yamuluyomu sonuyomu nebilim .ayy sinirlendim yineguclubacismilebide ustelik 2 bakmaya her ay 40 euro veriyom yani bana bakma parayla kizlarr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bos yeremi veriyom kac aydir sonuc alamiyom .baska tedavide uygulamiyoalsanaalsanasmile

bende hiç pişirmedim semizotunu çiğ daha çok seviyorum tadı daha bi güzel oluyor ölezemuszemus

ya kuzum sana ne diycem kablo net nasıl internette

modemi fiyatını yada performansını biliyormusun

Edutcan kendimi sarımsaklı yoğurtlu makarnanın büyüsüne kaptırmıştım yeni gelebildim pc başına... canım kablonet alabilmen için kablo tv abonesi olman gerekiyor.Kablonet'in modemleri normal modemlere göre daha pahalı.Misal wireless 4 portlu bir modemi 80tl ye alabilirken kablonet'in aynı özellikteki modemleri 200tl yi bulabiliyor.
Bununla birlikte koblonet kullanıp memnun olanı pek görmedim... Bazı bölgelerde sorunsuz çalışıyormuş (ankarada) fakat çoğu yer berbatmış.Hız çok sık düşüyormuş ve internette kopmalar çok oluyormuş... bu konuda TTnet ve superonline iyi sadece

kıslar kıslar ben geldim hoşgeldiimm kucak dolusu sevgiler getirdiimm zemuszemus

Canım ne güzel bir geliş bu böyleee... süper valla...çok neşeli çok enerjik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…