- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #12.481
canim cok sagol guizelim bende denicem bakalim lezzetine opuyorumnanaktan ayrica hosbuldukkaydirigubbakcemile2aferin damada alkışşşş alkisalkisalkis alkisalkisalkis
canım hoşgeldin,tatlım semiz aynı ıspanak gibi pişior farkı yok
´dur bidaha opcemŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizkız ravzanur bende gördüm adını ama geçmişi okuduğunu tahmin ettiğim için bitirip yazmanı bekledim yavyummmmm
AHANDAA arkadasim gelmisbende geldimmmm,selam herkese ve ravzanurcum...
tesekkurler gulummmmmmmmmŞenizŞeniz
canim doktor a para vermiyonmuu:uhm:yaa ben bu alman doktorlardan bisey anlamiyom kriz gecircem en sonunda o ultrasana bakarken bisey sokuyoya gozune sokcam doktarun en sonunda bakiyo bakiyo sadece 2 defa dahada bisey yapmiy
ay gicikk .insan bir yumurtayi kontral eder degilmi catliyomu ordami kaliyo yamuluyomu sonuyomu nebilim .ayy sinirlendim yineguclubacismilebide ustelik 2 bakmaya her ay 40 euro veriyom yani bana bakma parayla kizlarr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bos yeremi veriyom kac aydir sonuc alamiyom .baska tedavide uygulamiyoalsanaalsanasmile
AHANDAA arkadasim gelmis
kizlar tanistirayayim .arkadsimizda bebis istiyorr BARAYSIMM listeye eklermisin rica etsem . oda benim gibi gurbetci:a015: ve prolaktini yuksekti simdi biraz daha azaldii:CüvCüv:
sana cekmisim yafffrummmmmmmmmm dometslerin i toplayip yedinmii???? buyrunnnnnnnnn:smiley-cool:toplu cevap.eferim çalışkan kız...kuzu ben pişirmedim diye susutum dün ama bildiğim kadarıyla ıspanak gibi pişiriyorsun.... soğanı kavur azcık yağ ve salça ile semizi doğrayıp ekliyorsun kavuruyorsun....
Bu arada arkadaşın Estalra da hoşgelmiş... Umarız topicimiz uğurlu gelir.
Edutcan kendimi sarımsaklı yoğurtlu makarnanın büyüsüne kaptırmıştım yeni gelebildim pc başına... canım kablonet alabilmen için kablo tv abonesi olman gerekiyor.Kablonet'in modemleri normal modemlere göre daha pahalı.Misal wireless 4 portlu bir modemi 80tl ye alabilirken kablonet'in aynı özellikteki modemleri 200tl yi bulabiliyor.
Bununla birlikte koblonet kullanıp memnun olanı pek görmedim... Bazı bölgelerde sorunsuz çalışıyormuş (ankarada) fakat çoğu yer berbatmış.Hız çok sık düşüyormuş ve internette kopmalar çok oluyormuş... bu konuda TTnet ve superonline iyi sadece
Canım ne güzel bir geliş bu böyleee... süper valla...çok neşeli çok enerjik
yani ben her ay kaziklaniyom muu kizzzzkötükedihüso yaa ne bilim sinnirlenmemek elde degil bide bana klinige yolarim orada tedavilerr 7 ay suruyo burad bir deneyelim sonra oraya yollarim seni diyooalsanaalsanasmileravzanur canim,benim bu gittigim doktor bana 30 euro ödüyosun,bir sene boyunca bütün ultrasyonlar bedava dedi..bikereligine 30 euro cok iyi geldi bana...orda öyle degilmiii
burda bu tur seyleri sigorta karsilamiyo canim kendin odemelisinn.. n yapalimm bebek olsunda verecez artik .ama turlkiyede hem iyi sonuc hemde daha hizli yapiyolar bu yontemi olmazsa bu gidimde turkiyede gitcem doktora:Saruboceq:canım ben özel hastaneye gidiyorum fakat kendi paramla gitsem sanırım çok veririm ama ben özel sigorta yaptırdım 1 yıllık onunla sadece giriş ücreti veriyorum 12 tl diğer hiçbirşey için ücret ödemiyorum o yüzden bilmiyorum tatlım ama adam seni oyalıyormu ne kuzum her seferinde para vermekde yazık ya başka dr yokmu ki
hosbulduk fikrimin ince guluuuuuuuuuuuuuuu:1hug:Kız Ravzaaaa... hoşgeldin şekerim
aminn canim insallahhh:Saruboceq::Saruboceq:evet canim sonunda bulustuk bi yerde,bu topik hepimize ugurlu gelir insallahhh:teytey:
evet canim sonunda bulustuk bi yerde,bu topik hepimize ugurlu gelir insallahhh:teytey:
sana cekmisim yafffrummmmmmmmmm dometslerin i toplayip yedinmii???? buyrunnnnnnnnn:smiley-cool:
hoşgeldinESTALRA
hoşgeldin aramıza canım umarım uğurlu geliriz sanada
insallah guzelim hepimize ugurlu gelir insalah:Saruboceq:Bu arada arkadaşın Estalra da hoşgelmiş... Umarız topicimiz uğurlu gelir.
gayem ayıptır sölemsi 3. yıl sonunda kendimize bir tv aldık sonunda ve tekedünyaya abone olalım diyoruz ya kamoanyalara kablo netinde iyi görünüyor...sonuçta ev telefonu kapanacak kafaan 20 tl azalacak...ama bilemedim
insallah guzelim hepimize ugurlu gelir insalah:Saruboceq:
kizlarrrrrrrrrrrrrrrr kaynanam tel .acti asagiya beni cagiriyo zamanim varsa dolma sarmaya yardim etcekmisimm:1shok:
tabi bende yalan konusamiyomm:a015::a015:elveda sizlere iyi muhabbetlerr ..
tum arkadaslari opuyomŞenizŞeniz
kizlarrrrrrrrrrrrrrrr kaynanam tel .acti asagiya beni cagiriyo zamanim varsa dolma sarmaya yardim etcekmisimm:1shok:
Canım bizde evdeki interneti bugün kapattırdık çünkü akşamları kullanmıyoruz.Gündüz de pazar günleri hariç iş yerindeyiz ve burda internet var.boşuna 35 lira ödemeyelim dedik. Ama eşim ev için TTNET'in stickleri varmış ondan alacak. Turkcell vınn gibi yani. usb den takılıyormuş...
Kablonet hakkında cidden hiç iyi şeyler duymadım... bazı bölgelerde hiç sorun yokmuş ama geri kalan geneli kopmalardan hız düşmelerinden çok şikayetçi.Bulunduğunuz bölgedeki kullananları biraz araştırmak ve sormak lazım...
belki o bölgede de sorun yoktur ama iyi düşünmek lazım.Daha az ödeyelim derken bu sefer internet kopmaları yüzünden kafayı yemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?