Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kız valla ydısında doktor kontrollerı hakkıında hıc bılgım yok
ama dedıgın paralar cok yuksek ya zor valla senın ısın de

anaaammm
hadı bakalım yardım et de sana da verır heralde ucundan azcık
haklısın valla ....bizde akşam bazen ve hafta sonu giriyoruz ama 4 gb bile olmuyor...27 tl net,20 tl telefon.....çok yani bakalım
kız artık ınternet ıcın telefon sartı kalktı
tabı sende benım gıbı taahhut suresını beklemıyorsan telı kapattırabılrısın
ben aralık ayını beklıom bosa ppara verıoz her ay ev telıne

kız bulamadın mı bi bahane yaa

kız bahane bulsa dolmayı bulamaz ama bilmiyorumkismile

Gultun canım batıkent bilgi hastanesi hakkındaki konu benimde ilgimi çekti bende şimdi ona bakıyordum ve sende yorum yazmışsın o dikkatimi çekti... O hastane annemin evine çok yakın yani benim eski oturduğum eve... Hatta bir arkadaşım orada hemşirelik yapıyordu... Genelde olumlu yorumlar var.. Acaba düşünsek mi?

valla ben taahhüt sürem yok ama o telefon olayı yalan gibi...benim arkadaş evlenirken araştırdı, şimdi ev telefonu var

valla ben oraya gittim...hayatımdaki en kötü kadın doktoruyla tanıştım....yemin ederim ultrasonu sokup çıkarması an meselesiydi.... ben myomumu sordum yok dedi....bence bir daha düşün....ama ortopedisini beğendim:)))

canım işyerinden bi arkadaşımda oraya gidiyordu tedavi için

kan tahlilimi orda yaptırmıştım temiz ve duzenli bir hastaneye benzior ama doğum konusunda bilgim yok kızın biri sezeryana 600 demiş normal daha uygun olabilir.ben etlikte yapmayı duşunuorum sağlık guvencem var para vermeden yaptırırım herkes doğurup çıkıo napim.ozel oda tutarım doğumdan çıkınca eşim hemen gorebilsin bebişi die.şimdilik duşuncem bu değişirmi bilemiorum.

Mine Kürkçüoğlu ve Selçuk Arslan 2 doktor varmış kadın doğumda. İkisinin de özgeçmişlerine baktım siteden baya iyi gözüküyor.Özellikle Selçuk bey cambrige'den plaket falan almış yurtdışında doktorluk yapmış.
Bakalım araştırmak lazım.

valla kuzum ben bir beye gittim ama dediğim gibi kendin bilirsin

duşununce oraya vercem parayı bebişime harcarım die duşunuorum çok alınacak şey olacak çünkü.iki arkadaşım ve ablam etlikte doğum yaptı 3üde normal doğum ve memnun ayrıldılar.bi ara duşundum özeli ama kime solesem gereksiz dedi

edutum arkadasın ne zaman evlendı kı
bu olay yaklasık 6ay once falan kabul edılmsıtı sanırım
ama bılemıom tabıkı de

kvrck sabah geldı 10 dk falan sonra kayboldu ortalıktan

Bizimde şu anda öyle...Zekai Tahir'i asla düşünmüyorum. Zübeyde hanım daha iyiymiş.Ama şimdilik bu düşüncem... Belki bayındır hastanesi yada medicana olabilir .Tabii fiyata göre... Dünde görümcem aradı Akay hastanesinde Gül hanım varmış onu tanıyormuş. Fiyatlar uygun gibi. Orayı da düşünebilirim.
Devlet hastanesinden biraz hijyen açısından çekiniyorum... Bide özel oda bulamayıp koğuşa çıkmak zorunda kalırsam herhalde hayatımın kabusu olur...
Hayırlısı bakalım...şimdilik çok erken zaten... Ama 20. haftaya kadar karar vermek lazım... Çünkü özel olursa 20. haftadan sonra pek kabul etmiyorlarmış takibi.

aslında imkanın varsa bence üniversite hastanesinde yap...bebek yoğunbakımı kesin olsun kuzum

Yaa benim çekincem şu eğer normal doğum olursa devlet hastanesine epidural falan sormadan direkt çatır çatır doğum yaptırıyorlarmış.Ben epiduralli normal doğum yapmak isterim eğer normal olacaksa... ama devlette öyle keyfine göre yapmıyorlarmış.Direkt çatır çatır normal doğum oluyormuş. O olay beni çok korkutuyor hatta kabus gibi...
Bilemiyorum valla... ilerleyen dönemde Sema hanımla da konuşup ona göre bir karar vereceğim.

doğuma yakın ozel oda için goruşmeyi duşunuorum ne kadar gun evvel tutulabilir yada isim yazdırılıyormu die e bebiş tam gununde gelmeyebilir tabi bilemeyiz.zaten topu topu aşırı kanaman olmadığı surece bir tam gun bile kalmıosun.ablam akşam 5gibi doğum yapmıştı ertesi sabah 10da çıktı.özel oda kalmamış 5 kişilik odada kaldı ama dayanılabilir bence nolcekki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…