- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #12.501
kız valla ydısında doktor kontrollerı hakkıında hıc bılgım yoktesekkurler gulummmmmmmmmŞenizŞeniz
canim doktor a para vermiyonmuu:uhm:yaa ben bu alman doktorlardan bisey anlamiyom kriz gecircem en sonunda o ultrasana bakarken bisey sokuyoya gozune sokcam doktarun en sonunda bakiyo bakiyo sadece 2 defa dahada bisey yapmiy
ay gicikk .insan bir yumurtayi kontral eder degilmi catliyomu ordami kaliyo yamuluyomu sonuyomu nebilim .ayy sinirlendim yineguclubacismilebide ustelik 2 bakmaya her ay 40 euro veriyom yani bana bakma parayla kizlarr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bos yeremi veriyom kac aydir sonuc alamiyom .baska tedavide uygulamiyoalsanaalsanasmile
anaaammminsallah guzelim hepimize ugurlu gelir insalah:Saruboceq:
kizlarrrrrrrrrrrrrrrr kaynanam tel .acti asagiya beni cagiriyo zamanim varsa dolma sarmaya yardim etcekmisimm:1shok:
tabi bende yalan konusamiyomm:a015::a015:elveda sizlere iyi muhabbetlerr ..
tum arkadaslari opuyomŞenizŞeniz
kız artık ınternet ıcın telefon sartı kalktıhaklısın valla ....bizde akşam bazen ve hafta sonu giriyoruz ama 4 gb bile olmuyor...27 tl net,20 tl telefon.....çok yani bakalım
kız bulamadın mı bi bahane yaa
kız valla ydısında doktor kontrollerı hakkıında hıc bılgım yok
ama dedıgın paralar cok yuksek ya zor valla senın ısın de
anaaammm
hadı bakalım yardım et de sana da verır heralde ucundan azcık
kız artık ınternet ıcın telefon sartı kalktı
tabı sende benım gıbı taahhut suresını beklemıyorsan telı kapattırabılrısın
ben aralık ayını beklıom bosa ppara verıoz her ay ev telıne
kız bahane bulsa dolmayı bulamaz ama bilmiyorumkismile
Gultun canım batıkent bilgi hastanesi hakkındaki konu benimde ilgimi çekti bende şimdi ona bakıyordum ve sende yorum yazmışsın o dikkatimi çekti... O hastane annemin evine çok yakın yani benim eski oturduğum eve... Hatta bir arkadaşım orada hemşirelik yapıyordu... Genelde olumlu yorumlar var.. Acaba düşünsek mi?
Gultun canım batıkent bilgi hastanesi hakkındaki konu benimde ilgimi çekti bende şimdi ona bakıyordum ve sende yorum yazmışsın o dikkatimi çekti... O hastane annemin evine çok yakın yani benim eski oturduğum eve... Hatta bir arkadaşım orada hemşirelik yapıyordu... Genelde olumlu yorumlar var.. Acaba düşünsek mi?
valla ben oraya gittim...hayatımdaki en kötü kadın doktoruyla tanıştım....yemin ederim ultrasonu sokup çıkarması an meselesiydi.... ben myomumu sordum yok dedi....bence bir daha düşün....ama ortopedisini beğendim:)))
Mine Kürkçüoğlu ve Selçuk Arslan 2 doktor varmış kadın doğumda. İkisinin de özgeçmişlerine baktım siteden baya iyi gözüküyor.Özellikle Selçuk bey cambrige'den plaket falan almış yurtdışında doktorluk yapmış.
Bakalım araştırmak lazım.
kan tahlilimi orda yaptırmıştım temiz ve duzenli bir hastaneye benzior ama doğum konusunda bilgim yok kızın biri sezeryana 600 demiş normal daha uygun olabilir.ben etlikte yapmayı duşunuorum sağlık guvencem var para vermeden yaptırırım herkes doğurup çıkıo napim.ozel oda tutarım doğumdan çıkınca eşim hemen gorebilsin bebişi die.şimdilik duşuncem bu değişirmi bilemiorum.
edutum arkadasın ne zaman evlendı kı
bu olay yaklasık 6ay once falan kabul edılmsıtı sanırım
ama bılemıom tabıkı de
kvrck sabah geldı 10 dk falan sonra kayboldu ortalıktan
Bizimde şu anda öyle...Zekai Tahir'i asla düşünmüyorum. Zübeyde hanım daha iyiymiş.Ama şimdilik bu düşüncem... Belki bayındır hastanesi yada medicana olabilir .Tabii fiyata göre... Dünde görümcem aradı Akay hastanesinde Gül hanım varmış onu tanıyormuş. Fiyatlar uygun gibi. Orayı da düşünebilirim.
Devlet hastanesinden biraz hijyen açısından çekiniyorum... Bide özel oda bulamayıp koğuşa çıkmak zorunda kalırsam herhalde hayatımın kabusu olur...
Hayırlısı bakalım...şimdilik çok erken zaten... Ama 20. haftaya kadar karar vermek lazım... Çünkü özel olursa 20. haftadan sonra pek kabul etmiyorlarmış takibi.
duşununce oraya vercem parayı bebişime harcarım die duşunuorum çok alınacak şey olacak çünkü.iki arkadaşım ve ablam etlikte doğum yaptı 3üde normal doğum ve memnun ayrıldılar.bi ara duşundum özeli ama kime solesem gereksiz dedi
Bizimde şu anda öyle...Zekai Tahir'i asla düşünmüyorum. Zübeyde hanım daha iyiymiş.Ama şimdilik bu düşüncem... Belki bayındır hastanesi yada medicana olabilir .Tabii fiyata göre... Dünde görümcem aradı Akay hastanesinde Gül hanım varmış onu tanıyormuş. Fiyatlar uygun gibi. Orayı da düşünebilirim.
Devlet hastanesinden biraz hijyen açısından çekiniyorum... Bide özel oda bulamayıp koğuşa çıkmak zorunda kalırsam herhalde hayatımın kabusu olur...
Hayırlısı bakalım...şimdilik çok erken zaten... Ama 20. haftaya kadar karar vermek lazım... Çünkü özel olursa 20. haftadan sonra pek kabul etmiyorlarmış takibi.
aslında imkanın varsa bence üniversite hastanesinde yap...bebek yoğunbakımı kesin olsun kuzum
Eşimde Gazi hastanesinde yap diyor... arkadaşım orada yaptı doğumu fakat normal doğum olursa ordada epidural yok.Orası sezeryanı da spinal yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?