Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

hoşgeldin Edut'um menüde ne vardıııı???

Canım peki hemen iyileştin mi? bide epiduralde hiç hissetmiyorsun dimi? yani ben epiduralde acaba etkisi azalırda bişey hisseder miyim diye korkuyorum.

şu an eşimle yalnız kalıyoruz akşama kadar tekim yani. iyileştim canım herkesin farklı geçiyor ama genele göre daha iyi bence tabi.hiç hissetmiyorsun epidural spinal kombine yapıldı bana o yüzden hiç hissetmedim..odayada gayet canlı çıktım,hiç uyutmadılar yani..

yok hayatım yaa ben dayanamam koğuş sistemine... bebeğimi öyle bir yerde doğurmak istemiyorum açıkçası... yanımda yöremde nasıl tipler olacak kimbilir...
Hayırlısı olsun bakalım... O zamana kadar zaten bir çözüm bulunur.. Zaten sezeryan olursa sorun yok.günü saati belli olur.

he canım buyur ...
ne yedin bakalım

ya bıde epıduralde sonradan cok basagrısı oluyromus vs demıstı arkadas...
bebegımle dogru duzgun ılgılenemedım ılk hafta demıstı

kiminde ameliyat sırasında çok bulantı sonrasındada dayanılmaz başağrısı oluyor. anesteziye bağlıymış. ben hiç başağrısı yaşamadım.

valla bence mantıklı...epiduralidesor bence gelmiştir

Canım arkadaşım geçen ay doğum yaptı ve oranın prosedüründe epidural değil spinal var.Spinal ile normal yapanı da duymadım hiç... Yani gazi'de de gayet normal çatır çatır doğum sözkonusu.

tşkler cnm darısı başına az kalmış herkesin yakın artık doğumu :)

aslında imkanın varsa bence üniversite hastanesinde yap...bebek yoğunbakımı kesin olsun kuzum

yogun bakım olması ve cıhazların ıyı olması cok onemlı Allah korusun erken dogum yada bır komplıkasyon olursa dıger turlu cook zor bır durum ...

esım yogun bakım cıhazları satıyor hastanelere o yuzden bı cok hastane de cıhaz varmı yokmu hangı marka var bılıyor ıyı oluyo o da

öyle tabi...benim çok samimi arkadaşım 6i5 aylık doğum yaptı...hemde eşi askerdeydi , izine gelmişti...doktordu eşi, bebek younbakımdayken döndü askere şimdi görün bebeğimizi tosun kuzum...maşallah

gökçek canım tebrik ederim
bebişini hayırlısı ile kucağına almışsın canım
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip eder inş.

Tabi araştırmak gerek mutlaka. Ümraniye'de Hisar Hospital canım.

orayı cok duydum tabıkı de canım ...
ama pahalı dıye bılıyorum tabıkı ımkanın varsa en ıyı yerlerı tercıh etmek lazım basıt bır ıs degıl...
Allah hayırlı evlat eylesın sıze...
zeyneplerın hepsı guzel oluyo sızınkıde oyle olur ınsallah bayanssulusmile

evet çok pahalı bir hastane, eşimin özel sigortası karşıladığı için tercih ettim. yoksa 2.tercihim medipol olacaktı..ama gerek kalmadı. temiz ve tecrübeli bir yer olsunda heryerde bir şekilde doğum oluyor boşver..
inşallah bakalım en güzel zeynep bana göre :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…