- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #12.521
hoşgeldin Edut'um menüde ne vardıııı???
Canım peki hemen iyileştin mi? bide epiduralde hiç hissetmiyorsun dimi? yani ben epiduralde acaba etkisi azalırda bişey hisseder miyim diye korkuyorum.
doğuma yakın ozel oda için goruşmeyi duşunuorum ne kadar gun evvel tutulabilir yada isim yazdırılıyormu die e bebiş tam gununde gelmeyebilir tabi bilemeyiz.zaten topu topu aşırı kanaman olmadığı surece bir tam gun bile kalmıosun.ablam akşam 5gibi doğum yapmıştı ertesi sabah 10da çıktı.özel oda kalmamış 5 kişilik odada kaldı ama dayanılabilir bence nolcekki :))
he canım buyur ...
ne yedin bakalım
ya bıde epıduralde sonradan cok basagrısı oluyromus vs demıstı arkadas...
bebegımle dogru duzgun ılgılenemedım ılk hafta demıstı
valla bence mantıklı...epiduralidesor bence gelmiştir
ben geldiim...
hemen kaçıcam amaa.....
tubilosh... gokcek..ösledik sizi yavv.... ara sıra uğrayın böyle...
gokcek hayırlı olsun... minik prensesi almışsın kucağına.. darısı başımıza inş..
kıvırcıkım.. kesinlikel git katü ye... ne kadar zor olsada git... emin ol hiç birimiz kolay elde etmedik bebişleri.. bende 1 saatlik yoldaki hastaneye gittim geldim işten izin alıp.. koşa koşaa.. sıkıntılıydı.. ama katlandım... şimdi sonucun keyfini yaşıyorum... sende git... üşenme..dövcem seni bak...
halevim... canım klomen reçete ile veriliyor.. rapora falan gerek yok... içindeki 5ini kullancaksın kalan 5 diğer aya =) iğneyide eczaneler yapıyor... ben aldığım eczanede yaptırdım.. koldan vuruyolar basit bi enjeksiyon....
herkesi öpüyorum.. görüşmek üzere kısllarrrrrrr
aslında imkanın varsa bence üniversite hastanesinde yap...bebek yoğunbakımı kesin olsun kuzum
tşkler cnm darısı başına az kalmış herkesin yakın artık doğumu :)
gokcek sen devlet hastanesindemi ozeldemi doğum yaptın??
yogun bakım olması ve cıhazların ıyı olması cok onemlı Allah korusun erken dogum yada bır komplıkasyon olursa dıger turlu cook zor bır durum ...
esım yogun bakım cıhazları satıyor hastanelere o yuzden bı cok hastane de cıhaz varmı yokmu hangı marka var bılıyor ıyı oluyo o da
özelde yaptım cnm, 2 gece kaldım hastanede
nerde yaptın canım sakıncası yoksa
malum ıstanbuldayız secenek cok ınsan bırılerının tecrubelerınınden faydalanmak ıstıyor
gökçek canım tebrik ederim
bebişini hayırlısı ile kucağına almışsın canım
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip eder inş.
Tabi araştırmak gerek mutlaka. Ümraniye'de Hisar Hospital canım.
evet sonunda kavuştuk sağol canım amiin, darısı başına inşallah :)
kızlar teyzenın bırı benım derdım gelınım dııye topık acmıs
vayy beee
orayı cok duydum tabıkı de canım ...
ama pahalı dıye bılıyorum tabıkı ımkanın varsa en ıyı yerlerı tercıh etmek lazım basıt bır ıs degıl...
Allah hayırlı evlat eylesın sıze...
zeyneplerın hepsı guzel oluyo sızınkıde oyle olur ınsallah bayanssulusmile
sağlıkla buyut zeynebini tebrikler zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?