Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bugün rahatım.. dün feci bir yoğunluk vardı =(

aman iyi olmuş canım geçmiş olsun bizim işlerde öle bi anda yoğun bi anda da hiç olmuyor çok gıcık bi durum oluyor çünkü tam alışıyon derken birisine hoppa tekrar başlıyor diğeri

Günaydın kızlar Nasılsınız?
Beni sorarsanız uykusuz ve yorgunum...Dün saat 8:00 gibi işten çıkmak üzereydik ki eşimin kankası aradı eşiyle buralardaymış biz geliyoruz bizi de götürürsünüz dimi dediler... :1shok:. E tabi ne diyeceksiniz buyrun gelin dedik... Geldiler hep birlikte bizim eve gittik... saat 8:45 te yemek yapmaya hazır vaziyetteydim... tabi misafir planımız olmadığı için salon kendi halinde banyo kendi halinde rezil bi şekildeydik.Artık kusurumuza bakmayın dedim onlara da.
sonra herkesin karnı aç diye başladım yemek yapmaya... beğendi sos,sacda tavuk sote,bulgur pilavı ve salata yaptım... gelirken de içecek almıştık o şekilde karınlarımızı doyurduk.Sonra bulaşık makinesini dizdim mutfağı topladım çay demledim... Bi fasılda çay içildi ve karpuz yenildi saat 11:15 gibi eşim onları kızılaya bıraktı. Ama bende bitmiştim resmen...
Sağolsun eşim çok yardımcı oldu.Tavuğu o yaptı diyebilirim.sofrayı kurdu ve kaldırırken yardım etti...
Fakat ne kadar olsa ben yine yoruldum çünkü çok sıcaktı.
Ve insanların düşüncesizliklerine kızıyorum birazda... Bizim ailede kesinlikle böyle çat kapı misafirlik olayı yokttur. Hatta nerdeyse 15 gün önceden sorulur gelmek istiyoruz müsaitmisiniz diye.Eğer çat kapı gidilecekse de yemeğe gidilmez.Evden çıkarken aranır esprili bi şekilde çıktık geliyoruz çayı koyun falan denir ve sadece çay içmeye ve sohbete gidilir.Hele ki gittiğin yerdeki kişinin hamile olduğunu ve o saate kadar çalıştığını bile bile çat kapı gitmek bana çok ters geldi.
Velhasıl onlar gitti bu seferde beni uyku tutmadı... Evin her yerinde uyumayı denedim... koltukta,yerde,yatakta,küçük odada... Kaç kere ayaklarımı soğuk suya soktuğumu hatırlayamıyorum bile ama yok! uyuyamadım.En son saat 4'ü geçiyordu hala uyanıktım... Sonra dalmışım.
Ve haliyle şimdi uykusuz ve yorgunum

ah canım benim yaaaaaa bende hiç sevmem çat kapı gelen misafirleri hele ki sen hamilesin ve çalışıyorsun keşke gelmeseydin de biraz daha uysaydın.

ahh canım yyaaaa :sinifsinif:
zor bir gece geçirmişsin...
bende aynı durumda olsam bende kızardım =( zaten h.içi gelipte gece yarılarına kadar oturulması olayıda beni sinir etmeye yetiyor.. ertesi gün iş var güç var... birde çat kapı ise, yemeğe gelmişlerse elbette bende hoşlanmam bu durumdan.. ama çok şükür hiç öyle bir durumum olmadı....
bugün akşam olmaz sana... =((
gider gitmez yatarsın da dinlenirsin biraz... neyseki kendi işyeriniz orda da dinlenme imkanın var

benim kızdığım çat kapı gelinmesi değil de....o kadar samimiyse sen yapmayacaktın işleri misafirin eşi yapacaktı çoğunu....yada dışardan söyleyip yiyilecekti....

canım benim yaa keşke girişmeseydin yemek işine çay yapıp yanına aperatif birşeyler yapsaydın en azından erken kalkıp giderlerdiaklinialirimsmile

gece bende sıcaktan uyuyamadım baktım olmayacak
soğuk sayılabilecek bi suyla duş aldım
sabaha kadar kesintisiz uyudum

günaydın canlarım nasılsınız bbakalım edutum halevim lapacım seviyorum hepinizi uleynnnnnnn

gayecim çok kızdım tatlım mutfaktan eline bi bıçak alıp üstlerine yürüseydin gidin uleynnnn yorgunum ben deseydin heytttttttt kim tutar seni be bacım benim

ah canım benim yaaaaaa bende hiç sevmem çat kapı gelen misafirleri hele ki sen hamilesin ve çalışıyorsun keşke gelmeseydin de biraz daha uysaydın.

benim kızdığım çat kapı gelinmesi değil de....o kadar samimiyse sen yapmayacaktın işleri misafirin eşi yapacaktı çoğunu....yada dışardan söyleyip yiyilecekti....

Aslında yolda giderken eşim pizza söyleriz falan diyordu ama arkadaşı da "hadi bakalım Gaye hanım çalışan kadın nasıl yemek yaparmış,kaç dk da yaparmış görelim" falan diye konuşunca eşim mahçup olsun istemedim... Çünkü biliyorum ki laf sokarlar sonrasında...Size geldik,gördük hazır yemek yedirdiniz bize falan diye.Eşim utansın istemedim...

HAMİŞ OLAN ARKADAŞLARIMIZ

* prayforU PRENS EMRE bebişimiz dünyaya geldi 09.07.2010
* gokcek PRENSES ZEYNEP bebişimiz dünyaya geldi 12.07.2010
* tek0633 PRENSES MELİS bebişimiz dünyaya geldi13.07.2010

Günaydın kızlar

Maşallah peş peşe dünyaya gelmiş bebişleriniz.
Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum a.s.

senide seviyorum uleynnnnnn
günaydın hoşgeldinnnnnnnnnaklinialirimsmile

günaydın tatlım hoşgeldin bende seni sevom bebemmmmmmmm

bu arada herkese günaydın

günaydın canım hoşgeldin

o zaman onların ayıbı canım insan söylerken utanır neyseki eşin yardım eden bi karaktere sahip de birlikte halletmişsiniz ama gerçekten ben olsam ne yapardım bilmiyorum öle hızlı yemek yapan biri de değilimdirbilmiyorumkismile

çalışan ve hamile bayansın şekerim geçen akşamda söylemiştim
o yüzden insanların düşüncesi değil kendi durumunu düşün
sana önerim bir daha yorma kendini boşverr
dışardan söyleyin tatlım
böyle bir durumda benim eşim ya dışardan söylerdi ya da dışarda yer eve sadece çaya götürürdü
çünkü önemli olan sensin boşver kankisini tatlımkaydirigubbakcemile5

Günaydın kızlar

evet canıım annelerimiz var
sen nasılsın?

senide seviyorum uleynnnnnn
günaydın hoşgeldinnnnnnnnnaklinialirimsmile
beni sevmiyorsun sandım adım geçmeyinceaklinialirimsmile
günaydın bende seni seviyorum ulennnnopuyorumnanaktan

gunaydın mıllleet hepınızeeee
delikafadulden
uleeennn sabah sabah guldurdun benı vallaaaa Allah ıyılıgını versın ınsallah

ayyy gayeee ılk mesajı okurken ssınır olmustum bunu okuyunca 2 katına cıktı sınırım ...
valla ben de geldıklerınde onlara laf sokardım dıcem ama senı anlıom ınsan esını mahcub etmemek ııcn susuyo sonucta esın de destek oldugu ıcın susmak en ıyısı oluyo....
valla bızde de cat kapı gelen kesınlıkle yemege gelmez
geldıyse de bırlıkte gırılır mutfaga
cunku gelen samımıdır yanı
hele dırek yemek beklemelerı nası sınır durum klava:

kıvırcıkım pek pozitifsin...
aysel valla bende de hiç uyku yok haftalardır.. nasıl sıcakkk =((((( eve gidince hemen bi duş alıyorum.... 2 saat sonra falan bi duş daha.. yatarken bir duş daha...yoksa uyuyamıyorum afakanlar basıyor... gece sıcaktan uyanıp ter içinde kaldığım için sabah kalkınca bir duş daha =(((
kaybettiğim sular için damacanayı kafama diksem yetersiz kalır herhalde =(((
ççoookk ssıııcaaakkkk...
bir gece ortalama 3 kezde uyanıyorum sıcaktan bitmiş halde

hooopppppppp
sen bebek sıkıntısı çekerken sana destek oldumu o insanlarda gaze geliyosun sen
eşin mahçup olmaz destek çıkar sana merak etme bizim kocişler anlayışlı adamlardır alimallah laf yok enişteme
hem allah esirgesin yorgunluktan bebegine bişey olsa onlar mı senin duydugun acıyı çekecek boşversene sen bi daha duymuycam o kadder lmaz:
Günaydın kızlar

hoşgeldin tatlım sen nasılsın nasıl gidiyor hayat

evet canıım annelerimiz var
sen nasılsın?

Teşekkür ederim cnm iyiyim.
Hala beklemeye devam :çok üzgünüm:
Klomen kullandım bu ay,bitti. Cuma kontrolüm var duruma göre belki iğne yapılacak.
Dualarınızı esirgemeyin :Saruboceq:

Zaman ne kadar çabuk geçiyor,senin de çoğu gitmiş azı kalmış :ecrin_bebek:

---http://pozitifdogumhikayeleri.wordpress.com/----
kızzllarrr
okumanızı tavsiye ederim... bunları okudukça nasıl gaza geliyorum anlatamam =))) doğurasım geliyo en normalinden =)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…