Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Günaydın kızlar

Maşallah peş peşe dünyaya gelmiş bebişleriniz.
Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum a.s.

Evet canım bebişler var artık topicte... sen nerelerdesin... bayadır uğramadın buraya.

Bide zaten saat geç olmuş ben iyice telaş yaptım... karınları aç bekliyorlar diye... elim ayağıma dolaştı... Çünkü sonra kalkıp taaa Ankaranın öbür ucuna gidecekler... Evleri yakın falan da değil... Hemen olsun yemekler diye iyice acele ettim...
Birde benim pis bir huyum var mutfağımda kimse bişi yapsın istemem... Yani çoook samimi bir arkadaşım falan olmadığı sürece mutfağa girip bişiler yapsın istemem... Zaten mutfağım küçücük benim. 2 kişiden fazla girilince bide yemekler pişerken dayanılmaz oluyor.
Neyse dedim geldi geçti... Artık bir dahakine böyle bir densizlik yapmazlar herhalde.

canım hayırlısı olsun.. inşallahh güzel sonuçlar alırsın..
kaçıncı denemen bu klomenle?

evet yaa lorkeem ne tiplermiş bunlar bende sinir oldum
hayır kendilerine bakıtacak yer arayan insanlar olduklarını anlarım
bize genelde h. sonu gelirler
h. içi gelen de genelde çaya gelir
yazık kızı hamile hamile yormuşlar
çok sinirler yaa

bende öyleyim canım
önceki gece hiç uyuyamadım
dün gece uyuyacam diye inat ettim baktım olmadı soğuk suyla duş aldım o serinlikle dalmışım
birde ayaklarım şişiyor o kadar komik uyuyorum ki
yatağın başlığına koltuk minderi koyup ayaklarımı dikiyorum yıkanmış kremlenmiş olarak
sonra göbeğime bebe yağı sürüyorum
yatağın ayak ucu kısmına yastığımı koyup uyuyorum
hamilelik böyle birşey miş herşey değişiyorlaelaelaelaelae

LORKEEEE kız
seni de sevdigimi söylemişmiydim kader arkadaşım benim herşeyi aynı anda yapmışız bebişleride aynı anda dogururuz inşallahhhhhhh

LAPACIM
biz burda üşüyoruz şöyle eşime seksi gecelikler giyip yanına yatamadım bile bırrrrrrrrr

slm canım hoşgeldin bende yarın klomen kullanmaya başlıyorum inşallah bir daha kullanmana gerek kalmadan geliverir bebişin

Evet canım bebişler var artık topicte... sen nerelerdesin... bayadır uğramadın buraya.

darısı sizin başınıza cnm, sizler de kucağınıza alın hayırlısıyla opuyorumnanaktan
buralardayım hep canım,uğradığım zaman tanıdık birileri olmuyoo :)

canım hayırlısı olsun.. inşallahh güzel sonuçlar alırsın..
kaçıncı denemen bu klomenle?

amin inşallah :Saruboceq:

3.kullanışım ama 2si başarısız oldu,
1.de kullandım yumurta çatlamadı kist oldu 2ay sonra kiste rağmen kullandırdı doktor o ay da yumoş büyümedi kaldı ..
yani tam olarak bişey deneyemedik

kızlar facebook a yeni saç rengimi koydum kumral ve düz oldum artık nasıl bi baksanız yakışmış mı

anladım canım inşallah bu sefer bi aksilik olmazda mutlu sona erersiniz inşallah bende kist olurmu diye tedirginim inşallah başıma bide o çıkmaz

sağol canım
inş. bu ay ki denemede bebişin göbüşüne gelir canım
ben her aklıma geldiğimde bekleyen arkadaşlarım diye dua ediyorum
hamile arkadaşlarımı da sağlıklı doğum yapmaları için dua ediyorum

kızlar facebook a yeni saç rengimi koydum kumral ve düz oldum artık nasıl bi baksanız yakışmış mı
bi bakayım tatlım nasıl olmuşsun

ınsallahhh canım hayırlısıyla tez zamanda gelse ıkımzın de guzel haberı boshayallersmile
kııızzz sen usumeye ne bakıyon usuyecegın kac dk aklinialirimsmile
kıs boyu da anne pıcamalarınla mı yatıon yoksa :tomato:

lorkeecik hoşgeldin talım
saol canım hosbuldum kacıncı gunun basladın mı klomene

ben gordum begendım yakısmıs ama tam resımdekı gıbıyse guzel
daha acık degıl dımı rengı

teşekkür ederim iyiyim.siz de iyisiniz inşallah cnm ?

hayat beklemekle,umutla,hüsranla gidiyor,hep aynıı

bizde aynı canım boş boş bekliyoruz 12. denemem bitti benimde
ama inşallah bayram sonrası başlıycaz doktora gitmeye
hemde İNFERTİLİTE bölümünde

ooo kvrck pek şeker olmuşsun
ben çok beğendim yakışmış tatlımm
ayyyyy çok sevindim canım benim sagol bayanssulusmile

ewet hemde altıma paçalı don giyiyorum napalım soguk hava tatlım
sonra onları çıkarmaya üşeniyoruz kaydirigubbakcemile3

ewet canım tam bu renk açık olsun istemedim karemel bakır karışımı opuyorumnanaktan

bizde aynı canım boş boş bekliyoruz 12. denemem bitti benimde
ama inşallah bayram sonrası başlıycaz doktora gitmeye
hemde İNFERTİLİTE bölümünde

sen gül bakalım bayram sonrası halay cekersek burda hıc sasırmıcam
sen o yolları asarsın da zıganadan gecersın de oyle ogrenırsın ınsallah hamıle oldugunu naniknanik

ben de bayram donusu gıdelım dıom esıme
ılla 12 denemeyı beklemıcem cunku adet duzenım de bozuldu artık
boşa sallamak ıstemıom
yumurtalama sasırdı aldı basını gıdıo valla hersey altust

Allah senı ne yapmasın sonrada nıe cocuk olmuyo dıyosun
cıkarmazsan pacalı donu nasıl olsun :roflol: lülülülülülü

slm canım hoşgeldin bende yarın klomen kullanmaya başlıyorum inşallah bir daha kullanmana gerek kalmadan geliverir bebişin
anladım canım inşallah bu sefer bi aksilik olmazda mutlu sona erersiniz inşallah bende kist olurmu diye tedirginim inşallah başıma bide o çıkmaz

Selam hoşbulduk.
İnşallah bu defa gelir :Saruboceq: çünkü çok yıprandım,sıkıldım bu beklemelerden :umursamaz:
İçtiğin saatlere dikkat et ve sakın kist falan düşünme
ben ilk kullandığım ay resmen çağırdım kist olcak kist olcak diye diye stres yaptım.
Rahat ol,inşallah vesile olur ve hayırlısıyla bebeğin gelir

İnşallah canım,çok sağol ,Allah razı olsun dua eden herkesten :Saruboceq:

---http://pozitifdogumhikayeleri.wordpress.com/----
kızzllarrr
okumanızı tavsiye ederim... bunları okudukça nasıl gaza geliyorum anlatamam =))) doğurasım geliyo en normalinden =)))))

Ayy lapacı yaaa mahvettin beniii... okurken elimde olmadan ağlamaya başladım... Çok güzel hikayeler ama ben yine de korkuyorum... O kesi olayı varya "epizyotomi" denilen.O bana kabus gibi geliyor.Resmen canlı canlı vajinanı kesiyorlar... O düşünce beni deli ediyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…