Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Allah senı ne yapmasın sonrada nıe cocuk olmuyo dıyosun
cıkarmazsan pacalı donu nasıl olsun :roflol: lülülülülülü
ama bu seferde soguk tutma kendini diyosunuz allah allah ya bende şaşırdım napcamı alsanaalsanasmile
kızım ben sana diyorum bırak şu klomeni senin yumoşların iyi sen git sadece yumoş takip ettir

bizde aynı canım boş boş bekliyoruz 12. denemem bitti benimde
ama inşallah bayram sonrası başlıycaz doktora gitmeye
hemde İNFERTİLİTE bölümünde

şuana kadar bişey yaptırmadınız mı cnm?(test falan)
benim 1.5 yıl oldu ve son 1 yılı her ay doktorda geçiyor.
hiç bi eksik yok,herşey normal ve neden olmadığı da belli değil,en kötüsü de bu :çok üzgünüm:

portakal_suyu.. sabırlı ol... rabbim mükafatını verecektirr.. inşallah tez zamanda alırsın güzel sonucu.. ben 1 sene uğraştım... 6 kez klomen denedik.. olmadı.. bıraktık artık aşılamaya geçicektik tüp bebek bölümüne gittim muayene olmaya.. bi baktılar ki 5+5 haftalık hamileyim... o ay hiçbir şey kullanmamıştım üstelik... dinlenmiştim ki aşılamaya rahat bir şekilde başlayayım diye...
inşallah sende böyle güzel haberleri alırsın...
kıvırcıkım... keşke soğuk olsa.. üstüne giyersin bişi oturursun aşağıya.. ama sıcağa çare yok... nerdeyse çıplak yatıyorum ama alev atıyor tüm vücudum.. uyumak ne mümkün =((((((((((((((((

ben her hikayede bi ağlıyorum zaten =)
güzelim anestezi veriyolar birazcık kesi olayı sırasında.. canlı canlı kesilir mi?

selam kızlaaaarrr... günaydınlaaarr opuyorumnanaktan
nasılsınız bugün?

hoşgeldin canım

aynı saatlerde mi içmek zorundayım antibiyotik gibi mesela kist falan pek gelmiyor aklıma canım

tubiloshh hoşgeldin canım... biz iyiyiz sen nasılsın??? bebişde iyi inş.. ne kadar oldu boyu posu kilosu? senle aynı gidiyoruz.. çatlak oldumu sende? benim geçen hafta farkettiğim karnımın alt tarafında bi sürü çatlak var =((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( oysaki kremleniyorum daaa =(((((((((((((((((((((((((((((((((

kız sen hamişsinde ondan benim sadece çıplak yatmam degil evdede öyle dolaşmam lazım sempatiksalakcinni

hsg yapıldı temiz çıktı
eşimin sperm tahlilleride çok iyi
öyle 12. denememizde olumsuz oldu işte
burda pek doktor imkanımız yok öyle yumoş takibi falan yapılmadı adetlerim düzenli
doktorumuz gelin aşılama yapalım ditrek dedi ama ben o kadar aşamayı atlayıp hemen aşılama yaptırmak istemiyorum kısmet işte bekliyoruz

ya kuzu biz daha bugün konuştuk arkadaşla... sen birde vajinal sıvının spermi öldürüp öldürmadiğini kontrol ettrisene.... bir kaç doktorun ilk kontrolü buymuş.... ilişkiye girdikten sonra gidiyorsun doktra sadece...oda bir test yapıyor....bence dene

kvrck bak portakal suyuna yazdığımı oku

Kıvırcığım fıstık gibi olmuşsun kıııızzzz.... güle güle akıt yeni saç rengini

Hande'cim hoşgeldin canım.Nasılsın?

selam kızlaaaarrr... günaydınlaaarr opuyorumnanaktan
nasılsınız bugün?
selam canım hosgeldın
sende mutlu sona yaklasanlardansın ....
guzelce atlatmayı nasıb etsın Rabbım
canım yarın başlıyorum Allahın izniyle klomene inşallah kist yapmadan aşarız bu yolları da:Saruboceq:
hayırlısı olsun canım merak etme bısey olmaz kotu dusunme sen yeter kı
ama bu seferde soguk tutma kendini diyosunuz allah allah ya bende şaşırdım napcamı alsanaalsanasmile

kızım ben sana diyorum bırak şu klomeni senin yumoşların iyi sen git sadece yumoş takip ettir
bacım zaten ılk ay oyle dnemeyı dusunuom baksın bakalım bı kac mm oluyolar vs olunca da ıgne versın falan fılan
sanırım benım catlama da sorun var
o da deıl se tuplere bakktırıcaz zaten
o da degıl se esımın sorunlu degıl sayısı dedı dr ama belkı ıyı olanalr yetısemıo benım yumosaa
ayy ne bıleyım cok kompleks bı olay dusunmememk lazım ıste

hayırlısı olsun canım ....demekkı zamanı gelmemıs oyle dusunmek lazım
hayırlı zaman da olsun senın ımtıhanın olacak hayurısz bı evlat olacagına
hayırlı zaman da hayırlı evlat olsun dıe duaet hep

gaye bakk...

Ikınmalarla artık bebek iyice perineyi zorlamaya başladığında epizyotomi için hazırlıklar başlar. Bir enjektör yardımıyla kesilecek olan bölge iyice uyuşturulur.

ewet hayatım onu bende düşünüyorum çünkü eşim boşaldıktan sonra acayip kaşıntı yaşıyorum ve şişiyor vajina
onun bi testi varmış eşimle konuştum ben
o test yapılmayı bırakılmış hala doktorlar yapıyomuş ama dogru sonuç vermedigi anlaşılmış artık kalkmış ona bakılarak yorum yapılamaz diyor eşim o yüzden yaptırtmadı
hem zaten onun belirtileri çok açık olurmuş
sadece vajina degil bütün vücut alerji gibi olurmuş heryerin şişer ve kaşınırmış
o hep yapışamama sorunundan bahseder sebepsiz infertilitelerin bir çogunun nedeni spermin yapışamaması olurmuş
bunu anlamanın tek yoluda tüp bebek diyor tüp bebek te tutmuyosa yapışamama sorunu vardır diyor
yani hala tıbbın çaresiz kaldıgı birçok konu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…