- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #12.601
saol canım hosbuldum kacıncı gunun basladın mı klomene
ama bu seferde soguk tutma kendini diyosunuz allah allah ya bende şaşırdım napcamı alsanaalsanasmileAllah senı ne yapmasın sonrada nıe cocuk olmuyo dıyosun
cıkarmazsan pacalı donu nasıl olsun :roflol: lülülülülülü
kızım ben sana diyorum bırak şu klomeni senin yumoşların iyi sen git sadece yumoş takip ettirsen gül bakalım bayram sonrası halay cekersek burda hıc sasırmıcam
sen o yolları asarsın da zıganadan gecersın de oyle ogrenırsın ınsallah hamıle oldugunu naniknanik
ben de bayram donusu gıdelım dıom esıme
ılla 12 denemeyı beklemıcem cunku adet duzenım de bozuldu artık
boşa sallamak ıstemıom
yumurtalama sasırdı aldı basını gıdıo valla hersey altust
bizde aynı canım boş boş bekliyoruz 12. denemem bitti benimde
ama inşallah bayram sonrası başlıycaz doktora gitmeye
hemde İNFERTİLİTE bölümünde
Ayy lapacı yaaa mahvettin beniii... okurken elimde olmadan ağlamaya başladım... Çok güzel hikayeler ama ben yine de korkuyorum... O kesi olayı varya "epizyotomi" denilen.O bana kabus gibi geliyor.Resmen canlı canlı vajinanı kesiyorlar... O düşünce beni deli ediyor...
selam kızlaaaarrr... günaydınlaaarr opuyorumnanaktan
nasılsınız bugün?
Selam hoşbulduk.
İnşallah bu defa gelir :Saruboceq: çünkü çok yıprandım,sıkıldım bu beklemelerden :umursamaz:
İçtiğin saatlere dikkat et ve sakın kist falan düşünme
ben ilk kullandığım ay resmen çağırdım kist olcak kist olcak diye diye stres yaptım.
Rahat ol,inşallah vesile olur ve hayırlısıyla bebeğin gelir
İnşallah canım,çok sağol ,Allah razı olsun dua eden herkesten :Saruboceq:
selamlar =))))
kız sen hamişsinde ondan benim sadece çıplak yatmam degil evdede öyle dolaşmam lazım sempatiksalakcinniportakal_suyu.. sabırlı ol... rabbim mükafatını verecektirr.. inşallah tez zamanda alırsın güzel sonucu.. ben 1 sene uğraştım... 6 kez klomen denedik.. olmadı.. bıraktık artık aşılamaya geçicektik tüp bebek bölümüne gittim muayene olmaya.. bi baktılar ki 5+5 haftalık hamileyim... o ay hiçbir şey kullanmamıştım üstelik... dinlenmiştim ki aşılamaya rahat bir şekilde başlayayım diye...
inşallah sende böyle güzel haberleri alırsın...
kıvırcıkım... keşke soğuk olsa.. üstüne giyersin bişi oturursun aşağıya.. ama sıcağa çare yok... nerdeyse çıplak yatıyorum ama alev atıyor tüm vücudum.. uyumak ne mümkün =((((((((((((((((
hsg yapıldı temiz çıktışuana kadar bişey yaptırmadınız mı cnm?(test falan)
benim 1.5 yıl oldu ve son 1 yılı her ay doktorda geçiyor.
hiç bi eksik yok,herşey normal ve neden olmadığı da belli değil,en kötüsü de bu :çok üzgünüm:
şuana kadar bişey yaptırmadınız mı cnm?(test falan)
hiç bi eksik yok,herşey normal ve neden olmadığı da belli değil,en kötüsü de bu :çok üzgünüm:
kız sen hamişsinde ondan benim sadece çıplak yatmam degil evdede öyle dolaşmam lazım sempatiksalakcinni
hsg yapıldı temiz çıktı
eşimin sperm tahlilleride çok iyi
öyle 12. denememizde olumsuz oldu işte
burda pek doktor imkanımız yok öyle yumoş takibi falan yapılmadı adetlerim düzenli
doktorumuz gelin aşılama yapalım ditrek dedi ama ben o kadar aşamayı atlayıp hemen aşılama yaptırmak istemiyorum kısmet işte bekliyoruz
selam canım hosgeldınselam kızlaaaarrr... günaydınlaaarr opuyorumnanaktan
nasılsınız bugün?
hayırlısı olsun canım merak etme bısey olmaz kotu dusunme sen yeter kıcanım yarın başlıyorum Allahın izniyle klomene inşallah kist yapmadan aşarız bu yolları da:Saruboceq:
bacım zaten ılk ay oyle dnemeyı dusunuom baksın bakalım bı kac mm oluyolar vs olunca da ıgne versın falan fılanama bu seferde soguk tutma kendini diyosunuz allah allah ya bende şaşırdım napcamı alsanaalsanasmile
kızım ben sana diyorum bırak şu klomeni senin yumoşların iyi sen git sadece yumoş takip ettir
şuana kadar bişey yaptırmadınız mı cnm?(test falan)
kvrck koysana burayada resmini bakalım
ya kuzu biz daha bugün konuştuk arkadaşla... sen birde vajinal sıvının spermi öldürüp öldürmadiğini kontrol ettrisene.... bir kaç doktorun ilk kontrolü buymuş.... ilişkiye girdikten sonra gidiyorsun doktra sadece...oda bir test yapıyor....bence dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?