- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #12.621
Kıvırcığım fıstık gibi olmuşsun kıııızzzz.... güle güle akıt yeni saç rengini
Hande'cim hoşgeldin canım.Nasılsın?
selam kıslarrr oooo kalabalıkmışız yavv :dance:
gaye bakk...
Ikınmalarla artık bebek iyice perineyi zorlamaya başladığında epizyotomi için hazırlıklar başlar. Bir enjektör yardımıyla kesilecek olan bölge iyice uyuşturulur.
hoşbulduk kuşum hihoyyyt iyilik sağlık çok şükür. Negüzel bugün topik. ama konular derin sanırım okuyorum okuyorum başını bulamadımda. sende ne var ne yok
Hoşgeldin canım... Evet kalabalığız.
Yaa ben yine de korkuyorum.Benim alt kısmı tamamen uyuştursunlarsempatiksalakcinni
hı hı inşallah bayramdan ankara dönüşü gitcezkvrckım yeni hbre sevindim doktora gidecekmişsiniz herşey iyi olacak guzelim
gayee ah canım ya ne kadar yormuşlar seni hiç hoş olmamış yaptıkları misafirlerin.benimde bugun misafirim olabilir eşimin bir arkaşıyla eylülde tatil planlıoruz hem netten ona bakıcaz hemde maç varmış izleyecekler onlardamı toplansak bizdemi karar veremedik.gelirlerse yemeğe hemen olacak şeyler yapmayı duşunuorum bende
selam canım hosgeldın
sende mutlu sona yaklasanlardansın ....
guzelce atlatmayı nasıb etsın Rabbım
hı hı inşallah bayramdan ankara dönüşü gitcez
a.s. Bu akşam bende gül bırakcam kapınızatamam koyuyorum kızlar
bu arada gayecim sagol çok mutlu oldum
kvrckım yeni hbre sevindim doktora gidecekmişsiniz herşey iyi olacak guzelim
gayee ah canım ya ne kadar yormuşlar seni hiç hoş olmamış yaptıkları misafirlerin.benimde bugun misafirim olabilir eşimin bir arkaşıyla eylülde tatil planlıoruz hem netten ona bakıcaz hemde maç varmış izleyecekler onlardamı toplansak bizdemi karar veremedik.gelirlerse yemeğe hemen olacak şeyler yapmayı duşunuorum bende
ayyy yaa bı tane okudum ama agla agla ...daha da okumam dun zaten basımın agrısı gece gectı ancaAyy lapacı yaaa mahvettin beniii... okurken elimde olmadan ağlamaya başladım... Çok güzel hikayeler ama ben yine de korkuyorum... O kesi olayı varya "epizyotomi" denilen.O bana kabus gibi geliyor.Resmen canlı canlı vajinanı kesiyorlar... O düşünce beni deli ediyor...
selam canım hosgeldınnnselamlar =))))
tööbeeeekız sen hamişsinde ondan benim sadece çıplak yatmam degil evdede öyle dolaşmam lazım sempatiksalakcinni
selam kıslarrr oooo kalabalıkmışız yavv :dance:
:roflol:ayrıca da kıvırcık hanım 12 deneme değil 11 deneme.. teessüf ederim yaniii sempatiksalakcinni
a.s. Bu akşam bende gül bırakcam kapınıza
QUOTE]
ay yapmayın kızlar ya sonra eşimlen aram bozuluyo uffffff opuyorumnanaktan
evet boyattım ama buraya koyamadım yüklemiyor resimleri dayanamadı cazibeme herhaldeaklinialirimsmilehoşbulduk kıvırcıkım. sen saçlarınımı boyattın
ay sen istersinde ben öyle dolaşmazmıyımmmmmm aklinialirimsmiletööbeeeebi de ole dene bakalım bu ay sempatiksalakcinni
hoşbulduk canımm
evet az kaldı paşama kavuşmama ama şimdiden çektiğim agrılar ve sıcak dayanılmaz oluyor. rabbim herkezin yardımcısı olsun. hamile olanada olmayanada zor bu sıcaklar :gitme:
canım hoşgeldinnnnn a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?