Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Kıvırcığım fıstık gibi olmuşsun kıııızzzz.... güle güle akıt yeni saç rengini

Hande'cim hoşgeldin canım.Nasılsın?

hoşbulduk kuşum hihoyyyt iyilik sağlık çok şükür. Negüzel bugün topik. ama konular derin sanırım okuyorum okuyorum başını bulamadımda. sende ne var ne yok

selam kıslarrr oooo kalabalıkmışız yavv :dance:

Hoşgeldin canım... Evet kalabalığız.

gaye bakk...

Ikınmalarla artık bebek iyice perineyi zorlamaya başladığında epizyotomi için hazırlıklar başlar. Bir enjektör yardımıyla kesilecek olan bölge iyice uyuşturulur.

Yaa ben yine de korkuyorum.Benim alt kısmı tamamen uyuştursunlar sempatiksalakcinni

kvrckım yeni hbre sevindim doktora gidecekmişsiniz herşey iyi olacak guzelim
gayee ah canım ya ne kadar yormuşlar seni hiç hoş olmamış yaptıkları misafirlerin.benimde bugun misafirim olabilir eşimin bir arkaşıyla eylülde tatil planlıoruz hem netten ona bakıcaz hemde maç varmış izleyecekler onlardamı toplansak bizdemi karar veremedik.gelirlerse yemeğe hemen olacak şeyler yapmayı duşunuorum bende

Hoşgeldin canım... Evet kalabalığız.

Yaa ben yine de korkuyorum.Benim alt kısmı tamamen uyuştursunlar sempatiksalakcinni

onca ağrı sızı içinde onu hiç hissetmezsin bile.. o kadar güçlü ki o kasılmalar.... 12kg yu itecek kadar yüksek derecede oluyomuş ıkınmalar... Ayşe Öner söyledi seminerinde... onca kasılma sırasında bacağını kesseler anlamazsın şekerim =) takılma sen kesiye falan

GAYEEEEEEE
bence seni tamamen uyutsunlar çocuk çocuk demeyi biliyomusun sen oh olsun opuyorumnanaktan
hande hoşgeldin canım

hı hı inşallah bayramdan ankara dönüşü gitcez

selam canım hosgeldın
sende mutlu sona yaklasanlardansın ....
guzelce atlatmayı nasıb etsın Rabbım

hoşbulduk canımm
evet az kaldı paşama kavuşmama ama şimdiden çektiğim agrılar ve sıcak dayanılmaz oluyor. rabbim herkezin yardımcısı olsun. hamile olanada olmayanada zor bu sıcaklar :gitme:

tamam koyuyorum kızlar
bu arada gayecim sagol çok mutlu oldum
a.s. Bu akşam bende gül bırakcam kapınıza

Amaaan yok canım sen benim yaptığım hataya düşme... kolayına bile kaçsan tabakları makineye dizmek bile zulüm gibi geliyor... Sofra kur,sofra kaldır,makinayı diz,mutfağı topla,çay demle ve çay servisi yap,çaylar bittikçe oturup kalkıp çay tazele v.s.
Boşveeerrr ara pizzacıyı jumbo boy bir pizza yanına içecek ve patates kızartması...
Zaten maç izleyeceklermiş alırlar ellerine tabaklarını yiyip yiyip izlerler...
Çünkü kolayına kaçayım desen bile bu sıcakta ve işten gelmiş halinle yine vıcığı çıkıyor insanın...
Dışardan takılın bu akşam...

Kızlar benim biraz belim ve karnım ağrıdı... Azıcık uzanıp sonra geleyim tekrar... Zaten öğlen olmuş şimdi herkes yemeğe kaçar

ayyy yaa bı tane okudum ama agla agla ...daha da okumam dun zaten basımın agrısı gece gectı anca
cok guzel bısey ınsallah nasıb olur bızede en kısa zamanda ...

selam canım hosgeldınnn
nasıldı dogum gunu partınız opuyorumnanaktan

kız sen hamişsinde ondan benim sadece çıplak yatmam degil evdede öyle dolaşmam lazım sempatiksalakcinni
tööbeeee bi de ole dene bakalım bu ay sempatiksalakcinni

selam kıslarrr oooo kalabalıkmışız yavv :dance:

hosgeldın gultun nasılsın bakalımm

Günaydın :enbuyukkk: günaydııın :enbuyukkk: günaydııııııııııııııııııııııııııııııınnn :dance::dance::dance:

ayrıca da kıvırcık hanım 12 deneme değil 11 deneme.. teessüf ederim yaniii sempatiksalakcinni
:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…