- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #12.961
valla bacım bu fotoyu face de gormustum cok super hakkaten
ama bu kadar zqayıf olmana gerek yok zaten suan
dedıgın gıbı 65 falan bı ol bence duruma gore bakarız yıne zemuszemus
ben tartııyı 25 e aldım sanırım
yag ve su olcusunude gosterıo guya da o kılo dusunce yuzde 2 dusuo kılı cıkınca yuzde 2 artıo yanı ortalama bısey gsoterıo genelde
sunny marka memnunum suan 6 ay falan oldu alalı snaırım
selam canım yıne geldın yıne hosgeldın ...
cogunluk yemege dagıldı sanırım
bende carsıya gıdıp elbısemı almalıyım bugun
yarından sonra alamam hava da ıyı gıbı suan
sonra da komsuya gıdıcez baska arkadaslaaa
yanııı bugunluk sızı bırakıom kızlar
yarın gorusuruz ınsallah yada aksam ustu
slm kızlar nasılsınız
slm kızlar nasılsınız
slm kızlar nasılsınız
hande sende hoşgeldin..nasılsın? 36. haftayada girdin maşaallaahhh.....
hoşbulduk lapacımmm 36 ama doktor satıma göre 37 oldun diyo oysaki ben geç yumurtladım adet düzensizliğim var bide ama onu hesaplamıyo, yani doktora göre 1 haftam var sadece eyvahedigeldismile nasılsın
ama handecim dr doğru söylüyordur.. çünkü o ölçüyo biçiyo bebeğin ölçülerine göre tahmini SAT söylüyo... benimde mesela ne zaman yumurtladığımı, bebeğin ne kadar olduğunu dr söyledi... ona göre devam ettim hep ben.. üstelik 3 ayrı dr a gittim hepside aynı tarihi verdiler... normale göre 2 hafta geç yumurtlamışım o ay mesela... Son adet tarihime göre olsa bende 2 hafta ileride olmalıyım....
neden endişe ediyorsun ki? sezeryan olacak senin... gireceksin kucağında prensesle çıkacaksın... allahın izniyle... ben düşüneyim ne yapıcam diye =)) normal doğum olsun istiyorum çünkü =) ve hiçbirşey bilmiyorum.. nasıl nefes alıcam nasıl ıkınıcam nasıl olacak.... =)
ya bende anlamıyorumki iki ayrı doktora gidiyodum ikisinde biraz farklıydı ölçüler bikaç gün farkediyodu. ama bu doktor sat a göre hesaplıyo işte anlamadımki. :1no2: evet canım sezeryan olma ihtimalim hep vardı ama ben yinede bakim normal bi zararı olmaz derse bebek için denicem bebek küçük olunca normal doğum olabiliyomuş. ama çok korkarsam ayyy verin narkozu derim heralde =)))) ctesi tekrar muaynem var herhafta çağırıyo artık bakalım nedicek yine geçen hafta 275 gr almıştı hanımefendi, bakalım bu hafta naptık?
sen arada boş kalınca nefes tekniklerine bak bikaç egzersiz var oturarak yapılıyo onlarada bak bence rahat doğum için ihmal etme emi
Yaa Lapacı yine normal doğum demişsin ıkınmak demişsin nefes alak demişsin ben yine geçtim kendimden... Valla düşünmesi bile korku veriyor bana... bazen rüyalarımda doğum yaptığımı görüyorum...ter içinde uyanıyorum
hımm..SAT'a göre hesaplaması ilginç cidden... ölçüp biçip ona göre hesaplamalıydı.. bilemiyorum ki handecim... rabbim ne zaman gel bakalım artık dünyaya derse o zaman gelecek mnik..sen merak etme.. erkende olsa geçde olsa o zamanını biliyo... sen ne yapsan boş.. o yüzden rahat ol... inşallah sağlıklı sıhhatli gelsin de.... her an hazırlıklıda ol.. çantan eşyaların kapının yanında olsun... sonrası allaha kalmış...
ya eğitimlere gittim.. kitapda aldım.. hepsi yazıyor...daaaaaaa... kim uygulayacak... çok koşturmacalı geçiyo günlerim bi zaman ayırıp iki nefes bile çalışamıyorum....
bu haftadan sonra rahatlıcam biraz..umarım çalışablirim
gayecim..sağlıklı olan ve doğru olan normal doğum elbette.. ama korkunla başedemiyosan cidden çok korkuyorsan kendini zorlamanında alemi yok... korkunu yenmeye çalış... ama başaramıyorsan da o zaman sezeryan ol... gözünde büyütme hiç... senin strese girmen bebeğide strese sokar böylece doğumu da zorlaştırmış olursun.... zorla sezeryan yapmadıkları gibi zorla normalde doğurtmazlar emin ol
Allah hepimizin yardımcısı olur merak etmeyin ya çatır çatır doğururuz :sm_cool: ay neyimiz eksik milletten bide insanlar 5 kilo falan doğuruyo. rahat olalım, dua edelim bişeycikler olmaz bi avazda kurtuluruz ya amannn doğumda neymiş :teytey:
Allah hepimizin yardımcısı olur merak etmeyin ya çatır çatır doğururuz :sm_cool: ay neyimiz eksik milletten bide insanlar 5 kilo falan doğuruyo. rahat olalım, dua edelim bişeycikler olmaz bi avazda kurtuluruz ya amannn doğumda neymiş :teytey:
:lepi:
alkisalkisalkis
işte bbuuuuuuu....
ben hiç birşey bilmememe rağmen başaracağımı düşünüyorum.. eğer bir aksilik çıkıpta zorunlu kalmazsan normal doğum yapıcam... üstelik hemeroidim var... şu an bile simitte oturuyorum... doğumda herhalde tüm damarlarım patlar =) ama yinede değer... yapıcam..kuzumu normal bir şekilde dünyaya getircem...
sezeryan sonrası çekilen acı da az değil hani =) karnımı kat kat kesmelerini istemiyorum =)
Ooohh ver gazı Hande'cim ver gazı :))
O gün gelince görücez inşallah... En azından biz şanslıyız sizler bizden önce doğuracaksınız yerimseniben Hem sezeryan hemde normal doğum deneyimlerinizi iletirsiniz artık bize.
bencede hamişler sakin olun en sağlıklısı normal doğum ama sezeryan gerekiyorsa sezeryan yaptırırsınız şimdiden korkmaya başlayıp minişlerinizide endişe altına sokmayın her güzel şeyin zorluğu vardır relax olun canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?