- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #12.941
ya aslında spor yapabilsem süper olucak
ben o kadar kiloyu kort tenisinde vermiştim süper bi spor hemde yemeden kesmemiştim hiç ah ahhhhhhhhh
ne diycem sana....dün kocama tavuk yaptım maggginin fırın poşatleri varya baharatlı...süpe pişti yumuşacık içine patetes ve domateste ekledim....siperdi
saolasın canım hep gulerım zaten Allah bozmasın ınsallahlorkeemmm... maşallah selvi gibisin... ince uzun.... yüzünüzden gülücük eksik olmasın... neşeli fotoalr...
sebinim.. sıcaktanmı uyuyamıyorsun yoksa doğum yaklaştıkça uyuma güçlüğü oluyormuş.. vücut kendini hazırlıyomuş.. o durummu başladı sende de?
ben ınternetten aldım 2 gune geldıhoşbuldum tatlım inşallah canım ya bi gaza geldik bakalım
tamamda baskülüm yok ki nasıl tartılıcam da not alıcam
kız az kılo ıyıdır ama fazlası maalsef saglık acıısından zararlı hele erkeklerde kı daha buyuk sorunama ben kilolu insanları severim kiiiiiiii Şeniz
cok guzel bı menueweeeeeeet
kahvaltımı hazırladım geldim menümde 1 dilim yagsız peynir 2 tane zeytin
salatalık
domates
bir dilim salam
2 dilim karpuz
bir bardak meyve suyu
bir dilim kepek ekmegi mafoldumben
ama ben kahvaltıda salçalı sosis severim tost severim
menemen
kızartma tavada yumurta severim of yaaaaaaaaaaaa :gitme:
kız deme yaaa vallaa kan cıkacak ohaoldumsmile kvrck gelıo vallane diycem sana....dün kocama tavuk yaptım maggginin fırın poşatleri varya baharatlı...süpe pişti yumuşacık içine patetes ve domateste ekledim....siperdi
valla ben hazır corbada ıskembe alıom cok sevıom dısardada hereyede yenmıo bende hazır alıom CADIARZUnasıl yani poşet mi baharatlı yoksa sen mi baharatlı yaptın? bu arada hazır köfte-tavuk harçlarından çorbalardan pudinglerden bulyonlardan uzak durun
ya aslında spor yapabilsem süper olucak
ben o kadar kiloyu kort tenisinde vermiştim süper bi spor hemde yemeden kesmemiştim hiç ah ahhhhhhhhh
var tatlım burda heryer dagspor yapabileceğin bi yer yokmu tatlım
ehehehe...davuk..davukk...davvukkk laelaelaelaelae
nasıl yani poşet mi baharatlı yoksa sen mi baharatlı yaptın? bu arada hazır köfte-tavuk harçlarından çorbalardan pudinglerden bulyonlardan uzak durun
valla ole olması ıcın ustune bıseyler suruyolar dıe bılıyorumbende fırın poşetinde yaparım çoğu zaman hem sağlıklı hem tadı çok guzel oluo ama butun tavuk denemedim hiç hani şu şenpiliçin reklamı varya nar gibi kızarmış ole yapabileniniz varmıııı???
delikafadulden delikafadulden delikafadulden halev sen de yıcen sopayı sımdıvar tatlım burda heryer dag
hergün bi daha tırmansam acayip güzel spor olur kaydirigubbakcemile3
klava:
bu kahvaltı hemencik bitti yaaaaa
bitti deyince aklıma bitte geldi napıyo acaba ya giremiyo da
ben yapıyorum tavuk dolması içini dolduruyorum kaçkar pilavıyla güzel oluyobende fırın poşetinde yaparım çoğu zaman hem sağlıklı hem tadı çok guzel oluo ama butun tavuk denemedim hiç hani şu şenpiliçin reklamı varya nar gibi kızarmış ole yapabileniniz varmıııı???
bi soralım bakalım buralara ne kdarmış fiyatıa siz kaça aldınız ki ona göre bakıytım burda genelde herşey çok daha pahalısaolasın canım hep gulerım zaten Allah bozmasın ınsallah
ben ınternetten aldım 2 gune geldı
dısardakı fıyatlardan daha uygun oluyor ...
sanırım sebın sormustu dun dıjıtal.com dıe bı sıteydı sanırım aldıgım yer benım de
kız az kılo ıyıdır ama fazlası maalsef saglık acıısından zararlı hele erkeklerde kı daha buyuk sorun
cok guzel bı menu
gayenın dedıgı gıbı yap bence ben ole yapıom hep haftada 1 gun oda pazar tabıkıı en sevdıgımız seylerı yapıom
zaten bı sure sonra mıde az yemeghe alısınca onları da yapsan az yıyorsun
hem bırden herseyden uzaklasmak ınsana sınır stres yapıo
sonra kotu bı donus yapıyorsuın eskı gunlere
kız deme yaaa vallaa kan cıkacak ohaoldumsmile kvrck gelıo valla
bende posette tavugu cok sevıom cok guzel pısıo ama
o posetlerde zararlı dıyolar yaaa akannehir
valla ben hazır corbada ıskembe alıom cok sevıom dısardada hereyede yenmıo bende hazır alıom CADIARZU
bulyon da kullanıom baazen
pudıng de :bbo: ama nabalaım yaaa
kız ımkan olsa en guzelı cunku kılo verırken sarkıyosun ama spor yapınca gergın oluyosun sarkma olmuyo keısnlıkle
sen de evde yapılabılecek bısyeler sec plates falan yap ben sevıom ama hep 1 hafta yapıom 1 hafta bırakıom
var tatlım burda heryer dag
hergün bi daha tırmansam acayip güzel spor olur kaydirigubbakcemile3
klava:
bu kahvaltı hemencik bitti yaaaaa
bitti deyince aklıma bitte geldi napıyo acaba ya giremiyo da
ben yapıyorum tavuk dolması içini dolduruyorum kaçkar pilavıyla güzel oluyo
sen tavvuk sor bana her çeşitini bilirim heleki bi tavuk şiş olsa hımmmmmmmmmm
ekledim bakın bakalım nasılmış vücudum benim taş gibi maşallah taş
boy 172 kilo 58
versene tarifini dolmanın kaçkar pilavınıda bilmiom ben nereye ozgu bu pilavkine
bende fırın poşetinde yaparım çoğu zaman hem sağlıklı hem tadı çok guzel oluo ama butun tavuk denemedim hiç hani şu şenpiliçin reklamı varya nar gibi kızarmış ole yapabileniniz varmıııı???
2 su bardağı pirinç
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı tarçın
1 su bardağı siyah üzüm
200 gr. margarin
1 çay kaşığı karabiber
tuz
1 tatlı kaşığı fesleğen
5 su bardağı su
1 bağ dereotu (ince kıyılmış)
canım normalde böyle yapılıyor ama ben hazır kullanıyorum hazır bu köfte harçları gibi harç satılıyor öyle yapıyosun güzel oluyor
önce davuk u bütün haşla sonra sudan al biraz sogusun tavuga bi tatlı kaşıgı salça
yarım tatlı kaşıgı yogurt bi kaç damla limon la sos yap
soguyan tavuga önce tereyag sür heryerine sonra tavugu tuzla ov sonrada bu yaptıgın sosu sür
içinede pilav harcını koy ama harç pişmiycek çok fırındada durcak ya
sonra tavugun ayaklarını bagla parçalanmasın pilav içinden çıkmasın
tavuk poşetine koy fırına at
afiyet olsun
yok yok akşam kesin bizde tavuk yencek
güzel bir tarif hıımmm acıktımmı ne cokacimcoook
canım tavuk hem pratik hem kolay ya akşama ne yemek yapsam dedgimde alternatif oluyodu ama hamileliğimin ilk aylarında nefret etmiştim midemi çok bulandırıyodu tahammül edemiyodum tavuga şimdide soğudum akannehir
valla bacım bu fotoyu face de gormustum cok super hakkatenben yapıyorum tavuk dolması içini dolduruyorum kaçkar pilavıyla güzel oluyo
sen tavvuk sor bana her çeşitini bilirim heleki bi tavuk şiş olsa hımmmmmmmmmm
bi soralım bakalım buralara ne kdarmış fiyatıa siz kaça aldınız ki ona göre bakıytım burda genelde herşey çok daha pahalı
ya ben sporu çok severim sporsuz duramam aslında evdede çok yaparım bende ne göbek ne basen vardı çöok fittim ama evlendikten sonra saldım eee kaslarda hemen yaga dönüştü
bak nişan fotomu koyayım buraya nasılmışım gör kıskanmayın amaaaaa
selam kızlar =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?