- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #12.921
ama ben kilolu insanları severim kiiiiiiii Şenizkızım o zaman o da kılo versın zaten
sen de ona erkeklerde gobek cok tehlıklelı Allah korusun 40 tan sonra kalp krızı rıskı vs de korkut onu o da versın kılo
ben senı gobeklı sevmıom de bıseyler de ıste
destek olursanız bırbırınıze daha kolay olur keısnlıklee
sana da gunaydın canım ..
bızımk topık oyle erkencı genelde calısan hatunlar olunca sabah hareketlı oglen yemek saatı durgun yemek sonrası yıne hareketlı
aksam cıkısa yakın yıne durgun seyredıo zemuszemus
günaydın tatlım lak lak yapıyoruz işte sen nasılsın
Günaydın canım hoşgeldin... evet öğlen tatilinden sonra kopmalar olur biraz.ya işler yoğunlaşır yada dışarıya çıkması gerekenler olur.
hoşgeldin canım sende iş başı yaptığımız için erkenci sayılıyoruz sen nasılsın
lorkeemmm... maşallah selvi gibisin... ince uzun.... yüzünüzden gülücük eksik olmasın... neşeli fotoalr...
sebinim.. sıcaktanmı uyuyamıyorsun yoksa doğum yaklaştıkça uyuma güçlüğü oluyormuş.. vücut kendini hazırlıyomuş.. o durummu başladı sende de?
günaydın kızlar.günlerdir geceleri düzgün uyuyamıyorumbu da biraz asabiyet yapıyor.kendimi yorgun hissediyorum.geceleri evin bütün odalarını geziyoruz uyuyayım diye ama nafile.yarım saat orda yarım saat öteki oda derken sersem gibi oluyorum.
Kızler inş. hamileliğinizin sonu yaza denk gelmez.4-5-6. ayları yaz olursa güzel ama ilk 3 ve son 3 ay yaza denk gelince zor oluyor.izne ayrılacağım günü iple çekiyorum.en azından gündüz uyurum biraz.
ama ben kilolu insanları severim kiiiiiiii Şeniz
canım sıcağın çok büyük bir etkisi var ama artık ağırlaştığım için de sıkıntı çekiyorum.ne oturunca rahat ediyorum ne yatınca.sırtım ağrıyor.bazen yattığım yerden zor kalkıyorum.nefes almakta güçlük çekiyorum.Allah'tan tüm bunların sebebi güzel bir şey.yoksa inan çekilmez.dün gece ağladım biraz.çünkü gündüz yoruluyorum gece de dinlenemeyince insanın sinirleri bozuluyor harbiden.
kıyamam sana canım ya senin yerine ben gideyim istersen işe
bi an önce gelsin şu tatilde rahat rahat sohbet edelim uzat ayaklarını rahatla azıcık
Kızler inş. hamileliğinizin sonu yaza denk gelmez.4-5-6. ayları yaz olursa güzel ama ilk 3 ve son 3 ay yaza denk gelince zor oluyor.izne ayrılacağım günü iple çekiyorum.en azından gündüz uyurum biraz.
çok güzel oluyorlar.ben geçen seneki resimlerime baktım da vücut çok güzel ama yüzüm iskelet gibiymiş.şimdi yanaklarım falan dolgunlaştı.yüzüm daha güzel.keşke yüzüm böyle kalsa vücudum da geçen seneki gibi olsa.
canım sıcağın çok büyük bir etkisi var ama artık ağırlaştığım için de sıkıntı çekiyorum.ne oturunca rahat ediyorum ne yatınca.sırtım ağrıyor.bazen yattığım yerden zor kalkıyorum.nefes almakta güçlük çekiyorum.Allah'tan tüm bunların sebebi güzel bir şey.yoksa inan çekilmez.dün gece ağladım biraz.çünkü gündüz yoruluyorum gece de dinlenemeyince insanın sinirleri bozuluyor harbiden.
eweeeeeeet
kahvaltımı hazırladım geldim menümde 1 dilim yagsız peynir 2 tane zeytin
salatalık
domates
bir dilim salam
2 dilim karpuz
bir bardak meyve suyu
bir dilim kepek ekmegi mafoldumben
ama ben kahvaltıda salçalı sosis severim tost severim
menemen
kızartma tavada yumurta severim of yaaaaaaaaaaaa :gitme:
Canım benim birazcık dayan... haftada 1 günü özel gün seç ve o gün kahvaltıda nefsini köreltecek kadar salçalı sosis ye... bir sonraki hafta aynı günde yine aynı miktar menemen ye... sonraki hafta tavada yumurta ye... bu şekilde nefsini körelt. birden çok şok bir diyete sokma kendini.eweeeeeeet
kahvaltımı hazırladım geldim menümde 1 dilim yagsız peynir 2 tane zeytin
salatalık
domates
bir dilim salam
2 dilim karpuz
bir bardak meyve suyu
bir dilim kepek ekmegi mafoldumben
ama ben kahvaltıda salçalı sosis severim tost severim
menemen
kızartma tavada yumurta severim of yaaaaaaaaaaaa :gitme:
yok kuzu aldırırım bugün kocişe şart aslında hem hamişliktede işe yararSon 3 aydan yırttık ama ilk 3 ay yaza denk geldi
kuzucuğum sen çok güzelsin ki zaten kilo önemli değil... tütütü maaşallah gözlerin bile yeter
Kıvırcığım eczane yok mu hiç oralarda 3günde 1 tartılırsın. yada 2 günde 1.
yok canım kimse girmiyor akşamları topike iyi yapmışsın izne çıktıgında kocişinkini kullanırsınkvrck'Im işin kötüsü evdeki bilgisayarım masaüstüydü ve bebeğin odasında duruyordu.o nedenle onu kaldırdık.lap topu da eşim işe götürüyor.aslında sana da alalım ev için dedi ama şu anda bebek yeterince masraflı olduğu için istemedim.ama akşamları girip durumumdan haberdar ederim sizi.ben de geçmişi okurum artık.bilmiyorum akşam topikte birileri oluyor mu.
ya evet banada aynı şeyi diyolar kilo verme suratın ortaya çıkm ış diyolar ki zaten bende öyle 58 e falan düşmek istemiyorumçok güzel oluyorlar.ben geçen seneki resimlerime baktım da vücut çok güzel ama yüzüm iskelet gibiymiş.şimdi yanaklarım falan dolgunlaştı.yüzüm daha güzel.keşke yüzüm böyle kalsa vücudum da geçen seneki gibi olsa.
Son 3 aydan yırttık ama ilk 3 ay yaza denk geldi
kuzucuğum sen çok güzelsin ki zaten kilo önemli değil... tütütü maaşallah gözlerin bile yeter
Kıvırcığım eczane yok mu hiç oralarda 3günde 1 tartılırsın. yada 2 günde 1.
ne diycem sana....dün kocama tavuk yaptım maggginin fırın poşatleri varya baharatlı...süpe pişti yumuşacık içine patetes ve domateste ekledim....siperdi
ayyyyyyyyy tavuk deme bana yaaaaaaaaa
nasıl canım istedi var ya memem şişti resmen
akşama tavuk mu yapsam ki ufffffffffffffffffffff
kızlar edut can ı topikten kovmak için imza toplamak istiyorum bana yardım edin kurtulalım şundan artık kötükedihüso
ne diycem sana....dün kocama tavuk yaptım maggginin fırın poşatleri varya baharatlı...süpe pişti yumuşacık içine patetes ve domateste ekledim....siperdi
Canım benim birazcık dayan... haftada 1 günü özel gün seç ve o gün kahvaltıda nefsini köreltecek kadar salçalı sosis ye... bir sonraki hafta aynı günde yine aynı miktar menemen ye... sonraki hafta tavada yumurta ye... bu şekilde nefsini körelt. birden çok şok bir diyete sokma kendini.
ayyyyyyyyy tavuk deme bana yaaaaaaaaa
nasıl canım istedi var ya memem şişti resmen
akşama tavuk mu yapsam ki ufffffffffffffffffffff
kızlar edut can ı topikten kovmak için imza toplamak istiyorum bana yardım edin kurtulalım şundan artık kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?