Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kızlar...size ne diycem dün bizim şirkette öğle yemeğinden zehirlenen 2 kişi oldu...iyiki tavuk döner seviyorum çok az yedim ve yırttım

tatlım neyseki fazla yememişsin Allahın sevdiği kuluymuşsun kaydirigubbakcemile5

Ayselim umarım düşündüğün gibi korkulacak bi durumu yoktur dayı oğlunun Allah acil şifalar versin canım

Canım benim çok geçmiş olsun inşallah güzel haberler gelir hastaneden... Hemen en kötüsünü düşünmeyelim... Hem bizim çocukluğumuzdaki tıp ile şimdiki tıp bir değil artık... Adamlar kök hücremizden yumurta ve sperm bile üretiyorlar... Çaresi olmayan hastalık çok azaldı... İnşallah kısa sürede iyileşeceği bir sorundur.Rabbim yardımcıları olsun.

kızlar...size ne diycem dün bizim şirkette öğle yemeğinden zehirlenen 2 kişi oldu...iyiki tavuk döner seviyorum çok az yedim ve yırttım

Ayy o kadar konuştuk nazar değdirdik yemeklerinize... Ama sıcaklarda hakikaten tavuk çok riskli.. Bide o yemekler anında yapılıp gelmiyor... Benim eski çalıştığım firmada etrafımız hep yemek firmasıydı ve günde 3 posta üretimleri vardı sadece yemekler yapıldıktan sonra sevke kadar bir süre beklemek durumunda kalıyordu

kızım bence bütün doktorlar zengindir ben bilmem ağlama ayrıca...alma çeri domates...lüks tüketimmm...ayrıce ne ağlıyon be küçük bir yeşim taşı ve biraz pırlanta parçaları ve bol gümüş....aşkolsun

şöle diyim kvrck ....moralin düzelsin...160 boy 72 kiloyum bildiğin tahta şarap fıçısı:)))))))))
aman be senın gıbı fıcı herkeste olsun bacım gayette hos bır hatunsun masallaah aklinialirimsmile

tamam ya sen yap da begenmessek satarız sempatiksalakcinni

kızz ne kadr pahalı ev kırası orda ooole
yazık valla sızeee
50 tl ne aıdatı o da cok fazla kız sınır oldum valla
yazık somuruyolar sızı

bak yaptım tıcker
sende sole sana da yapayım
sımdıkı kılon
rejıme basladıgın kılon
hedef kılon

valla herkes aynı şeyi söylüyo malesef olaylar öyle degil o muayenehanesi olan doktorlar için geçerli bak sizden saklıycak degilim
eşim 1.800 maaş alıyor net
ankaradayken performans iyi alıyodu ama burda hasta olmadıgı için 1 ya da en fazla 1 300 falan performan alıyor elimize geçen en büyük para 2.100 falan
burda elektrik o kadar çok geliyor ki anlatamam size 100 ona gidiyor 650 kira 50 aidat gıda çok pahalı burda bide ben ankaraya gidiyorum nerdeyse her ay
inan eşim askere gidince napcaz onu düşünüyoruz ki
allah bir degil bin kere eşimden razı olsun bir kere bıçak parası aldıgına şahit olmadım çok korkar kul hakkından

:tomato:ama sevimliyim ne var:dilcikar:
kaydirigubbakcemile3 kesinlikleee

canlarım afiyet olsun gelince görüşürük
sana da afıyet olsun bacım

kvrck esın zaten bu sekılde hassas davranıyosa Allah bereket verırı muhakkak
zaten kazancın cok olacagına bereketlı olsun cok sukur

ama dedıgın gıbıyse gercekten elektrık kıra ve aıdat cook fazla benceee

askerlıgıde dusunme sen aılenın yanında kalırsın ılk zamanlar zaten
sonradan o calısma modunda olacagı ıcın zaten yıne maası olacak ama ne kadr alıo asker doktorlar tam bılmıom

şimdi ki kilom 73.5 buçuguda var bak ona göre
hedeflenen kilom 65

---http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wnki0WR/weight.png---

bastakı cızgılerı sılıp yapıstır bakalım bunu

benımkı pembe ustune mavı baskullu
senınkı mavı ustune pembe baskullu

hadı hayırlı olsun

Son düzenleme:
askerde 1200 alıyolar tatlım
valla ben eşimden razıyım rabbimde ondan razı olsun haram lokma sokmuyo eve yeter

tamamda bunu benim sayfaya nasıl yapıştırcam

askerde 1200 alıyolar tatlım
valla ben eşimden razıyım rabbimde ondan razı olsun haram lokma sokmuyo eve yeter
cok sukur daha ne ıste Allah da razı olsun ondan ...
ya maalesef sadece doktorlar da degıl bı cok meslekte koseyı cabuk donenler farklı yontemler kullanıo Allah korusun
araya işler giriyor yetişemedim size kızlar

hallet canım sen ıslerını bız burdayız
ogle arasında yetırısırsın durgunlasıo hemen topık

yaptım yaptım yaptım
kız bu arada sen 4 kilomu verdin

bide eger ben kilo vermezde kilo alırsam nolcak kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…