- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #13.081
günaydın kızlarrrr
dicem ama kimse kalmamış burda
dün ben baskül aldım 73.5 kilo çıktım akannehir bide buçugu var ya hayret bişi
bide burda gümüş işletmeciliği kursu varmış biraz önce onlarla konuştum halk eğitim merkezinde eşim işten çıkınca gidip konuşucaz bakalım saatleri uygun falan gelirse gidicem çok sevindim ya sonunda insan yüzü görebilicem kaydirigubbakcemile2
evet canım bugün doktora gitcemm kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarrrr
bide burda gümüş işletmeciliği kursu varmış biraz önce onlarla konuştum halk eğitim merkezinde eşim işten çıkınca gidip konuşucaz bakalım saatleri uygun falan gelirse gidicem çok sevindim ya sonunda insan yüzü görebilicem kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlarrrr
kız ıyıkı denemıssın ya yasak dıe hıc bakmasaydın bıs yere ayrı kalacaktık kaydirigubbakcemile3lorkeem denedim direk açıldı hastane dayanamadı heralde
canım inşallah yaKıvırcığım hoşgeldin... birden sessizleşti topic.herkesin işi çıktı sanırım... kurs konusunda çok sevindim... artıkın bize birer gümüş takı tasarlarsın... ben şimdiden bir sipariş isterim!!!
canım inşallah ya
bak bugün 11 de kalktım ve inan kalkmakta istemedim iyice psikolojim bozuldu ankaradan geldigimden beri telefonda annemle evde eşimle daha başka kimseyle konuşmadım insan yüzü görmedim kendimi kaybetmmeye başladım kendime gelmeliyim artık
canım cok gecmıs olsun Allah sıfa versın ınsallah kotu bı durum degılıdr...ben tekrar geldim
dayımın oğlu rahatsızlanmış ankaraya sevkedilmiş
vücudun morarmalar varmış ve ağzından kan gelmiş
dışkapı hematolojiye sevkedilmiş çok üzüldüm ve korktum
inş. önemli birşey yoktur
çünkü çocukluk arkadaşım vardı aynı beliriler yaşıyordu
biz küçükken ölmüştü hemoglabin sorunu vardı
umarım bizim ufaklıktaki sorunda aynı değildir:Saruboceq:
canım sen kesınlıkle hangı saatte olursa olsun o kursa gıtcanım inşallah ya
bak bugün 11 de kalktım ve inan kalkmakta istemedim iyice psikolojim bozuldu ankaradan geldigimden beri telefonda annemle evde eşimle daha başka kimseyle konuşmadım insan yüzü görmedim kendimi kaybetmmeye başladım kendime gelmeliyim artık
ben tekrar geldim
dayımın oğlu rahatsızlanmış ankaraya sevkedilmiş
vücudun morarmalar varmış ve ağzından kan gelmiş
dışkapı hematolojiye sevkedilmiş çok üzüldüm ve korktum
inş. önemli birşey yoktur
çünkü çocukluk arkadaşım vardı aynı beliriler yaşıyordu
biz küçükken ölmüştü hemoglabin sorunu vardı
umarım bizim ufaklıktaki sorunda aynı değildir:Saruboceq:
ben nasıl bişi istesem....hımmmmmmmm......... büyük bir gümüş yüzük istiyorum...yeşim taşlı olabilir osmanlı sultan yüzüğü.....kolyede olabilir.....ben söliysem sen başla:))))))
kızlar...size ne diycem dün bizim şirkette öğle yemeğinden zehirlenen 2 kişi oldu...iyiki tavuk döner seviyorum çok az yedim ve yırttım
dur bı ılk denemelerı gorelımm begenırsek :dilcikar:
ay inşallah canım ya süpper olcak benim için ama çok umutlanmayım gidemezsem çok üzülürümhoşgeldin canım bi uğraş bulabilmene çok sevindim umarım saatleri uygun olurda gidebilirsin çok iyi olacaktır senin için ayrıca kilolarınıda verirsin boşver tatlım dikkat et yemene içmene yeterli tabi spordaaaaaa
tatlım bebişin nasıl sen nasıl girdin siteye ben seni msnime ekledim ama görünmüyor sanırım
bana bak gelir gelmez adamın sinirlerini bozma seninde göbüş çıkacak o zaman kozlar benim elime geçecek ona göre haaaaa alsanaalsanasmilebalık etli hatun opuyorumnanaktan
nasıl yapcaz ki ticker ı hem sen de yaparsan yaparım aklinialirimsmilebu cok ıyı bıı haber ... hadı bakalım marıfetlerını gorelım artık yaptıkca buraya resımlerını de koyarsın ..
baskulun de hayırlı olsun
hadı yap bakalım tıcker sımdı
kız ıyıkı denemıssın ya yasak dıe hıc bakmasaydın bıs yere ayrı kalacaktık kaydirigubbakcemile3
ben nasıl bişi istesem....hımmmmmmmm......... büyük bir gümüş yüzük istiyorum...yeşim taşlı olabilir osmanlı sultan yüzüğü.....kolyede olabilir.....ben söliysem sen başla:))))))
kız nazar degdı sızın yemeklere akannehir
canım cok normal bu sıcaklarda tavuk zaten cok rısklı
tasıma esnasında fazla havayla temas edıyosa falan olabılır...
Allah koırumus
iyiki orda çalışmıyorum o zaman ben kesin zehirlenmiştimmmmmmkızlar...size ne diycem dün bizim şirkette öğle yemeğinden zehirlenen 2 kişi oldu...iyiki tavuk döner seviyorum çok az yedim ve yırttım
ay inşallah canım ya süpper olcak benim için ama çok umutlanmayım gidemezsem çok üzülürüm
bana bak gelir gelmez adamın sinirlerini bozma seninde göbüş çıkacak o zaman kozlar benim elime geçecek ona göre haaaaa alsanaalsanasmile
nasıl yapcaz ki ticker ı hem sen de yaparsan yaparım aklinialirimsmile
oldu canım başka var mı
allah allah ya o dedigin yeşil taş kaç paradır sen biliyomusunnnn yüzsüz insan gönlünden ne koparsa der cık cık cıklmaz:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ay inşallah canım ya süpper olcak benim için ama çok umutlanmayım gidemezsem çok üzülürüm
bana bak gelir gelmez adamın sinirlerini bozma seninde göbüş çıkacak o zaman kozlar benim elime geçecek ona göre haaaaa alsanaalsanasmile
nasıl yapcaz ki ticker ı hem sen de yaparsan yaparım aklinialirimsmile
oldu canım başka var mı
allah allah ya o dedigin yeşil taş kaç paradır sen biliyomusunnnn yüzsüz insan gönlünden ne koparsa der cık cık cıklmaz:
yazık vallaevet allah korsudu...firmanın verdiği başka yerlerden 50-60kişi de gitmiş hastaneye...yazık bize yemek daıtan ahçi bile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
senı sevıom kvrck olumunekankayizsmile
tamam bı deneyeyım ama bı kere denemıstım ben o kılo tıckerı cok sacma gelmıstı haftada b guncellememız lazım sanırım
yazık valla
tasıma kısmı sıkıntı buyuk ıhtımal yada onlara pısmemıs halde gelırken sorun olmus olabılır...
bızım aıle de toptan yemek ısı yapıo o da ayrı bı sıkıntı valla ne kadr dıkat etsende bazen olabılıo bole seyler maalesef
dur bı ılk denemelerı gorelımm begenırsek :dilcikar:
allah allah siz bilirsiniz bende gayeye yaparım içinizden en masumu o çıktı be yuh utanınevet tasarım şart...hele bir başla bakalım kvrck .... yeteneğin nasıl
aaaa ama tarzım var benim...takamam öle her gönülden kopanı....sonuçta ben taşıycam kreasyonunu azcık açman lazım cüzdanın ağzını...napcan o kadar parayı, yatakmı doldurcan aaaaaaaaklinialirimsmile:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?