Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

hoşgeldin canım bi uğraş bulabilmene çok sevindim umarım saatleri uygun olurda gidebilirsin çok iyi olacaktır senin için ayrıca kilolarınıda verirsin boşver tatlım dikkat et yemene içmene yeterli tabi spordaaaaaa

evet canım bugün doktora gitcemm kaydirigubbakcemile3

tatlım bebişin nasıl sen nasıl girdin siteye ben seni msnime ekledim ama görünmüyor sanırım

balık etli hatun opuyorumnanaktan

bu cok ıyı bıı haber ... hadı bakalım marıfetlerını gorelım artık yaptıkca buraya resımlerını de koyarsın ..
baskulun de hayırlı olsun
hadı yap bakalım tıcker sımdı

lorkeem denedim direk açıldı hastane dayanamadı heralde
kız ıyıkı denemıssın ya yasak dıe hıc bakmasaydın bıs yere ayrı kalacaktık kaydirigubbakcemile3

ben tekrar geldim
dayımın oğlu rahatsızlanmış ankaraya sevkedilmiş
vücudun morarmalar varmış ve ağzından kan gelmiş
dışkapı hematolojiye sevkedilmiş çok üzüldüm ve korktum
inş. önemli birşey yoktur
çünkü çocukluk arkadaşım vardı aynı beliriler yaşıyordu
biz küçükken ölmüştü hemoglabin sorunu vardı
umarım bizim ufaklıktaki sorunda aynı değildir:Saruboceq:

canım inşallah ya
bak bugün 11 de kalktım ve inan kalkmakta istemedim iyice psikolojim bozuldu ankaradan geldigimden beri telefonda annemle evde eşimle daha başka kimseyle konuşmadım insan yüzü görmedim kendimi kaybetmmeye başladım kendime gelmeliyim artık

ben nasıl bişi istesem....hımmmmmmmm......... büyük bir gümüş yüzük istiyorum...yeşim taşlı olabilir osmanlı sultan yüzüğü.....kolyede olabilir.....ben söliysem sen başla:))))))

canım cok gecmıs olsun Allah sıfa versın ınsallah kotu bı durum degılıdr...
ufak mı dayının oglu

canım sen kesınlıkle hangı saatte olursa olsun o kursa gıt
bazen ıkı gun evden cıkmayınca bıle ben kendımı berbat hıssedıom senı tahmın edebılıom yanı

kızlar...size ne diycem dün bizim şirkette öğle yemeğinden zehirlenen 2 kişi oldu...iyiki tavuk döner seviyorum çok az yedim ve yırttım

ay geçmiş olsun kuzum...kötü şeyler düşünme...iyi olacaktır inşallah

kızlar...size ne diycem dün bizim şirkette öğle yemeğinden zehirlenen 2 kişi oldu...iyiki tavuk döner seviyorum çok az yedim ve yırttım

kız nazar degdı sızın yemeklere akannehir
canım cok normal bu sıcaklarda tavuk zaten cok rısklı
tasıma esnasında fazla havayla temas edıyosa falan olabılır...
Allah koırumus

ay inşallah canım ya süpper olcak benim için ama çok umutlanmayım gidemezsem çok üzülürüm

balık etli hatun opuyorumnanaktan
bana bak gelir gelmez adamın sinirlerini bozma seninde göbüş çıkacak o zaman kozlar benim elime geçecek ona göre haaaaa alsanaalsanasmile

nasıl yapcaz ki ticker ı hem sen de yaparsan yaparım aklinialirimsmile

ben nasıl bişi istesem....hımmmmmmmm......... büyük bir gümüş yüzük istiyorum...yeşim taşlı olabilir osmanlı sultan yüzüğü.....kolyede olabilir.....ben söliysem sen başla:))))))

oldu canım başka var mı
allah allah ya o dedigin yeşil taş kaç paradır sen biliyomusunnnn yüzsüz insan gönlünden ne koparsa der cık cık cık lmaz:

kız nazar degdı sızın yemeklere akannehir
canım cok normal bu sıcaklarda tavuk zaten cok rısklı
tasıma esnasında fazla havayla temas edıyosa falan olabılır...
Allah koırumus

evet allah korsudu...firmanın verdiği başka yerlerden 50-60kişi de gitmiş hastaneye...yazık bize yemek daıtan ahçi bile

iyiki orda çalışmıyorum o zaman ben kesin zehirlenmiştimmmmmm
ama canım yine tavuk istedi halbuki daha akşam yedik bilmiyorumkismile

AYSELİM tatlım çok geçmiş olsun umarım korktugun gibi çıkmaz dua edelim tatlım
iyi düşün iyi olsun nolur

aaaa ama tarzım var benim...takamam öle her gönülden kopanı....sonuçta ben taşıycam kreasyonunu azcık açman lazım cüzdanın ağzını...napcan o kadar parayı, yatakmı doldurcan aaaaaaaaklinialirimsmile:smiley-cool:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
senı sevıom kvrck olumunekankayizsmile
tamam bı deneyeyım ama bı kere denemıstım ben o kılo tıckerı cok sacma gelmıstı haftada b guncellememız lazım sanırım
evet allah korsudu...firmanın verdiği başka yerlerden 50-60kişi de gitmiş hastaneye...yazık bize yemek daıtan ahçi bile
yazık valla
tasıma kısmı sıkıntı buyuk ıhtımal yada onlara pısmemıs halde gelırken sorun olmus olabılır...
bızım aıle de toptan yemek ısı yapıo o da ayrı bı sıkıntı valla ne kadr dıkat etsende bazen olabılıo bole seyler maalesef

şöle diyim kvrck ....moralin düzelsin...160 boy 72 kiloyum bildiğin tahta şarap fıçısı:)))))))))

öle tabi....sonuçta 2 kişi etkilendi bizden balkide bir kısmı öyle olmuştur neyse ....

dur bı ılk denemelerı gorelımm begenırsek :dilcikar:

evet tasarım şart...hele bir başla bakalım kvrck .... yeteneğin nasıl
allah allah siz bilirsiniz bende gayeye yaparım içinizden en masumu o çıktı be yuh utanın

bak ya kızım burda domates 1buçuk çeri domates 3 buçuk
kira 650 aidat 50
ne para biriktirmesi hasta yok parada kazanamıyo kociş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…