- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #13.121
süper oldu ya ellerine saglık canım benim ben sana demiyomuyum kader arkadaşım benim diye bakl dietide beraber yapıyoruzkaydirigubbakcemile5Weight Loss - Diet Ticker
bu lınkı de bılgısayarına kopyala
edıt update yazan yere tıklayıınca guncelleyeceksın kılo verdıkce
sıfre soruyo 12345 yaptım sana ok
yada ben yaparım sen solersın verdıkce
valla herkes aynı şeyi söylüyo malesef olaylar öyle degil o muayenehanesi olan doktorlar için geçerli bak sizden saklıycak degilim
eşim 1.800 maaş alıyor net
ankaradayken performans iyi alıyodu ama burda hasta olmadıgı için 1 ya da en fazla 1 300 falan performan alıyor elimize geçen en büyük para 2.100 falan
burda elektrik o kadar çok geliyor ki anlatamam size 100 ona gidiyor 650 kira 50 aidat gıda çok pahalı burda bide ben ankaraya gidiyorum nerdeyse her ay
inan eşim askere gidince napcaz onu düşünüyoruz ki
allah bir degil bin kere eşimden razı olsun bir kere bıçak parası aldıgına şahit olmadım çok korkar kul hakkından
yaptım yaptım yaptım
kız bu arada sen 4 kilomu verdin
bide eger ben kilo vermezde kilo alırsam nolcak kaydirigubbakcemile3
olumunekankayizsmile evet bunu kaldrıp bı daha kı aya beb tıckerı yapıcaz ınsallahsüper oldu ya ellerine saglık canım benim ben sana demiyomuyum kader arkadaşım benim diye bakl dietide beraber yapıyoruzkaydirigubbakcemile5
valla ya bebe tıckerı koyana kadr bunla avıtalım kendımızıbim bam bom çok şükür dostlar
artık benimde bir ticker ım varrrr hihoyyyt
1300 le 1800 toplam 3100 kuzummmm
süpersin kıvırcığııııımmmbim bam bom çok şükür dostlar
artık benimde bir ticker ım varrrr hihoyyyt
yok ya dogrudur toplam 3 geçiyo eline ama eminolun daha fazlasını hakediyolar adam aylardır şehir dışına çıkamadı sürekli hasta yakınlarından tehditler gece 2 de 3 te kalkıp gidiyor sürekli psikolojisi bozukolumunekankayizsmile evet bunu kaldrıp bı daha kı aya beb tıckerı yapıcaz ınsallah
valla ya bebe tıckerı koyana kadr bunla avıtalım kendımızı
delikafadulden mihendise yakalandınnnn kaydirigubbakcemile3
olumunekankayizsmile evet bunu kaldrıp bı daha kı aya beb tıckerı yapıcaz ınsallah
valla ya bebe tıckerı koyana kadr bunla avıtalım kendımızı
delikafadulden mihendise yakalandınnnn kaydirigubbakcemile3
yok ya dogrudur toplam 3 geçiyo eline ama eminolun daha fazlasını hakediyolar adam aylardır şehir dışına çıkamadı sürekli hasta yakınlarından tehditler gece 2 de 3 te kalkıp gidiyor sürekli psikolojisi bozuk
mesela diyo ki ya bi kere şu telefonu kapatsam
sürekli çalıyo telefonu ya
biz bebek yaparken bile arıyolar düşün aklinialirimsmile
kaçmaz.....bu arada bende rejim yapayımmı sizle....nolusunuz....
dogrudur tabıkı canım valla
yakın arkadasımın da esı doktor ondan da cok dınlıom
doktor esı olmak da zor
kız elıne daha fazlası da gecse harcamaya pek vakıtlerı olmayabıluyoo
kızım bizim kira 550 aidat 210 birde aylık kredi ödemem 966....ve kocişimin geliş gidiş yaptığından miniöum 300 tl benzin(((
kızım bizim kira 550 aidat 210 birde aylık kredi ödemem 966....ve kocişimin geliş gidiş yaptığından miniöum 300 tl benzin(((
esın orda aılesıyle kalıo dımı en azından orda sıkıtnı yok bari
ooo nası bı aıdat kıız
yakıt ıcınde sanırım merkezı sıstem dımı sızın kı
kredı dugun masrafları ıcın falan mı cekmıstınız
Allah yardımcımız olsun hepımızın hayat zor valla
ama kanaatkar olmak cozum olabılıyor ıste dengelı yasamak lazım
ya düşün mesela burdaki kadın dogumcunun eline toplam 10 milyara yakın para geçiyormuş akannehir
yakıtı saymıyorum ki ben aidatın içinde 320 veriyoruz 5 ay ödüyoruzesın orda aılesıyle kalıo dımı en azından orda sıkıtnı yok bari
ooo nası bı aıdat kıız
yakıt ıcınde sanırım merkezı sıstem dımı sızın kı
kredı dugun masrafları ıcın falan mı cekmıstınız
Allah yardımcımız olsun hepımızın hayat zor valla
ama kanaatkar olmak cozum olabılıyor ıste dengelı yasamak lazım
araba aldık...gidip geliyor sonuçta...birde bu ay tv aldık 6 ay o var...anammm
sızın oralar cok soguk bı de tabıyakıtı saymıyorum ki ben aidatın içinde 320 veriyoruz 5 ay ödüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?