- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #1.341
Ay... ne büyük bir sürpriz olmuştur senin için
hemde ne sürpriz... dr bebek var burda deyince saatlerce ağladım.... tek kelime edemedim.. inanamadım.. o kadar tedaviden sonra nasıl oldu kendiliğinden hiç anlamadım
hayır =)))) 5+5 olmuştum hemde... hiiiçç ama hiiiçççç anlamadım
hayır =)))) 5+5 olmuştum hemde... hiiiçç ama hiiiçççç anlamadım
Lapaci canim cok haklisinda ama ne yapim iste etrafimdan hep kötü seyler duyunca insan ister istemez etkileniyor...
Ama sizlerin söylediklerinden sonra icim rahatladi biraz artik üzülmiycem oluruna birakicam..
P.tesi tekrar doktora cagirdi hem kan aliriz hemde tekrar bakariz gelisme varmi diye dedi.
Kalp atislari icinde persembe gel tekrar dedi.
Benim bir oğlım var.Haziranda 4.5 aylık düşük yaptım.Ben çift rahimliyim.Hamile kalmam ve bu süreyi sorunsuz atlatmam çok zor.Hayırlısı olsun hepimiz için.Eylülden beri hamile kalmaya çalışıyorum.
bizim kvrckımız var onun eşi ürolog o inceledi onun için kullanalım dedik....
kızım...sen küçüksün ya onun için bebişinde küçüktür azcık rahat bırak kendini
Lapaci canim cok haklisinda ama ne yapim iste etrafimdan hep kötü seyler duyunca insan ister istemez etkileniyor...
Ama sizlerin söylediklerinden sonra icim rahatladi biraz artik üzülmiycem oluruna birakicam..
P.tesi tekrar doktora cagirdi hem kan aliriz hemde tekrar bakariz gelisme varmi diye dedi.
Kalp atislari icinde persembe gel tekrar dedi.
Canım hiç kendini üzme.Benim bir arkadaş hamileyken kızın burnundan getirdiler.Yok kafası büyükmüş,yok kolu kısaymış.Kız sürekli ağlıyordu.Ama doğduğunda herşeyi normaldi çok şükür.Şu anda 4 aylık
edutum şu preesed topiğini okudum da biraz orda yumurtlamayı takip etmek gerekiyormuş bende hiç anlamıyorum yumurtladığım günleri hatta yumurtladığımdan bile emin değilim açıkcası
benimde yengem çift rahimli ama 12 yaşında yigenimiz ikinciyi daha düşünmüyolar demek zorluk oluyo allah yardımcın olsun
pak bugulll bu bittenin oğluyla benim oğlan kardeş ama onun ki azcık haylaz:)))
kuzu orda diyorlar ki o testin yanında ovulasyon testi veriyorlarmış...ona göre kullanın diyorlar
merhaba kizlar..
9+4 haftalik hamileyim bende
we accaip kilo almiş durumdayim :)
alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?