Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Lapaci canim cok haklisinda ama ne yapim iste etrafimdan hep kötü seyler duyunca insan ister istemez etkileniyor...
Ama sizlerin söylediklerinden sonra icim rahatladi biraz artik üzülmiycem oluruna birakicam..
P.tesi tekrar doktora cagirdi hem kan aliriz hemde tekrar bakariz gelisme varmi diye dedi.
Kalp atislari icinde persembe gel tekrar dedi.

pak bugulll bu bittenin oğluyla benim oğlan kardeş ama onun ki azcık haylaz:)))

kızım...sen küçüksün ya onun için bebişinde küçüktür azcık rahat bırak kendini

benimde yengem çift rahimli ama 12 yaşında yigenimiz ikinciyi daha düşünmüyolar demek zorluk oluyo allah yardımcın olsun

Canım hiç kendini üzme.Benim bir arkadaş hamileyken kızın burnundan getirdiler.Yok kafası büyükmüş,yok kolu kısaymış.Kız sürekli ağlıyordu.Ama doğduğunda herşeyi normaldi çok şükür.Şu anda 4 aylık

edutum şu preesed topiğini okudum da biraz orda yumurtlamayı takip etmek gerekiyormuş bende hiç anlamıyorum yumurtladığım günleri hatta yumurtladığımdan bile emin değilim açıkcası

ay ne kötü durum.
Allahdan doktorum cok olumlu konustu yoksa bende yerdim kafayi sempatiksalakcinni

edutum şu preesed topiğini okudum da biraz orda yumurtlamayı takip etmek gerekiyormuş bende hiç anlamıyorum yumurtladığım günleri hatta yumurtladığımdan bile emin değilim açıkcası

kuzu orda diyorlar ki o testin yanında ovulasyon testi veriyorlarmış...ona göre kullanın diyorlar

benimde yengem çift rahimli ama 12 yaşında yigenimiz ikinciyi daha düşünmüyolar demek zorluk oluyo allah yardımcın olsun

Sağ ol canım.Aslında bende daha düşünmezdim.Helede o düşükde yaşadıklarımı düşününce.Ama eşim de ben de evin tek çocuklarıyız.Oğlumun ne teyzesi ne dayısı ne amca ve halası var.Onun için istiyorum.Ama yine de Allah bilir herşeyin hayırlısı olsun.Allah hiç olmayanlara versin

kuzu orda diyorlar ki o testin yanında ovulasyon testi veriyorlarmış...ona göre kullanın diyorlar

Edutcum ben sana bi şey sormuştum bu kremle ilgili okumamışsın herhalde.Bu ilacın toplam maliyeti ne olur.Kargosuyla felan yani.yabancı dil olduğu için pek bi şey anlayamadım bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…