Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

canım istersen başka bi yerde çektirebilirsin sonucun doğrumu yanlışmı olduğunu öğrenmek için

günaydın kızlarrr..............

günaydın canım

Günaydın kızlar nasılsınız?

Ayseece canım olabilir belki cihazda arıza vardır...O zaman bence hiç şansını burda bi daha deneme... başka güvenilir bir yer bulup orada çektir.sperm testleri ve rahim filmlerinde bu tarz durumlar yaşanabiliyor.

günaydın Gayecim hoşgeldin bugün nassın

İyiyim hayatım ama inanılmaz mayışık durumdayım.klavyenin tuşlarına basmak bile zor geliyor.

kızlar nasılsınız bakalım?
mugi eda bebişkom edut gaye keyifler nasıl?

Selam Ayselim.şu sıcaklar bi gitse daha keyifli olcam.

Ben cok iyiyim vallah...Sadece havalar biraz moralimi bozuyo birden düstü sicaklik
Ayy keşke burda da düşse... çok sıcak yaaa çoookkk

Bence de çok güzel pıtırcıkların var. Yarın doktor gözlerine inanamayacak kaydirigubbakcemile3

inşallah canım Allah ağzından duysun ne dicem iğneleri götüreyim mi dra giderken yumurtalarımın ne durumda olduğunu bilmediğim için aslında bu sıcakta yanımda da taşımak istemiyorum iğneleri bozulmasından korkuyorum:uhm:

canım benim bildiğim bir poşete buzlu su yapacaksın, aşıyıda başka bir tornaya iyice bağlayıp o buzlu suyun içinde götüreceksein...direk buza temas etmeyecek aşı

selam millet naber
benim gögüsler bekledigim gibi agrımaya başladı bu seferde tutturamadık galiba bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…