- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #13.541
offffffffffff okadar zorki beklemek.daha 1ay var. ama şimdi ben gittim çekildim diyelim. o cihazın bidaha arıza yapmıcağını nerden bilebilirimki.bana yine kapalı derse benim kafam yine allak pullka olcak.acıkmıdeğilmi diye
günaydın kızlarrr..............
günaydın kızlarrr..............
hoşgeldin bebişkom günaydın sen nasılsın
günaydın Gayecim hoşgeldin bugün nassın
kızlar nasılsınız bakalım?
mugi eda bebişkom edut gaye keyifler nasıl?
Ayy keşke burda da düşse... çok sıcak yaaa çoookkkBen cok iyiyim vallah...Sadece havalar biraz moralimi bozuyo birden düstü sicaklik
Hosbuldum tatlim iyiyim dedigim gibi havalar moralimi bozdu:)
sen nasilsin?
sağol tatlım bende iyiyim yarın dr randevum var onu bekliyorum acep yumurtalar geliştimi gelişmedi mibilmiyorumkismile :uhm:
Insallah kocaman olmuslardir :)
Bence de çok güzel pıtırcıkların var. Yarın doktor gözlerine inanamayacak kaydirigubbakcemile3sağol tatlım bende iyiyim yarın dr randevum var onu bekliyorum acep yumurtalar geliştimi gelişmedi mibilmiyorumkismile :uhm:
Bence de çok güzel pıtırcıkların var. Yarın doktor gözlerine inanamayacak kaydirigubbakcemile3
inşallah canım Allah ağzından duysun ne dicem iğneleri götüreyim mi dra giderken yumurtalarımın ne durumda olduğunu bilmediğim için aslında bu sıcakta yanımda da taşımak istemiyorum iğneleri bozulmasından korkuyorum:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?