Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ravza:Çimeni, ağacı bol olan yer, bahçe. Ravza-i Mutahhara; Rasulullah'ın medfun olduğu mekan

gayem dogum gunun kutlu olsun guzelimma.s.
annen hediye n almis kiz. ben kiz ismi tabiki basta RAVZA
ikinci kiz ismide ZÜMRA dusunuyorumm iki isim cok hosuma gidiyor:1hug:

Sağol çılgın arkidişim... Ravza ismini klomen topicinden bir arkadaş koyacak kızına.yarın sezeryana giriyor... Bakalım bu gidişle ben isim bulamam. kaydirigubbakcemile3

ya bu isim işlerine karışan büyüklere gıcık oluyorum benim kayınvalidemde alttan allttan eşime babanın adını koyun diyomuş bide niyeyse erkek olcak yane bende erkek istiyodum ama onlar böyle söleyince gıcık oluyom inşallah kızım olur diyom eşimde yok anne biz istemiyoruz anne baba ismi demiş eşim böle deyince sesi çıkmadı tabi....aslında severim kayınvalidem, ama böle işlere karışmalarına gıcık oluyorum...

neden sıkkın bir tanemmm
canim cok sebep var
bir buay yine olmadiiiiiiii yine bebegim yok gobisimdeeeeeeeeeeeeee((((
iki ailem yokk yanimdaaaaaaaa
burasi beni geriyoo bunaliyorumm
istemiyorum burayiiiiiiiiiiiii.doktorlar bisey bilmiyooo

Sağol çılgın arkidişim... Ravza ismini klomen topicinden bir arkadaş koyacak kızına.yarın sezeryana giriyor... Bakalım bu gidişle ben isim bulamam. kaydirigubbakcemile3
saglikla alsin bebisi arkadsim insallah

suratimi gorse annem bayilir herhalde 10 yas gocmus gibiyim cok mutsuzumm cok yorgunum ,inanirmisiniz bugun sirf bu yuzden ise gitmedim aglamaktan harap oldum yaa .isyerindekiler beni gorse hastalik var sanirlar o derecedeyim . tamam sizlerde bisey yápamazsiniz ama n bilim .bunlari anneme anlatsam kadin kahirdan meraktan hasta olur

kizlar size iyi sohbetler .ben en iyisi bir dus alayimm kendime geleyim sonra sonuclarimi ogrenmeye dr gitcem saat 15 de bakalim prolaktinim tavanmi yapmis yoksa dususmu yapmis .eger tavan yapmissa daha o haplari icmiyecegim

Selam hanimlar...Giremiyorum bu aralar. Isyeri tasindi felan bir hafta tatildik yeni basladik calismaya. Islerde yogun ancak girebildim. Nasilsiniz bakalim görüsmeyeli? Varmi yeni haberler?
Bende 2gün önce rgl oldum. 3.ayim doldu cok sükür sositososito.. Ama 25 günde rgl oldum yahuu :bbo:
Normalde 30-33 gün arasi oluyordum. Bu aydan itibaren calismalara baslaya bilirsiniz dedi doktor ama ben tatile cikmadan düsünmüyorum. 3 ay cabuk gecti 1 ay daha sabretmem gerekiyor bakalim.

kuzum yerim seni...al işte bak mesela annem yanımda dün nasıl yorgun geldim diyemedim nedenini...söylesem üzülür...napalım vardır hayır üzme demekten başka elimizden bişicik gelmiyor ki

hoşgeldin tatlım gayet iyi görünüyorsun yeni haberimiz yok ne yazık ki inşallah en kısa zamanda olur da halay çekeriz. sende tatile git gel öle boş kafanın rahatlığıyla bi güzel haber verirsin bizlere inşallah canım.

kizlar size iyi sohbetler .ben en iyisi bir dus alayimm kendime geleyim sonra sonuclarimi ogrenmeye dr gitcem saat 15 de bakalim prolaktinim tavanmi yapmis yoksa dususmu yapmis .eger tavan yapmissa daha o haplari icmiyecegim

tatlım sıkma canını bu arada inşallah normal çıkar sonuçların.

BEBISKOMM HOS GELDIN CANIM,bu pozitif dusunceyle sen hemen hamis kalirsin canim insalllah:Saruboceq:
kizlarr ben simdi sonuclarimi aldim
prolaktin seviyem
19,2 cokcok da iyi degil yaa-ama dr iyi dedii .sizin bir fikriniz varmi benim bildigim sinir 12 ydi .gecen olcum 23 du ama cokda dusmemis .

Hosbuldum canim. Sagol güzel dileklerin icin.
Bende böyle degerlerden bisi anlamiyorum maalesef ama insallah doktorunda dedigi gibi iyidir ve hemencik daha cok bekletmeden gelir konur göbisine bebisin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…