Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

valla arkadaşlar sizin yine 4 gün 5 gün geçmiş benim 1 ayda fazla oldu3 dafa evde test yaptım 2 tanesi tek çizgi 3.testte 2 çizgi silik çıktı.kk forumdan baktım 2.çizgi silikçıkarsa hamilelik oranı baya bi artıyomuş.sabah ilk işimsağlık ocağına gitmek oldu ama orda da aynı testiyaptılar ve negatif:2büyük bi hüsran tabi...oysa ki ben kan testi yapılacağını sanmıştım ve öyle de söyledim ama idrar testi yapabileceklerini söylediler.bu arada ben yaklaşık5 aydır hipertroid tedavisi görüyorum.dün son kontrolüme gittim ve o troid denilen şeyden sonunda kurtulduğumutestler sonucunda öğrendim.bu güzel haberi bi bebek haberiyle taçlandırayım dedim ama malesef işler istediğim gibi gitmedi.yarın randevu aldım bi kadın doğum doktoruna gidicem ama içimdeki heves,sevinç herbişey gitti.iyice umutsuzluğa kapıldım ne yapıcam bilmiyorum.nasılbir yolizlemeliyim tecrübeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim

Canım istersen doktoruna bunu bir sor... aslında hemen yapacağını sanmıyorum iğneleri ama yine de hiç belli olmaz belki yeterli boyuttadır ve hemen vurayım iğneleri diyebilir.

halevim
çatlatma ignesimi yaptırcan hadi bakalım canım ya güzel haber almayalı uzun zaman oldu

selam millet naber
benim gögüsler bekledigim gibi agrımaya başladı bu seferde tutturamadık galiba bilmiyorumkismile

Bak yine başladı belirti aramayaaa klava: yaa bırak ağrısınlar belkide süt yapmak için hazırlanıyorlar !! Takma kafanı memelerine,kasıklarına v.s. sen kursta öğrendiklerini anlat bakiim bana... ne zaman yapcan benim takı setini? :)

Canım bence içindeki heves,sevinç gideceğine aksine daha da artmalı ve daha umutlu olmalısın bundan sonrası için.Çünkü sen asıl büyük sorunu aşmışsın ve troid problemini yenmişsin...Bence hemen bebeği düşünmeden önce keyifle bu başarını kutla... Hatta eşinle özel bir yemek yiyin... Şimdi kadın doğum doktoruna da danışıp bebek planlaması konusunda bir takvim oluşturursunuz... Bu kadar acele etme şekerim... Sen köprünün zor olan kısmını geçmişsin bundan sonra denemeleri yapıp Allahtan meleğinin gelmesini bekleyeceksin... yerimseniben Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyouz.

halevim
çatlatma ignesimi yaptırcan hadi bakalım canım ya güzel haber almayalı uzun zaman oldu

hoşgeldin tatlım evet çatlatma iğnesi vurduracağım tabiiiii yumoşlarım geliştiyse inşallah hayırlısı olsun herşey Allahtan

Canım istersen doktoruna bunu bir sor... aslında hemen yapacağını sanmıyorum iğneleri ama yine de hiç belli olmaz belki yeterli boyuttadır ve hemen vurayım iğneleri diyebilir.

tamam canım druma sormak en iyisi galiba

çok aşırı sıcak var burda nem de var
ter döküyorum resmen
birde ayaklarım şişiyor doğuma kadar maalesef çekecem bunu
kızlar inş. sizde ayak şişmesi olmaz

kızlar drum izne ayrılmış ama 2 gün için gelip tekrar gidecekmiş bu iğneleri getirip getirmemem gerektiğini sormak için de adamı izinde rahatsız etmek istemiyorum napıcam

kızlar dün rahim filmini çeken doktora gittimaradı gel diye.neyse dediki bana bidaha cekelim aletibiraz daha iteyim.içime sinmedi dedi.1000 kişye rahim filmi çektiyse hiç böyle bişeyle karşılaşmamış. gece hiç uyumamış. sabahın köründe aradı. illa bidaha cekeyim diyo. rahimde bir sorun varmı dedim. yok suan dedi. gözükmüyoki dedi.neyse bakarız dedim çıktım ordan. kendi doktoruma gittim.filme baktı kapalı hiç geçiş yok dedi. rahimin yapısıda iyi gözükmüyo.laporoskopi ol bian önce dedi. ay ben kime inancam napcam. filmi çeken doktora bidaha gitsemmi. ücret almıcak.başka yeremi çekilsem bilemedim.akıl verin nolurrrrrrr

bence et valla ne var 2 dk rahatsız olmaz zatewn

sanıyorum ki dr da getir diyebilir çünkü yumoşlarımın gelişip gelişmediğini bilmeden getirme diyeceğini düşünmüyorum canım bide gelişmişse ve iğneyi vurması gerekirse o zaman kötü olabilir dr o yüzden nolur nolmaz ben götirim

bence ikisinede gitme bagımsız bir doktora git hem anestezili hsg yapılınca isteyen olursa aynı zamanda laparaskopi de yapıyolar en baştan yaptır için rahatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…