- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #13.521
BEBISKOMM HOS GELDIN CANIM,bu pozitif dusunceyle sen hemen hamis kalirsin canim insalllah:Saruboceq:
kizlarr ben simdi sonuclarimi aldim
prolaktin seviyem
19,2 cokcok da iyi degil yaa-ama dr iyi dedii .sizin bir fikriniz varmi benim bildigim sinir 12 ydi .gecen olcum 23 du ama cokda dusmemis .
kızlaar rahim filmiçekildim. ikiside kapalı tüplerin. çok kötüyümnapcam ben
bızde bugun kayınvalıdemle ılk defa bebe konusuna gırdık
annesının 7 yıl cocugu olmamıs sonra kayınvalıdem olmsu
sonra 5 yıl yıne olmamıs dayım olmus
korunmamıslar ama nasıb dıo doktorlarda bısey yok demıs falan dıo
beklıom arkasından soru gelecek bellı a.s
sız ne dusunuyonuz dedı korunuyonuzmu
yok dedım olsun dıye dusunmeye basladık dedım bende
1 yıl olcak nerdeyse falan demedım hıc
hayırlısı bakalım hersey yasında guzel vs dedı bagladık konuyu kapattık vereliniortak
Canım lütfen hemen kötü bir senaryo yazma kafanda... En azından sorun tespit edilmiş oldu.Zaten bu aşamadan sonra doktorun seni yönlendirecek.Tüplerini açmak için muhtemelen bir operasyon önerecektir... Lütfen moralini yüksek tutmaya çalış...
Önemli bir aşamayı atlattın çünkü... Şimdi hsg çekilmemiş olsaydı belki daha uzun süre boşa deneme yapacaktın.Şimdi sorun belirlendi ve bunun çözümü sağlanacak Allahın izniyle.
Şimdi önünde belli bir süreç var ve bu süreçte eğer sen moralini düşük tutup inancını yitirirsen emin ol bebeğin öyle bir bünyeye gelmek istemeyecektir...
Allahın izni ve doktorunun yardımları ile önce kapalı tüplerine müdehale edilecek sonrada inşallah senden güzel haberler gelecek canım.Sadece biraz sabır ve moral.
oyle tabuıkı canım aynısı bızım akrabalarda var annemlerden bı sene once evlenmısler buyuk abımle yasıt kızları olabılecekken yegenımle yasıt kızları var 26 yıl sonra kendılıgınden oldu kızları cok sukurCanım benim kayınvalidemin de önce bir kızı olmuş eşimin en büyük ablası sonra 6 yıl çocuğu olmamış korunma falan bilmedikleri halde..."Allah vermedi" diyor kayınvalidem.
Sonra bir açılmış pir açılmış 1er 2şer yıl arayla 5 çocuk gelmiş :)
Baksana burada ne hikayeler var 20 yıl boyunca kaçkere aşılama kaç kere tüp bebek yapıp hamile kalamayanlar 20 yıl sonra artık vazgeçmişken birden hamile olduklarını öğreniyorlar.Hemde ne tedavi ne bişey...
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle aratmasın.En iyi vakitte her isteyen kadını annelik mertebesine eriştirsin inşallah.
canım bence tek doktorla sınırlama kendınıbana kanalların kapalı olsada laparoskopi çözümdeğil dedi. tüp bebek dedi.
kızlaar rahim filmiçekildim. ikiside kapalı tüplerin. çok kötüyümnapcam ben
canım rabbim büyük derdi veren o dermanınıda verir
tüp tıkalı olanların bi topiki vardı ben çok okumuştum 2. hsg den sonra tüpleri açılıp hemen bebegi olan çok insan var
sen tedavine bak hayırlısı olsun
ben bunu duydum ve doktoruma sölemiştim. imkansız olmaz öyle sey dedi.
kızlar dün rahim filmimi çeken doktor aradı. cihazdan süphelenmiş. adet bitimi gel bidaha çekelim dedi. kafam karıştı ya.
offffffffffff okadar zorki beklemek.daha 1ay var. ama şimdi ben gittim çekildim diyelim. o cihazın bidaha arıza yapmıcağını nerden bilebilirimki.bana yine kapalı derse benim kafam yine allak pullka olcak.acıkmıdeğilmi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?