- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #13.601
kizlarr ben ancak vakit bulabildimbilmiyorumkismile
bugun biraz daha iyi idim ama radarra yakalandim ilk kezz:kedi:
ayyy cok utandim 50 lik yolda 70 le gitmsim 35 euro bayildimzemuszemuszemuszemus canim sagolsun degilmiibayanssulusmile.kizlar kocam evde isten gelince giremiyom nete n yazmisiniz merak ta ediyommm
evet PROLAKTIN STRESS HORMONUYMUS ZATENN aman bana arada geliyolar istee insallah kardesinde duzelir canimm degerleri:Saruboceq:
canim cok zor heleki hamileler icin ama biraz daha dayan guzelim rapor felan alamazmisin is yerinden guzelim soyle yayla serin o tur yerlere gitsen dinlensen biraz
bugun biraz daha iyi idim ama radarra yakalandim ilk kezz:kedi:
ayyy cok utandim 50 lik yolda 70 le gitmsim 35 euro bayildimzemuszemuszemuszemus canim sagolsun degilmiibayanssulusmile.kizlar kocam evde isten gelince giremiyom nete n yazmisiniz merak ta ediyommm
canim insallah hepimizin gobisine konar minik kelebeklerimizzŞenizHosbuldum canim. Sagol güzel dileklerin icin.
Bende böyle degerlerden bisi anlamiyorum maalesef ama insallah doktorunda dedigi gibi iyidir ve hemencik daha cok bekletmeden gelir konur göbisine bebisin:)
amin canimayy kımseyı yakalyamadım geldım bahceden hemen dus aldım belım kotu valla
bıraz uzandım sımdı bılg kucagımdaaa
masallah masallahh sen ne kadar becerikli bir hatunsun kizz tuuu tuuuh tuuuhh nazar degmesin ,kocan cok sansliyerimseniben
canım yaa sen sıkma canını alıskın degılız senın bu halıne opuyorumnanaktan
degerın cok yuksek degıl yanı hamılelıge engel degıl suan bıldıgım kadarıyla
daha yuksek olup hamıle kalanlar var
benım kardesımın 95 cıktı dusun ılaclarla dusurmeye calısıyolar...
sen yeterkı stresten uzaklasmaya calıs
prolaktın yukseklıgıne stres de sebep oluyor
Allah hayırlı zamanda verecek bebelerı hepımıze oyle dusun
evet PROLAKTIN STRESS HORMONUYMUS ZATENN aman bana arada geliyolar istee insallah kardesinde duzelir canimm degerleri:Saruboceq:
canimm sagol benim yaaa .yok bugun iyiyim o ogunduu beraber cabalicaz basaricaz burada allahin izniyleeopuyorumnanaktanlorkemmmmmm
teşekkür ederim hayatım olmuş ticker opuyorumnanaktan
ravzanurcum doktora gitmişsin ne güzel düzelme olmuş bak daha da düzelcektir eminim canını sıkma olur mu
çok aşırı sıcak var burda nem de var
ter döküyorum resmen
birde ayaklarım şişiyor doğuma kadar maalesef çekecem bunu
kızlar inş. sizde ayak şişmesi olmaz
canim cok zor heleki hamileler icin ama biraz daha dayan guzelim rapor felan alamazmisin is yerinden guzelim soyle yayla serin o tur yerlere gitsen dinlensen biraz
heeeeeeeeeeeee sonrada kilo all demii alsanaalsanasmile bide yemekten sonra hadi desenki arada oglende 1 saat yatmali insan okey dicemdeekaydirigubbakcemile2Ya yemekten sonra 1 saat uyumalı insan
canim n rahatsizligi o doktor biz burda cagiriyoz vallahii senin durumun daha onemlii:ecrin_bebek::ecrin_bebek:kızlar drum izne ayrılmış ama 2 gün için gelip tekrar gidecekmiş bu iğneleri getirip getirmemem gerektiğini sormak için de adamı izinde rahatsız etmek istemiyorum napıcam
ohhh ne guizel bir baciom bile yok benim yaaaa n talihsiz bir kizim bennbayanssulusmileselamm kimsecikler yok mukaydirigubbakcemile2
giremedim bikaç gündür kardeşim izinde onunla vakit geçiriyorum.
nerelerdesiniz hatunlar özledik sizi =))))))
kvrc bilmem ama beni gorsen hayatin boyunca o ruyayi unutammazsinn-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-kızlar nasıldınız bakalım bugun gelemedım
pek sayfalarda ılerlememıs
annemlerın yanındayım suan
temızlık falan yaptık vs vs
ben sana cokk beceriklisin demismiydimmmbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
kız var ya bu gece senı gordum ruyamda sana mısafırlıgı gelmısız bırılerıyle
baya bı seyler gordum aklıma gelenlerı sana denk gelınce yazarım hayır olsun