Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kizlarr ben ancak vakit bulabildimbilmiyorumkismile
bugun biraz daha iyi idim ama radarra yakalandim ilk kezz:kedi:
ayyy cok utandim 50 lik yolda 70 le gitmsim 35 euro bayildimzemuszemuszemuszemus canim sagolsun degilmiibayanssulusmile.kizlar kocam evde isten gelince giremiyom nete n yazmisiniz merak ta ediyommm

Hosbuldum canim. Sagol güzel dileklerin icin.
Bende böyle degerlerden bisi anlamiyorum maalesef ama insallah doktorunda dedigi gibi iyidir ve hemencik daha cok bekletmeden gelir konur göbisine bebisin:)
canim insallah hepimizin gobisine konar minik kelebeklerimizzŞeniz

amin canim
evet PROLAKTIN STRESS HORMONUYMUS ZATENN aman bana arada geliyolar istee insallah kardesinde duzelir canimm degerleri:Saruboceq:

lorkemmmmmm
teşekkür ederim hayatım olmuş ticker opuyorumnanaktan

ravzanurcum doktora gitmişsin ne güzel düzelme olmuş bak daha da düzelcektir eminim canını sıkma olur mu
canimm sagol benim yaaa .yok bugun iyiyim o ogunduu beraber cabalicaz basaricaz burada allahin izniyleeopuyorumnanaktan
çok aşırı sıcak var burda nem de var
ter döküyorum resmen
birde ayaklarım şişiyor doğuma kadar maalesef çekecem bunu
kızlar inş. sizde ayak şişmesi olmaz

canim cok zor heleki hamileler icin ama biraz daha dayan guzelim rapor felan alamazmisin is yerinden guzelim soyle yayla serin o tur yerlere gitsen dinlensen biraz
Ya yemekten sonra 1 saat uyumalı insan
heeeeeeeeeeeee sonrada kilo all demii alsanaalsanasmile bide yemekten sonra hadi desenki arada oglende 1 saat yatmali insan okey dicemdeekaydirigubbakcemile2

kızlar drum izne ayrılmış ama 2 gün için gelip tekrar gidecekmiş bu iğneleri getirip getirmemem gerektiğini sormak için de adamı izinde rahatsız etmek istemiyorum napıcam
canim n rahatsizligi o doktor biz burda cagiriyoz vallahii senin durumun daha onemlii:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

selamm kimsecikler yok mukaydirigubbakcemile2
giremedim bikaç gündür kardeşim izinde onunla vakit geçiriyorum.
nerelerdesiniz hatunlar özledik sizi =))))))
ohhh ne guizel bir baciom bile yok benim yaaaa n talihsiz bir kizim bennbayanssulusmile
kvrc bilmem ama beni gorsen hayatin boyunca o ruyayi unutammazsinn-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

yaa benım dun ve bugun aynı yumurtlama akıntım geldı yaaa
ama daha 10. gunum vee esımden ayrıyım
benım hesabıma gore tam ben ıstanbula donunce olacaktı
neyse valla kafam allak bullak oldu kac aydır duzenım sastı bayramsonu kesın doktor yolu gorundu bana
boyle karambol devam etmek zor olacak :uhm:

günaydın canımcımm..bugünmüydü senin kontrolün

evet canım saat 10 da çıkacam yarım saatte hastanede olurum drun ameliyatı vardı ondan sonra ben görünücem hayırlısı olsun inşallah herşey yolundadır.:Saruboceq:

evet canım saat 10 da çıkacam yarım saatte hastanede olurum drun ameliyatı vardı ondan sonra ben görünücem hayırlısı olsun inşallah herşey yolundadır.:Saruboceq:

aşını yanındamı götüreceksin?...artı emin ol hayırlısı neyse o olacak dualarımız seninle minişimolumunekankayizsmile

aşını yanındamı götüreceksin?...artı emin ol hayırlısı neyse o olacak dualarımız seninle minişimolumunekankayizsmile

evet canım mecburen olsun zaten havada güneş yok bide buz torbam var iki tane onların arasına koyarım poşete sarar çantamda götürürüm diye düşündüm canım. evet herşeyin hayırlısı olacak biliyorum da insan yinede zamanının olduğunu bilsede istiyor ya bu isteğin önüne geçmek çok zor oluyor neyse canım sağol duaların için gerisi Allahtan :Saruboceq:

halevim hayırlısıyla olur inş. tatlım
sen güzel bir adım attın karşılığında da güzel haberi alırsın inşallah

kuzu direk buzla temas olmayacak... sen o buzları bir poşete koy içine su ekle...başka poşete iğneni koy iğne poşetini o suya dalırığ götür 3 derece olması lazım daha düşüğüde zararalı

kuzu direk buzla temas olmayacak... sen o buzları bir poşete koy içine su ekle...başka poşete iğneni koy iğne poşetini o suya dalırığ götür 3 derece olması lazım daha düşüğüde zararalı

canım buz torbası derken hani eczanelerde mavi plastik ince uzun bi buz kabı var onu diyorum canım onların yanına koyacağım iğneleri ama iğneleri ayrı sararım poşate onları ayrı sararım sonra poşetleri birleştiririm iğnelerime de birşey olmaz herhalde

halevim hayırlısıyla olur inş. tatlım
sen güzel bir adım attın karşılığında da güzel haberi alırsın inşallah

sağol canım, evet biz bir adım attık gerisi Allahtan hayırlısı ile olucak inşallah

hadi git gel ve ,nşallah gzel haberlerle gel....eğer istediğin gibi değilse de sakın canını sıkma minik kelebeğm hayılrısı de olurmu

hadi git gel ve ,nşallah gzel haberlerle gel....eğer istediğin gibi değilse de sakın canını sıkma minik kelebeğm hayılrısı de olurmu

tamam canım o sıkılır canım ama geçer nede olsa kaç ay atlattık hayırlısı olsun.olumunekankayizsmile

Günaydın kızlaaaarrrr... Nasılsınız? keyifler yerinde mi?

Hayatım eczaneler de ilacı kutusu ile birlikte o buz kabına lastikleyip muhafaza ediyorlar.Birşey olmaz. Zaten bugün Ankarada hava kapalı.Bakarsın yağmur bile yağabilir... İnşallah güzel haberlerle gelirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…