Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

hoşgeldiinnn
tazecik bir anne adayısın demek.. ne güzel... hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alırsın inş... harika bir hamilelik geçirmeni dilerim....
riskli zamanlarıda geride bırakmışsın...
ilk bebek mi?

ay ne güzel bir haber çok svindim cnm hadi hayırlısı bakalım hihoyyyt

oyy ooyy... maşallaahhhh..... inşallaaahhhhhhh herşey yolunda gider......

guzel sonuç almana çoooook sevindim canım ya onlar daha buyuyecek inşallah biri çatlarda bebiş oluşurrrr zemuszemus benimde iki sağda 1soldaydı ve soldaki çatlamış opuyorumnanaktan

Evet ilk bebeğimiz. Ağustosta evliliğimin 2.yılı doluyor. Ve herşey yolunda giderse, 4 Şubat bebeğimizin doğum tarihi :)

hoşgeldin habdeee.. maşallahh 37. haftalardasınn...
ne dedi dr un.. ne zaman bebişle kavuşacaksınız?

canım benim sende hoşgeldin yarın tekrar kontrolümüz var bu arada pztesi gecesi benden bişey geldi sanırım nişan dedikleri şey, doktoru aradım korkma dinlen dedi. yarın tarih belirlicez artık pztesi alın dicem 38+4 olmuş olucak inş. bebek büyüsün diye ugrasıyoduk inş bu haftada geçen hafta gibi kilo aldıysa ohhhh çok güzel olucak opuyorumnanaktan sen nasılsın?

[ı]sağol canım amiin inşallah :saruboceq:[/ı]

[ı]sağol canım :saruboceq:
Sen aşılma mı yaptırdın?[/ı]

yok bacım yaptıracağım...inşallah 8-9 u gibi adet bekliyorum sonra iğneler başlayacak...21 i gibi hespalıyorum çatlatma iğnesini...işte o günmü olur bilemediğim için bu ay içinde olacak bakalım:)...pek umudum yok ama aşılamadan

gunaydınnnn barays ekakal edut lapaciii gaye

Günaydın Kızlar

Günaydın şekerlerr

Ohh ohhh şıkıdık şıkıdık hihoyyyt ohh ohh şıkıdık şıkıdık.... O yumoşlar bebiş olcak hihoyyyt :teytey: yuppi yuppi yaa yaaa yuppi yuppi yaa yaa

Maşallah canım,ne kadar güzel
Hadi bakalım hayırlısı
İnşallah gönlüne göre verir Allah :Saruboceq:

selammm herkese =)

Selaaam :))

Evet ilk bebeğimiz. Ağustosta evliliğimin 2.yılı doluyor. Ve herşey yolunda giderse, 4 Şubat bebeğimizin doğum tarihi :)

hadi gözünüz aydın.. bende 2. evlilik yıldönümümzde hamile olduğumu öğrenmiştim.. =)
sağlıklı güzel bir bebek olsun inş =)

ayy demek nişanında geldi... iyice az zamanın kaldı canım yaa.. heyecan dorukta mı? nasıl hissediyorsun?

sağolun canlarım inşallah devamı da böyle güzel olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hayırlısı helvaaacıımm =)) dualarımız seninle... inşallaahh herşey yolunda gider

Hayırlısı olsun cnm
En önemli şey inanmak,umudunu asla kaybetme canım opuyorumnanaktan

Günaydın şekerlerr

Günaydın canım,nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…