- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #13.641
Merhaba ,sanırım aranızda oldukça yeniyim. Bende 14.haftamın içindeyim. Hepimize sağlıklı ve mutluluk dolu günler diliyorum...a.s.
İlk öğrendiğim dönemlerde 'anne' olma duygusunu çok hissedememiştim. Uyku ,halsizlik ve mide ağrılarıyla geçti... Şimdi sabırsızlıkla içimdeki ilk kıpırtılarını hissedebilmeyi bekliyorum. Darısı tüm isteyen arkadaşlarıma...
kızlaarrrrrr 2 solda 1 sağda olmak üzere 3 tane yumurtam gelişmiş hepside 13mm drum cumartesi tekrar çağırdı peki iğneler ne olacak dedim biz çoğul gebelik istemiyoruz bakalım bi gel bakılsın cumartesi sonrasında bilgilendiririz dedi ayyyyyyy çokkkkkkkk sevindim
selammm herkese =)
Sağol canım amiin inşallah :Saruboceq:inşallah seninde guzel haberini alırız allah yardımcın olsun
Sağol canım :Saruboceq:hadi bakalım hayırlısı olsun nbacım
kızlaarrrrrr 2 solda 1 sağda olmak üzere 3 tane yumurtam gelişmiş hepside 13mm drum cumartesi tekrar çağırdı peki iğneler ne olacak dedim biz çoğul gebelik istemiyoruz bakalım bi gel bakılsın cumartesi sonrasında bilgilendiririz dedi ayyyyyyy çokkkkkkkk sevindim
hoşgeldiinnn
tazecik bir anne adayısın demek.. ne güzel... hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alırsın inş... harika bir hamilelik geçirmeni dilerim....
riskli zamanlarıda geride bırakmışsın...
ilk bebek mi?
hoşgeldin habdeee.. maşallahh 37. haftalardasınn...
ne dedi dr un.. ne zaman bebişle kavuşacaksınız?
oyy ooyy... maşallaahhhh..... inşallaaahhhhhhh herşey yolunda gider......
ay ne güzel bir haber çok svindim cnm hadi hayırlısı bakalım hihoyyyt
[ı]sağol canım amiin inşallah :saruboceq:[/ı]
[ı]sağol canım :saruboceq:
Sen aşılma mı yaptırdın?[/ı]
sağolun canlarım inşallah devamı da böyle güzel olur:saruboceq::saruboceq::saruboceq:
selammm herkese =)
gunaydınnnn barays ekakal edut lapaciii gaye
Günaydın Kızlar
selammm herkese =)
Süper yolun sonuna ne kalmış:) Tebrikler şimdiden ! Hazırlıklar yeri tatlı bir telaşa bırakmıştır ne güzel bayanssulusmile
Evet ilk bebeğimiz. Ağustosta evliliğimin 2.yılı doluyor. Ve herşey yolunda giderse, 4 Şubat bebeğimizin doğum tarihi :)
canım benim sende hoşgeldin yarın tekrar kontrolümüz var bu arada pztesi gecesi benden bişey geldi sanırım nişan dedikleri şey, doktoru aradım korkma dinlen dedi. yarın tarih belirlicez artık pztesi alın dicem 38+4 olmuş olucak inş. bebek büyüsün diye ugrasıyoduk inş bu haftada geçen hafta gibi kilo aldıysa ohhhh çok güzel olucak opuyorumnanaktan sen nasılsın?
sağolun canlarım inşallah devamı da böyle güzel olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yok bacım yaptıracağım...inşallah 8-9 u gibi adet bekliyorum sonra iğneler başlayacak...21 i gibi hespalıyorum çatlatma iğnesini...işte o günmü olur bilemediğim için bu ay içinde olacak bakalım:)...pek umudum yok ama aşılamadan
Günaydın şekerlerr
çokk teşekkür ederim azıcık kaldı ama heyecan dorukta ee birazcıkta tedirginlik var acabalar dolu kafamda=)))) canım senin kaç haftalıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?