Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

günaayddıınnnnnnnnnnnnnnnnnn hatunlaarrrr...
ben gelddiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nassınıss bakalıımm..keyifler yerindemi?

Hoşgeldin lapaci nasılsın?
benim keyfim yerinde değil sıcaklar varken de hiç olmayacak sanırım
eğitim nasıl geçti?

canlarım ben gidiyorum gelince görüşürüz öpüyorum hepinizi

canım hayırlı haberlerle dönersin inş. dualarımız seninle:Saruboceq:

edutum nasılsın bı sen kalmıssın
bı doluyo bı bosalıyo topıkımız
bız de daha kahvaltı yapıcaz yengemı beklıoz
duzenım degısıo valla evden dısarı cıkıncaaa

sen ne zaman gıdeceksın ıgnelerı olmaya beelımı

evet canım saat 10 da çıkacam yarım saatte hastanede olurum drun ameliyatı vardı ondan sonra ben görünücem hayırlısı olsun inşallah herşey yolundadır.:Saruboceq:

canım hakkında hayırlısı olsun ınsallah guzel habelerler gelırsın

ay kuzummm özledik seni...çokkkk..........ben adet olmayı bekliyorum raporum çarşambaya çıkacak..daha erken adet olursam gidip doktora yazdırıp ödeyeceğim sonra raporla halledicem...aman gergin bşir iş azcık

edutum lorkem bi siz varsınız terkedildik kaydirigubbakcemile3

lorkem senin hayat bu ara dolu geçior he maşallah

edutcan uğraşlarının karşılığını tez zamanda verir inşallah allahım

edutum lorkem bi siz varsınız terkedildik kaydirigubbakcemile3

lorkem senin hayat bu ara dolu geçior he maşallah

edutcan uğraşlarının karşılığını tez zamanda verir inşallah allahım

bakalım kuzum zaten bu gidişler lorkee kvrck halev ve inşallah ben de aklenerek birlkite hamile kalıcaz

gellddiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm =)))))))))))))
hoşbuldum ayselim ravzacımm... iyiyim çok şükür... uğraşıyorum işte... eğitim iyi geldi valla.. işe güce 2 gün ara vermiş oldum =))) bu hafta çabucak geçmiş oldu =) ama yine döndük iş başına..
ağustos sonu doğum iznine çıkıcam... iple çekiyorum günleri..bitsede gitsem =)

Merhaba ,sanırım aranızda oldukça yeniyim. Bende 14.haftamın içindeyim. Hepimize sağlıklı ve mutluluk dolu günler diliyorum...a.s.

İlk öğrendiğim dönemlerde 'anne' olma duygusunu çok hissedememiştim. Uyku ,halsizlik ve mide ağrılarıyla geçti... Şimdi sabırsızlıkla içimdeki ilk kıpırtılarını hissedebilmeyi bekliyorum. Darısı tüm isteyen arkadaşlarıma...

haleevvvvvvvvvvvvvvv ne oldu???

kızlaarrrrrr 2 solda 1 sağda olmak üzere 3 tane yumurtam gelişmiş hepside 13mm drum cumartesi tekrar çağırdı peki iğneler ne olacak dedim biz çoğul gebelik istemiyoruz bakalım bi gel bakılsın cumartesi sonrasında bilgilendiririz dedi ayyyyyyy çokkkkkkkk sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…