Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Evet ilk bebeğimiz. Ağustosta evliliğimin 2.yılı doluyor. Ve herşey yolunda giderse, 4 Şubat bebeğimizin doğum tarihi :)

Canım hoşgeldin aramıza.... Şubat hamilelerimiz git gide artıyor... Şubatta doğum yapacak 5-6 kişi falan olduk sanırım.

Ayyy Handecim yaa yolun sonu yaklaştı... Zeynep kızımızda yakında aramızda olacak... Ne güzel ne heyecanlı yaaa...
Nişan denilen şey kanlı akıntı gibi oluyormuş sanırım.Gebeliğin ilk haftalarında olan akıntı ile rahim ağzı tıkanıyormuş doğum başlayacağı zaman da o tıkaç kanla birlikte atılıp rahim açılmaya başlıyormuş... Hayırlısı olsun inşallah...
Bu dönemde ılık duş almak hem anne hemde bebek için çok önemliymiş. Hatta bazı kadınlar doğuma gitmeden önce küvette ılık suyun içinde biraz yatıp sonra giyinip gidiyorlarmış. Bu hem rahim kaslarına iyi geliyormuş hemde bebeğin içeride yaşadığı stresi azaltıyormuş.

Günaydın canım,nasılsın?

Çok şükür canım iyiyim bir yaramazlık yok sıcaklar dışında.Fakat bugün Ankarada kapalı bir hava var... Sıcak çok etkili değil önceki günler gibi.

az kalmış canım bebişine kavuşmana, hadi hayırlısı...

Hoşgeldin taze anniş... nasılsın? Prenses kızın nasıl? Resmini koyacak mısın kızının?

ya gaye sorma ya eyvahedigeldismile aklıma geldikçe ateş basıyo. Bide o gece onu gördüm hemen banyo yaptım yattım zaten benim sancılarım ve kasılmalarım uzun zamandır oluyo gerçişu anda şiddeti farklılaştı artık minişte büyüdüğü için gerçek sancı gelince nasıl ayırcam bilmiyorum. yarın sabah 10da kontrolumuz bakalım nolucak. zaman hızla geçiyo keyfini çıkart hamişliğininbayanssulusmile

Allah hepimizin yardımcısı olacaktır Hande'cim.Biz onun üflediği canları dünyaya getireceğiz.İnşallah sende en kolay şekilde kavuşacaksın Zeynep kızımıza.
Bu topicteki herkes bi doğursun sonra yeni topic açıcaz "hamileler,adaylar el ele 2. bebekler göbüşlere" diye kaydirigubbakcemile3

ay canım alemsin ya inş

ya nasıl bunaltıyo hava eriyo insanlar resmen :1no2: yagmur şimdi ama yinede sıcakk-tatlicadiarzu-

Yarın yandık yani... yanınızda en az 1lt su ile gezin... tansiyon bozukluğuna ve şekere dikkat!!!
Hamile arkadaşlar mümkün olduğunca çıkmasınlar dışarıya... Evin içinde de sık sık duş alsınlar ve kaybettikleri suyun yerine su içsinler.Ayrıca günde 1 şişe maden suyu tüketmekte kaybedilen mineralleri kazanmaya yardımcı olur.

selam kızlar nasılsınız
ben bildiginiz gibiyim işte bi degişiklik yok
LORKEMMMMMMM
beni rüyanda görmüşsün hayrolsun hayatım misafiri bebege yoralım bari
HALEVCİM
yumoşlara çok sevindim canım inşallah çatlatma ignesine gerek kalmadan kendiliğinden çatlarlar da sonuç hayırlı olur

naber yavlummm..kız yaptınmı sen bize takıları..resim koy

Günaydın şekerlerr

Ohh ohhh şıkıdık şıkıdık hihoyyyt ohh ohh şıkıdık şıkıdık.... O yumoşlar bebiş olcak hihoyyyt :teytey: yuppi yuppi yaa yaaa yuppi yuppi yaa yaa

Maşallah canım,ne kadar güzel
Hadi bakalım hayırlısı
İnşallah gönlüne göre verir Allah :Saruboceq:

sağolun kızlar inşallah yumoşlarımdan biri çatlarda bebişim geliverir hayırlsı ile şu mübarek ayda :Saruboceq:

hoşgeldin hihoyyyt

slm tatlım hoşgeldin teşekkür ederim yumoşlar büyümüş evet inşallah istenilen büyüklüğe gldiğinde en azından biri çatlarda hepimizi mutluluğa boğar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

drum bakıp bakıp şaşırdı ilk klomen mi günde kaç doz diye adam bana önerdiğini unutmuş resmen bende 5 gün süreyle günde 1er tane aldım dedim, drum bir sağa bakıyor bi sola bakıyor şaşırdı bende sordum ne oldu gelişmiş mi diye, drum da hemde 3 tane 13mm lik olmuşlar demez mi tek klomenle biz çoğul gebelik istemiyoruz dedi. bende hemen canım hepsi çatlayacak diye bi kural yok ya dedim druma o da güldükaydirigubbakcemile3 güzel düşünüyorsun dedizemuszemus

selam kızlar nasılsınız halevcim hadi inşlhh bu ay gelir kuzun
gayecim sen nasılsın beiş nasıl bakalım
lapacı sen nasılsın opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…