- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #13.681
ayy handee demek nişanında geldi... iyice az zamanın kaldı canım yaa.. heyecan dorukta mı? nasıl hissediyorsun?
selam kızlar nasılsınız halevcim hadi inşlhh bu ay gelir kuzun
gayecim sen nasılsın beiş nasıl bakalım
lapacı sen nasılsın opuyorumnanaktan
ya yazılanları okuyunca kafam karışıtı milletin nişanı gelmiş bir iki gün içinde doğuma gitmişler, apar topar gitmiyim ben ya eyvahedigeldismile kızıma bebek şekeri ve kapı süsü yaptım kafamı dagıttım biraz ama korkuyorum nasıl olucak diye. inş pztesiye kadar bişey olmazda rahat rahat giderim yaaaa:1no2:
selam kızlar nasılsınız halevcim hadi inşlhh bu ay gelir kuzun
gayecim sen nasılsın beiş nasıl bakalım
lapacı sen nasılsın opuyorumnanaktan
naber yavlummm..kız yaptınmı sen bize takıları..resim koy
ya yazılanları okuyunca kafam karışıtı milletin nişanı gelmiş bir iki gün içinde doğuma gitmişler, apar topar gitmiyim ben ya eyvahedigeldismile kızıma bebek şekeri ve kapı süsü yaptım kafamı dagıttım biraz ama korkuyorum nasıl olucak diye. inş pztesiye kadar bişey olmazda rahat rahat giderim yaaaa:1no2:
Canım sağol iyiyim bebişte iyi sanırımson gördüğümde keyfi yerindeydi :)
Edutcan menüde ne vardı?
Lapacı ve Halev kızlar sizin menüler nasıldı?
kuzum süperdi menü...bi,ber dolması, domates çorbası, peynirli erişte...salata z.yağlı süper biz sarma ve yoğurt
Hayatım öncelikle kendini bu kadar kasma... Rabbim nasıl yazdıysa alnına öyle gerçekleşecek... Rahat ol.. sık sık ılık duş alıp kendini de bebişi de rahatlat. Seni rahatlatacak müzikler dinle,bu sayede hem sen rahatlarsın hemde bebeğin...
Emin ol şu an bebiş içeride senden daha da stresli bi durumda...
Yarın Allahın izniyle doktoruna gideceksin,kontrolünü olacaksın... Belkide pazartesiye kalmayalım Cumartesi yapalım sezeryan diyecek yada pazar günü...
Kendini Pazartesi için şartlama... Şartlandığın sürece sende gergin olursun bebekte.
Allah yardımcın olsun.Minik kızını bizlerde çok merak ediyoruz
hoşgeldin tatlım sağolasın inşallah gelir kuzum göbüşüme:Saruboceq:
tatlım çok kafaya takarsan bebişinide korkutursun emin ol o zaman daha bi zorlaşır doğumun biraz olsun rahatla merak etme ne şekilde olursa olsun doğumun kucağına geldiğinde kızın hepsini unutacaksın o yüzden bence fazla takılma doğum işine Allah yardımcın olur inşallah sağ salim çıkıverir de geliverir kucağına:Saruboceq:
ya yazılanları okuyunca kafam karışıtı milletin nişanı gelmiş bir iki gün içinde doğuma gitmişler, apar topar gitmiyim ben ya eyvahedigeldismile kızıma bebek şekeri ve kapı süsü yaptım kafamı dagıttım biraz ama korkuyorum nasıl olucak diye. Inş pztesiye kadar bişey olmazda rahat rahat giderim yaaaa:1no2:
menüleri görünce karnım acıktı kızlar yahu..
Biz daha yeni kahvaltı ettik. Gün gece saat kavramı sıfır valla
sizden naber nasılsınız ..
biz daha yeni kahvaltı ettik. gün gece saat kavramı sıfır valla
hande ya ben de heyecanlandım şimdi ne güzel ya bizde görebilecekmiyiz o günleri çok uzak geliyo bana rabbim sağlıkla ulaştırır o günlere inşallah sende rahat ol sakinleş zeynebin gelince herşeyi unutacaksın inşallah....
annnaaaa pınar 3 haftalıkmı oldunuz maşalllaaaahhhhhhhh.......
Paşamız nasıl sen nasılsın ...........
pınarcıım bebişte sende iyisiniz inşallahhhh opuyorumnanaktan
hoşgeldin pınarım evet gün gece karışır ilk başlarda sonra alışırsın iyi olsunda paşamız
Bir annemiz daha gelmiiiişşş... Bizler bildiğin gibiyiz Pınarcım sen nasılsın?Emrecik nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?