- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #13.721
ne ilacı yaa, ben vakitsizlikten geçmişi okuyamıyorum. habersiz kaldım herbişiden :1no2:
aaa süper olmuş bu sorunda böyle çözülmüş çok sevindim edutum Ankarada 3 gün sıcak tatili var hamilelere engellilere ve kronik hastalığı olanlara bende tatildeyim şimdi
aaa süper olmuş bu sorunda böyle çözülmüş çok sevindim edutum Ankarada 3 gün sıcak tatili var hamilelere engellilere ve kronik hastalığı olanlara bende tatildeyim şimdi
Ahhh ahh benim patron izin vermiyor hiç
off kızlar yaa siteye giremiyorum
giriyorum okurken yada cevap yazarken ekran donuyor çok sinir oldum
kaç kere girdim yaaa
halevim yumoşların için çok sevindim inş. bebişe döner o yumoşlar tatlım
senin ki mecburiyetbu arada drum izne devam ediyor benim kontrolümü başka dr arkadaşına rica etti o yapıverecek o dr da tüp merkezine bakıyorakannehir
canım sen şu doğum işini ne yaptın eşim arkadaşını aradı ama tlfna ulaşılmıyor
günaydın ben iyiyim lapacım sen nasılsın
bende iyiyim canım saolasıınnnn...
kimseler kalmamış topicde =(
evet canım bi biz varız ben zaten demirbaşı oldum buranınguclubacismile
kaydirigubbakcemile3
bende kaçıcam ne yazıkki.. bütün gün yine yoğun olucam =((
h.sonuda kardeşim sözlenecek... =) söz kesicez inş... ptesi öğleden sonra gelicem işe... o zaman görüşmek üzereeee..herkeşler kendine iyi baksınnn..sıcaklarla dikkatli olssuunnnnn..
öpüyoruummm
kaydirigubbakcemile3
bende kaçıcam ne yazıkki.. bütün gün yine yoğun olucam =((
h.sonuda kardeşim sözlenecek... =) söz kesicez inş... ptesi öğleden sonra gelicem işe... o zaman görüşmek üzereeee..herkeşler kendine iyi baksınnn..sıcaklarla dikkatli olssuunnnnn..
öpüyoruummm
günaydın kızlaaarrr... Bende geldim ama şimdi birazcık yok olcam... Kahvaltı keyfi zamanııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?