Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Ahhh ahh benim patron izin vermiyor hiç

senin ki mecburiyet bu arada drum izne devam ediyor benim kontrolümü başka dr arkadaşına rica etti o yapıverecek o dr da tüp merkezine bakıyorakannehir

canım sen şu doğum işini ne yaptın eşim arkadaşını aradı ama tlfna ulaşılmıyor

off kızlar yaa siteye giremiyorum
giriyorum okurken yada cevap yazarken ekran donuyor çok sinir oldum
kaç kere girdim yaaa

halevim yumoşların için çok sevindim inş. bebişe döner o yumoşlar tatlım

off kızlar yaa siteye giremiyorum
giriyorum okurken yada cevap yazarken ekran donuyor çok sinir oldum
kaç kere girdim yaaa

halevim yumoşların için çok sevindim inş. bebişe döner o yumoşlar tatlım

sağol tatlım inşallah tek uğraşta geliverir miniş de sevince boğar bizi:Saruboceq:

Canım ben bizim Lina'nın sadece Hrs ve Akropol ile anlaşmalı olduğunu sanıyordum ama medicana ve güven hastanesiylede anlaşmalıymış... Bakalım kendi doktorum ile görüştüğüm zaman detaylı soracağım fiyatları.Ona göre karar vereceğim...
Ben sizin sigortanın internetinden baktım ama o kampanya sadece Ankarada ve Ankara Medicana içinmiş zaten ve memurlar için.Annem üzerinden olur mu diye baktım fakat "memurlar ve bakmakla yükümlü oldukları kişiler" diye geçiyor kapsamı.Ben evli olmasam bile annemin bakmakla yükümlü olduğu kişi olmuyorum.

evet canım bi biz varız ben zaten demirbaşı oldum buranınguclubacismile

kaydirigubbakcemile3
bende kaçıcam ne yazıkki.. bütün gün yine yoğun olucam =((
h.sonuda kardeşim sözlenecek... =) söz kesicez inş... ptesi öğleden sonra gelicem işe... o zaman görüşmek üzereeee..herkeşler kendine iyi baksınnn..sıcaklarla dikkatli olssuunnnnn..
öpüyoruummm

tamam tatlım kolay gelsin sana öpüyorum

Günaydın kızlarrrr
bende geldim
ama nette sorun var sürekli giremiyorum
sanırım işyerinde ağ bağlantısında sorun var
2 gündür pek giremedim
bugün yine sıcak var off yaa

NAYIRRR GİDEMEZSİN LAPACİsempatiksalakcinni
bu hafta görüşemedik yahuuu
kardeşin içi hayırlı olsun a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…