Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

slm kıslar nbr bu ara topik çok boş

sebin napıo acaba hbri olan varmı sıradaki hamilelerimizden biri doğuma az kaldı onunda

hoşbulduk halevcim yarın guzel hbr alırsın yine inşallah benimde yarın kontrolum var çok merak ediorum

hoşbulduk halevcim yarın guzel hbr alırsın yine inşallah benimde yarın kontrolum var çok merak ediorum

inşallah canım ya umarım biraz daha büyümüştür yumoşlarım da çatlayıp bana müjde verirler. bu arada inşallah seninde kontrolun iyi geçer

BUGÜN SUPREMENİN NE ZAMAN DOĞUM YAPACAĞI BELLİ OLACAKTI
SEBİN ÇALIŞIYOR MSNİ AÇIK DAHA DOĞURMADI sempatiksalakcinni

slm kıslar nbr bu ara topik çok boş

sebin napıo acaba hbri olan varmı sıradaki hamilelerimizden biri doğuma az kaldı onunda

Selam kızlar... biraz işlerle ilgilendim birazda kahvaltı keyfi yaptım veee şimdi burdayım...
Sebin ile geçenlerde telefonda konuştum... Sıcaklardan şikayetçiydi herkes gibi ve artık son zamanlar ağır geçiyor tabiiki... Ama sesi iyiydi... henüz doğurmadı... zaten doğurduğunda gidip hemen kaçırıcam onun kızını

Kızlar 2011 şubat annelerinin göbişleri topicine koydum buraya da koyayım dedim minik göbüşümü

yavrum belli olmuyor ama daha erken ben seni ilerleyen zamanlarda görücem inşallah koccaman olucaksınkaydirigubbakcemile2 bu arada maşallahhhhhhhhhh demeyi unutmuşum

Son düzenleme:
canlarım ben yemeğe gidiyorum bu arada menümüzdekileri yazıyorum Gayecik sana özel

Cezayir Çorba
Izgara Köfte (domates - biber garnili)
Patates Salata
Üzüm

canlarım ben yemeğe gidiyorum bu arada menümüzdekileri yazıyorum Gayecik sana özel

Cezayir Çorba
Izgara Köfte (domates - biber garnili)
Patates Salata
Üzüm

Cezayir çorbayı bilmiyordum netten baktım ama hiç çekici gelmedi (koyun döşü falan yazıyordu içinde)
Ama menünün geri kalanı gerçekten güzel...

yavrum belli olmuyor ama daha erken ben seni ilerleyen zamanlarda görücem inşallah koccaman olucaksınkaydirigubbakcemile2 bu arada maşallahhhhhhhhhh demeyi unutmuşum

Maaşallah tatlım yaa

Sağolun kızlar... Aslında üstümde siyah etek falan var ve minik bir tümsel gibi belli oluyor sadece resimde ama pantolon ile daha fazla belli. :CüvCüv: Bebiş büyüdükçe kocaman olacak inşallah göbişler...

BENİM ACİL İŞLERİM ÇIKIYOR BİRDE NETTE SORUN VAR SÜREKLİ GİREMİYORUM
AMA DİĞER KIZLAR BUGÜN NERDE ACABAohaoldumsmile

neyse o zaman bende çıkayım canlarım yani kapatayım sayfamı hepinizi öpüyorum iyi akşamlar iyi haftasonları cumartesi ki sonucumu hemen aktaramayacağım ama inşallah güzel bi sonuçla gelirim sizlere dualarınızı eksik etmeyin haydin hoşcakalın opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…