- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #13.761
neyse o zaman bende çıkayım canlarım yani kapatayım sayfamı hepinizi öpüyorum iyi akşamlar iyi haftasonları cumartesi ki sonucumu hemen aktaramayacağım ama inşallah güzel bi sonuçla gelirim sizlere dualarınızı eksik etmeyin haydin hoşcakalın opuyorumnanaktan
anaaaamm ne de guzel olmus masallahhh :CüvCüv:Kızlar 2011 şubat annelerinin göbişleri topicine koydum buraya da koyayım dedim minik göbüşümü
canım yaa hadı hayırlısı bakalımarkadaşlar paedon ya makinem kitlendi de. pztesi sabah 7.30da hastanede olucakmışım.
sezeryanla alıcak. miniş 2800 dü yani 2785 aslında. bugünde sancım vardı ama alıştım 28.haftadan beri oluo zaten =))) nst ye bagladı falan pztesiye kadar dursunda saglıkla inş akannehir
selam mıllet hakketen pe bos bu gunlerde yıne topıkımız...
ben de ıs guc arasında gelıp okuyup kacıom
bugun belım ayrılıyo ressmen ayy bu ay bu yorgunlugu bebek falan tutmaz zaten benım heralde sempatiksalakcinni
anaaaamm ne de guzel olmus masallahhh :CüvCüv:
canım yaa hadı hayırlısı bakalım
yaaaniii ptesı zeynepte bıze katılacak ınsallah
Allah kolaylıkla atlatmayı nasıb etsın
guzel haberlerını en kısa zamanda bıze ıletırsın ınsallahhh opuyorumnanaktan
arkadaşlar paedon ya makinem kitlendi de. pztesi sabah 7.30da hastanede olucakmışım.
sezeryanla alıcak. miniş 2800 dü yani 2785 aslında. bugünde sancım vardı ama alıştım 28.haftadan beri oluo zaten =))) nst ye bagladı falan pztesiye kadar dursunda saglıkla inş akannehir
insallah cnm ya çok az kaldı hayırlı evlat eylesin Rabbim. sen döndünmühihoyyyt
arkadaşlar paedon ya makinem kitlendi de. pztesi sabah 7.30da hastanede olucakmışım.
yaa ptesı donucem ıstanbula vee salı bende mukabele baslayacagı ıcın butun gunum temızlıkle gececek sanırımcanlarım destekleriniz ve dualarınız için çokk teşekkür ederim Rabbim benim ve tüm bekleyenlerin yardımcısı olsun isteyenlerede saglıkla en kısa zamannda nasip etsin inş.
lorkecim nerde dooğum olucağını sormuşsun JFK bahçelievlerde olucak inş. sitesine yeni doğan bebişleri ekliyolar belki kızımı (zeynep denizi) görürsünüz ordan boshayallersmile
bende operım opuyorumnanaktanöperim
senın de canın sıkkın sanırım
al benden de o kadar
burda cook yogunum suan ısler bıtmıyo ama
evde 6 tane yegenım ortada dolandıkca kendımı kotu hıssedıom
bı ara agladım bıle bugun
artık dayanamıyorum ya kim ne derse desin için acıyo gelmek görmek duymak istmiyorum kimse kızmasın ama kendi kardeşimin ki ne dayanamıyorum burası daha fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?