- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #13.781
olmuyo tabi o kadar baglanmışız ki birbirimize o kadar seviyorum ki burdakileri ister istemez girip bakıyım birinin güzel haberi var mıcanım bıraz uzaklas ıstersen gırmemey calıs dıcem hepımız bunu dusunuyoz ama buda cozum degılkı bılıyrosun
kendı ıcımızde halletmemımz gereken bısey burdan uzak olsakda olmuyo emın ol
ama sen bılırsın tabıkı de
valla dıom ya coook sevıom yegenlerımı hele bı tanesı 11 aylık kız
su foto da kı
operken ıcım gıttı bugun
kendı cocugumu ne zaman sevıcem boyle dıye
kesınlıkle canım yaolmuyo tabi o kadar baglanmışız ki birbirimize o kadar seviyorum ki burdakileri ister istemez girip bakıyım birinin güzel haberi var mı
ya da birinin derdi v ar mı diye giriyorum
hem buraya girsen ne girmesen ne aynı kafayı taşıdıktan sonra biz degişen bişey olmuyor
neyse tatlım görüşürüz sonra çıkayım ben çok öpüyorum seni
sende fazla canını sıkma emi
olumunekankayizsmile
canimm ben bu cumleleri yazarken belkide bebisinin karnindaki son gunu seninlearkadaşlar paedon ya makinem kitlendi de. pztesi sabah 7.30da hastanede olucakmışım.
sezeryanla alıcak. miniş 2800 dü yani 2785 aslında. bugünde sancım vardı ama alıştım 28.haftadan beri oluo zaten =))) nst ye bagladı falan pztesiye kadar dursunda saglıkla inş akannehir
baban cokk guzel diyomusssempatiksalakcinnisempatiksalakcinniehehe bu bikere banada olmusdu diyete basladim 3-4 gün sonra acayip bir cips kola istegi aldim torbayi,bi kutu kolayi önüme allahhh ne zevkliydi hahaha
iyi ediyon ye ,babam hep derki..kizim simdi ne yersen o kar,gencsin eritirsin ilerde yiyemiceksin :))))
günaydın canlarımmmmmmmm hepinize güzel bir hafta diliyorum
cumartesi kontrolümde soldaki yumoşlarımın biri 22mm diğeri 18mm olmuş sağdaki da 15,5mm olmuş ve bugün saat 9 da iğnelerimi vurulacağım çarşambadan itibaren de gün aşırı ilişki önerdi drum ama yumurta 36 saat sonra çatlıyorsa neden bi gün sonra ilişki öneriyor anlamadım neyse hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?