Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

olmuyo tabi o kadar baglanmışız ki birbirimize o kadar seviyorum ki burdakileri ister istemez girip bakıyım birinin güzel haberi var mı
ya da birinin derdi v ar mı diye giriyorum
hem buraya girsen ne girmesen ne aynı kafayı taşıdıktan sonra biz degişen bişey olmuyor

kesınlıkle canım ya
ben o kadr ıs arasında kacıom kuytu koseye
gecmısı okuyp cıkıom
mesela baktım bugun hande yazmıs ptesı doguma gıdecekmıs nası heyecanlandım bende
sonra hayallere dalıo ıste ınsan
valla bugun bende cok doldum
bıde bole esımden bu aralar sıksık ayrı kaldım
o da canımı sıkıo
vakıt kaybı gıbı gelıo tabıkı
Alllah bılır gercı vaktı geldıyse denk getırecek olan O
ama ıste bız bu ınancımızı sureklı taze tutamıyoruz

neyse tatlım görüşürüz sonra çıkayım ben çok öpüyorum seni
sende fazla canını sıkma emi
olumunekankayizsmile

hem hamıle olsam ne guzel bı cok ısten kaytarırdım :dilcikar:
artık dugun telasesıne yetısırım de ınsallah herkes ıs yaparken ben uzatır ayaklarımı bakarım onlara :jeyyar:

günaydın arkadaşlar
kvrckım lorkemm sizleri çok iyi anlıyorum şekerlerim sonuçta aynı duyguları hepimiz yaşadık yaşıyoruz
burdan uzak kalmak çözüm mü bilmiyorum?
ama kvrckın dediğin aynı kafayı taşıdıktan sonra ha burası ha başka yer farketmeyecek
bekleme ayı uzadıkça sıkıntısı daha da artıyor buna bende katılıyorum
diyebileceğim tek birşey var her zaman olumlu düşünmek lazım ve hayırlı zamanda gelsin bebişlerimiz diyoruz yaa o zamanı bekliyoruz işte biz.
rabbim ol deddikten sonra ayda bir kez yapılan ilişki ile bile insan hamile kalabiliyor yeter ki o hayırlı zaman gelsin
sizleri çok seviyorummm fıstıklarıma.s.

gunaydın arkadaşlar

Lorkee ve Kvrck sizi burda o kadar çok iyi anlayan varki çünkü hepimiz aynı sureçten geçtik geçioruz sizi bizden başkası anlayamaz bu kesin bişey.
bende aynı şeyleri çok yaşadım hemen olur sanıoruz ama olmuo işte, nisan adetimde oyle harap ettim oyle harap ettimki kendimi kocişimle bile tartıştık ve hemen doktorla devam etmeye karar verdik çünkü madem kendi kendine olmuo doktorun dedikleriyle yola çıkalım dedik ve şükür sonuca uluaştık.
oyle bi yazmışsınız ki sizi duyanda sanki doktor doktor gezdiler her yolu denedilerde ulaşamadılar sancak.allaha şukur bir sağlık probleminiz yok ne yapıp edip doktorla devam edeceksiniz başka çaresi yok.kendi gelsin die beklemekten bunalıma girdiniz.kvrk doktor engelini ne yapıp yap aş başka çaren yok git tedaviye başla lorke sende gidin başlayın kafanızı bi rahatlatın kendi kendinize yumurta buyudumu çatladımı birleştimi die harap ediosunuz hiç değilse doktorla kafanız rahatlayacak.size uygun ne zamansa o zamana kadar elinizden geleni yapmaya devam edin ve uygun zamanınızda doktora giderek tedaviye başlayın lütfen.

ayselım gultunum
sagolasınız kızlarrr
ben zaten ne kadar bunalsam da bu yuzden bırakamıyorum buraya gırmeyı
bır tesellıı cumlesı yetıo ıste ınsanoglu

kvrcik lorkemmm okurkenn ayni seylerii bu kadar yakin dusunmemizz benii inan cok sasirttii ..demek anne olma duygusu hakkikatten cok farkli birseymis .baksaniza ayni cumleler geciyor beynimizden:1no2:
ama allahimin izniyle hepimiz burada halaylarimizi cekecezz:Saruboceq::Saruboceq:

canimm ben bu cumleleri yazarken belkide bebisinin karnindaki son gunu seninle yarin bebeisin gobisinde degil kucaginda olacak insallahh:Saruboceq::Saruboceq:allahim kolaylik versin allahim saglik versinn:Saruboceq:
su anda ne isterdim biliyomusun biz buradaki arkadaslar hepimiz seni dogumdan sonra odaya aliyolar ya o odaya hepimizin supriz birsekilde seni beklememiziŞenizayyy cok harika olurdu degilmi kizlar her dogum yapan arkadasin yaninda olmakkhihoyyythihoyyyt

kizlar cuma gunu doktorumla konustum . dedimki bide tüplerime bakin belki kapalidir dedim . doktorda o islemi biz tedavinin sonunda yapiyoruz simdilik ilk asamalari yapalim sonra dedi .
pekala nasil oluyor dedimbilmiyorumkismile
doktorda vaginadan murekkkep renginde sivi veriyolarmis o kanallara ve gobek deliinden aletle bakiyolarmis narkozla yanii :sinifsinif:boyle bir sey duydunuzmu arkadaslar :uhm:turkyede nasil bakiyolar kanallarin tikanmis olmasina:sm_confused:

esra cim suan cips in gozune vurdum yiyyom vallahi tokum ama yiyommkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2nasil olsa ramazanda yiyemicem .gece cips mi yiyecem . hem kilomuda veririm laelaelaelaelae

ehehe bu bikere banada olmusdu diyete basladim 3-4 gün sonra acayip bir cips kola istegi aldim torbayi,bi kutu kolayi önüme allahhh ne zevkliydi hahaha

iyi ediyon ye ,babam hep derki..kizim simdi ne yersen o kar,gencsin eritirsin ilerde yiyemiceksin :))))

baban cokk guzel diyomusssempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ee senin tarih yarin hic test yaptinmii

yok tatlim busefer pek heycan yok bende,belirtimde yok.hamile olduguma dagir hisde yok icimde..
adet agrimda yok...
testde yapmadim , evde testde yok zaten almadim bile :)
günüm gecsin , adet olursam doktora gidicem iste.. kaydirigubbakcemile2

günaydın canlarımmmmmmmm hepinize güzel bir hafta diliyorum

cumartesi kontrolümde soldaki yumoşlarımın biri 22mm diğeri 18mm olmuş sağdaki da 15,5mm olmuş ve bugün saat 9 da iğnelerimi vurulacağım çarşambadan itibaren de gün aşırı ilişki önerdi drum ama yumurta 36 saat sonra çatlıyorsa neden bi gün sonra ilişki öneriyor anlamadım neyse hayırlısı olsun

günaydın kızlar...bugün adet olucam ve çarşamba ilaçlarımı almış olacağım...hayırlısı

çünkü sperm galiba 2 gün yaşayabiliyor...hadfi bakalım:dance:çalışmak çalışmak çalışmak..en büyük erdem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…