- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #13.821
beklemezsen gelir ama beklersen gecikir canım rahatla biraz kendi kendine geciktiriyorsun tatlım
aşılama raporum çıkmış kızlar:)))
aşılama raporum çıkmış kızlar:)))
hadi gözünaydın kuzum keşke Gaye gibi elinde patlak verse vermese de tek seferde hepimizi sevince boğar inşallah canım
tatkım hadi hayırlısı olur inşallahgünaydın canlarımmmmmmmm hepinize güzel bir hafta diliyorum
cumartesi kontrolümde soldaki yumoşlarımın biri 22mm diğeri 18mm olmuş sağdaki da 15,5mm olmuş ve bugün saat 9 da iğnelerimi vurulacağım çarşambadan itibaren de gün aşırı ilişki önerdi drum ama yumurta 36 saat sonra çatlıyorsa neden bi gün sonra ilişki öneriyor anlamadım neyse hayırlısı olsun
canm aşılama rapounda cıkmıs hayırlısı olur ıns. bakarsın rapora da gerek kalmazgünaydın kızlar...bugün adet olucam ve çarşamba ilaçlarımı almış olacağım...hayırlısı
evet süper,pekmeze devameşime keçiboynuzu pekmezi ve havuçş suyu içirtiyorum kuru yemişi de bugün aldırırım
günaydın kızlar.........
halevcim gözün aydın rabbim hayırlısıyla bebişini konduruverir inşallah göbüşüne........
eduttt sende canım inşallah herşey yolunda gider rabbim çok bekletmez .........
ee daha ne var ne yok...ramazan geldi.ilk iftar menüleri hazır mı? 1 haftadır düşünüyorum. kayınvalidemde gelicek :sinifsinif:
YUVARLANIP GİDİYORUM 1-2 GÜN YAYLADA ANNEMİN YANINDA KALIYORUM O BANA BAKIYO ÇOK İYİ OLUYORUM...edacım nasıl gidiyor hamilelik...
İlk gün bizde kimsecikler yok... Sadece kocişime hazırlicam iftarlık...
Sahur için bişeyler düşünüyorum... Kocişim illa çorba istiyor,çorba kesin yapıcam ama yanına bişiler düşünüyorum ayrıca.
günaydın kızlar.........
halevcim gözün aydın rabbim hayırlısıyla bebişini konduruverir inşallah göbüşüne........
eduttt sende canım inşallah herşey yolunda gider rabbim çok bekletmez .........
tatkım hadi hayırlısı olur inşallah
canm aşılama rapounda cıkmıs hayırlısı olur ıns. bakarsın rapora da gerek kalmaz
evet süper,pekmeze devam
edacım nasıl gidiyor hamilelik...
kızlar gunayıdn iyi haftalarrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile2
ee daha ne var ne yok...ramazan geldi.ilk iftar menüleri hazır mı? 1 haftadır düşünüyorum. kayınvalidemde gelicek :sinifsinif:
YUVARLANIP GİDİYORUM 1-2 GÜN YAYLADA ANNEMİN YANINDA KALIYORUM O BANA BAKIYO ÇOK İYİ OLUYORUM...
SONRA ŞEHRE İNİYORUM ÇALIŞMAYA BAŞLIYORUM SICAKLAR BENİ MAHVEDİYO BULANTILAR HİÇ BİŞE YİYİP İÇEMEZ HALE GELİYORUM 2,5 AYI DEVİRDİK İNŞALLAH 3 AYDA BULANTILARI GEÇENLERDEN OLURUM DİYE DUALARDAYIM.....
SİZ NASSINIZ FOTOLARDAN TAKİP EDİYORUM ÇOK GÜZEL OLDUN MAŞALLAH ÇOK YAKIŞTI HAMİLELİK SANA.........
sağol tatlım inşallah bebişim konuverir:Saruboceq:
günaydın tatlım hoşgeldin inşallah hayırlısı olur hakkımızda:Saruboceq:
bize kimse gelmez iftara çok nadir zaten ben tutamam çocuk düşünürken vitaminden eksik kalmamam lazım ve midem eskisi kadar güçlü değil açlığa gelemiyorbilmiyorumkismile
domates corbasını kesınlestırdım birde zeytin yağlı biber dolması diyorum ama off... hem sıcak hem ne yicek bu adamlar ya.komposto falan mı yapsak
bana ilk zamanlarda ananas yedirmişlerdi. rahim duvarını kalınlaştırıp bebeiğin tutunmasını sağlıyor demişlerdi. tazesini bulursan onu ye derim tatlım
Evet kuru kayısı kompostosu yapmayı düşünüyorum... kendim de içicem çünkü süt oluşumuna çok faydası varmış.Lohusalıkta da bol bol kuru kayısı kompostosu için diyorlar tanelerini de yiyecekmişiz.
Ben çorbaya karar veremedim... Yemek olarakta geçen gün karnıyarık yapmıştım içinden artan oldu o iç harç ile patates oturtma yapayım diyorum... Bakalım karar vermedim daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?