Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

aşılama raporum çıkmış kızlar:)))

hadi gözünaydın kuzum keşke Gaye gibi elinde patlak verse vermese de tek seferde hepimizi sevince boğar inşallah canım

kaydirigubbakcemile3 ayy keşke benimki gibi olsa... şimdi gittiğinde muayenede doktor bi baksa orda bir miniş yerleşmiş Edutta benim gibi çerçeveletir :)
Herşey bir yana inşallah hayırlı olur canım... Hadi bakalım temmuz çok boş geçti ağustosta bizi yerimizden hoplatın.

tatkım hadi hayırlısı olur inşallah

günaydın kızlar...bugün adet olucam ve çarşamba ilaçlarımı almış olacağım...hayırlısı
canm aşılama rapounda cıkmıs hayırlısı olur ıns. bakarsın rapora da gerek kalmaz

eşime keçiboynuzu pekmezi ve havuçş suyu içirtiyorum kuru yemişi de bugün aldırırım
evet süper,pekmeze devam

edacım nasıl gidiyor hamilelik...

kızlar gunayıdn iyi haftalarrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile2

ee daha ne var ne yok...ramazan geldi.ilk iftar menüleri hazır mı? 1 haftadır düşünüyorum. kayınvalidemde gelicek :sinifsinif:

ee daha ne var ne yok...ramazan geldi.ilk iftar menüleri hazır mı? 1 haftadır düşünüyorum. kayınvalidemde gelicek :sinifsinif:

İlk gün bizde kimsecikler yok... Sadece kocişime hazırlicam iftarlık...
Sahur için bişeyler düşünüyorum... Kocişim illa çorba istiyor,çorba kesin yapıcam ama yanına bişiler düşünüyorum ayrıca.

edacım nasıl gidiyor hamilelik...
YUVARLANIP GİDİYORUM 1-2 GÜN YAYLADA ANNEMİN YANINDA KALIYORUM O BANA BAKIYO ÇOK İYİ OLUYORUM...
SONRA ŞEHRE İNİYORUM ÇALIŞMAYA BAŞLIYORUM SICAKLAR BENİ MAHVEDİYO BULANTILAR HİÇ BİŞE YİYİP İÇEMEZ HALE GELİYORUM 2,5 AYI DEVİRDİK İNŞALLAH 3 AYDA BULANTILARI GEÇENLERDEN OLURUM DİYE DUALARDAYIM.....
SİZ NASSINIZ FOTOLARDAN TAKİP EDİYORUM ÇOK GÜZEL OLDUN MAŞALLAH ÇOK YAKIŞTI HAMİLELİK SANA.........

domates corbasını kesınlestırdım birde zeytin yağlı biber dolması diyorum ama off... hem sıcak hem ne yicek bu adamlar ya.komposto falan mı yapsak

sağol tatlım inşallah bebişim konuverir:Saruboceq:

günaydın tatlım hoşgeldin inşallah hayırlısı olur hakkımızda:Saruboceq:

bize kimse gelmez iftara çok nadir zaten ben tutamam çocuk düşünürken vitaminden eksik kalmamam lazım ve midem eskisi kadar güçlü değil açlığa gelemiyorbilmiyorumkismile

ay canım benim. sana da yakışıcak hele buyusun o bebiş...

tatlım inş. az kalmıs. hayırlısı ile aman suyu ihmal etme.. mümkün olduğunca ceviz yemeye çalış ve beyaz leblebi...

3 aydan sonra hamileliği unutyorsun çok rahatlıyorsun merak etmeolumunekankayizsmile

bana ilk zamanlarda ananas yedirmişlerdi. rahim duvarını kalınlaştırıp bebeiğin tutunmasını sağlıyor demişlerdi. tazesini bulursan onu ye derim tatlım

domates corbasını kesınlestırdım birde zeytin yağlı biber dolması diyorum ama off... hem sıcak hem ne yicek bu adamlar ya.komposto falan mı yapsak

Evet kuru kayısı kompostosu yapmayı düşünüyorum... kendim de içicem çünkü süt oluşumuna çok faydası varmış.Lohusalıkta da bol bol kuru kayısı kompostosu için diyorlar tanelerini de yiyecekmişiz.
Ben çorbaya karar veremedim... Yemek olarakta geçen gün karnıyarık yapmıştım içinden artan oldu o iç harç ile patates oturtma yapayım diyorum... Bakalım karar vermedim daha.

hımm bak karnıyarıkda fena fikir değilmiş.. 2 gün idare eder o bizi

sağol kuşum

bu arada süt için daha erken, ne yersek yiyelim doğurmadan süte bir faydası yokmus...alt bilgi bilmiyorumkismile

hamişler emzirmek için gögüs sertleştirme çalışmaları başladımı bakem...bu arada ben bir gidiyimde tuvalete geldimi bakayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…