- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #13.841
Selam kızlar
doktora gittim bugün kalp atışlarını gördüm nerede ise ağlayacaktım çok fena oldu içimm :CüvCüv: çok heyecanlandım doktorum 8 haftalık ve gelişimi güzel zamanında ilerliyor dedi çok mutlu oldum..
Rabbim isteyen bütün arkadaşlarımıza danasip etsin inş. :Saruboceq:
hadi gözün aydın kuzum
selam kızlar handeden haber var mı geldi mi hiç dogum yapmış mı acaba
halevim boş durmayın çalışmaya devam edin inşallah hayırrlı sonuçları alırsın
edutuım bakarsın gelmez kırmızılar da elinde kalır raporun inşllahhhhhhhhh
taçsız prenses sevindim tatlım hadfi bakalım darısı cinsiyetini ögrenmeye
gayecim sen n asılsın nasıl gidiyor bakalım
selam kızlar handeden haber var mı geldi mi hiç dogum yapmış mı acaba
halevim boş durmayın çalışmaya devam edin inşallah hayırrlı sonuçları alırsın
edutuım bakarsın gelmez kırmızılar da elinde kalır raporun inşllahhhhhhhhh
taçsız prenses sevindim tatlım hadfi bakalım darısı cinsiyetini ögrenmeye
gayecim sen n asılsın nasıl gidiyor bakalım
uyuz sen ne biçim şeyler yazmışın öle kuzum....olumunekankayizsmile
Kıvırcığım hoşgeldin.... Ben yorgunum aslında biraz... Cumartesi işten erken çıktık ve eskişehire düğüne gittik... Akşam orada kaldık Pazar günü akşamüzeri tekrar döndük Ankaraya... o karmaşa,yolculuk falan derken baya düzenim bozuldu.Şimdi sersem gibiyim... sürekli esniyorum... :)
Bu arada geçen sabah garip bişey oldu bana... Sabah uyandım ve uyanır uyanmaz içimden bir ses (gerçek ismin geldi aklıma burda nick yazıyorum) "kıvırcık eylül ayında hamile" dedi... Önce kendimi rüyada hissettim... sonra baktım uyanığım,rüyada değilim... Gittim yüzümü falan yıkadım.
Hayırlısı olsun inşallah...
noldu begenemedin mi yavyumsengözlerimebaksanab
beğenemedim bebişimmm...bişimi var
canım benim dikkat et kendine fazla yorulma havalar çok sıcak çünkü bebegimize iyi bak
sen zaten başından beri bana eylül diyorsun ama bakalım hayırlısı olsun inşallah allah söyletiyordur
benim sınav 31 ekimde ve ilk 10 a girmem lazım nerdeyse 8 bin in üzerinde başvuru oluyor nerdeyse kazanmam imkansız o yüzden sürekli ders çalışıyorum kursuda bıraktım bu yüzden şuan bebek falan düşünecek durumda degilim anlıycan bide mide bulantılarıyla ugraşmak istemiyorunm
eşim tatile gitcem diye tutturdu 13 eylül de alanya ya gidiyoruz rezervasyonu yaptırdık o zamana kadar dersleri toparlamalıyım
bebek durdu durdu mümkünse ekime kadar daha beklesin istiyorum
gelirsem yanına sorarım sana haaaaaaa :mymeka:
test aldım gel senle eski günleri yad edelim eger kırmızılar gelmezse ugurlu perşembe yapalım
Ohhh dağıt azcık kafanı... derslere ver kendini... ama kusura bakma annesi bekleyemez bebişimiz Eylülde konacak göbüşüne.Merak etme çok eziyet vermez sana... Anlayışlı bebiş olcak o.
kız gaye erdinmi anamm
hadi bakalım hayırlısı gelirse başımızın üzerinde yeri varOhhh dağıt azcık kafanı... derslere ver kendini... ama kusura bakma annesi bekleyemez bebişimiz Eylülde konacak göbüşüne.Merak etme çok eziyet vermez sana... Anlayışlı bebiş olcak o.
kuzum ben adet bekliyorum gelsin hemen koşup raporumu alıp iğneye başlıycağaım....ama senin için perşembe bir test yaparım en tek çizgisinden
Valla bilmiyom ki ne oldu... Sabah uyandım gözlerimi açar açmaz birden bi ses içimden ........ (kıvırcığın ismi) Eylülde hamile kalacak. dedi
Ben önce rüyadayım herhalde dedim... sonra biraz bekledim kendime geldim iyice,yok rüyada değilim basbaya gerçek.Gittim yüzümü falan yıkadım.Annem git suya anlat derdi eskiden
Belkide bebişim konuşmuşturyukarda belki kıvırcığın bebeyle aynı sırada bekliyorlardı benimki önce geldi o da sırada bekliyodu.kaydirigubbakcemile3
Kız Edutcan yemekte ne vardı bakem??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?