- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #13.801
günaydın kızlar...bugün adet olucam ve çarşamba ilaçlarımı almış olacağım...hayırlısı
hayırlısı olsun canım inşallah ilk seferde tutarda daha fazla uğraştırmaz
günaydın canlarımmmmmmmm hepinize güzel bir hafta
diliyorum
cumartesi kontrolümde soldaki yumoşlarımın biri 22mm diğeri 18mm olmuş sağdaki da 15,5mm olmuş ve bugün saat 9 da iğnelerimi vurulacağım çarşambadan itibaren de gün aşırı ilişki önerdi drum ama yumurta 36 saat sonra çatlıyorsa neden bi gün sonra ilişki öneriyor anlamadım neyse hayırlısı olsun
günaydın kızlar...bugün adet olucam ve çarşamba ilaçlarımı almış olacağım...hayırlısı
günaydıın halev edut
hadi hayırlısı halevcim 22mm guzel bak buyumuş bayağ inşallah biri çatlarda bebiş oluşur yalnız bugun vurulacaksan niye yarından itibaren başlatmıoda çarşambadan başlatıoki ben hep bir gun sonra ilişki duyuorum
edutcum hayırlısıyla başla sende tedavine gelsin bebişler olumunekankayizsmile
günaydıın halev edut
hadi hayırlısı halevcim 22mm guzel bak buyumuş bayağ inşallah biri çatlarda bebiş oluşur yalnız bugun vurulacaksan niye yarından itibaren başlatmıoda çarşambadan başlatıoki ben hep bir gun sonra ilişki duyuorum
edutcum hayırlısıyla başla sende tedavine gelsin bebişler olumunekankayizsmile
günaydın gültuncum drum çarşambadan dedi ilişkiyi ama ben yarından itibaren günlük yapmayı planlıyorumaklinialirimsmile
aslında galiba gün aşırı daha iyi...birde beslenmenize dikkat edin...fındık fıstık havuç suyu...cokacimcoook
kızlar supreme yapmışmıdır doğumunu:)))
SIK CİNSEL İLİŞKİ SPERM KALİTESİNİ ARTTIRIYOR
Uzmanlar erkeklere hemen hemen her gün seks yapmayı öneriyor. Seks yapan erkeklerin sperm kalitesi, 3-7 gün boyunca seks yapmayan erkeklere oranla yüzde 30 daha yüksekmiş.
Avustralya da yapılan bir araştırmaya göre, her gün seks yapan erkeklerin sperm kalitesi, 3-7 gün boyunca seks yapmayan erkeklere oranla yüzde 30 daha yüksek.
SEKSE ARA VERMEK KALİTEYİ YÜKSELTMEZ
Araştırmayı yürüten doktor David Greening, birçok kişinin sekse ara vermenin sperm kalitesini yükselttiğine inandığını, ancak bunun yanlış bir düşünce olduğunu söyledi.
Sperm vücutta kaldıkça DNA yapısının zarar gördüğünü belirten Greening, bu bozuklukların spermin yumurtayı dölleme olasılığını da azalttığını ve düşük yapma riskini artıırdığını ifade etti. Greening, erkeklere en az 2-3 günde bir cinsel aktivitede bulunmalarını önerdi.
o zaman ne diyoruz allah belinize kuvvet versin:)))))))))))))))))
ya kızlar adetimi bekliyorum ya gelmiyor...cumartesi olurum dedim...nasıl kasık ağrım var ama ben havuza gittim tabş gelmedi...dün bekledim belim kasıklarım nasıl ağrıyor...yok...bugün bütün belirtiler tamam gelmiyor....bekliyorum ya naz yapıyor yaaa
günaydın canlarımmmmmmmm hepinize güzel bir hafta diliyorum
cumartesi kontrolümde soldaki yumoşlarımın biri 22mm diğeri 18mm olmuş sağdaki da 15,5mm olmuş ve bugün saat 9 da iğnelerimi vurulacağım çarşambadan itibaren de gün aşırı ilişki önerdi drum ama yumurta 36 saat sonra çatlıyorsa neden bi gün sonra ilişki öneriyor anlamadım neyse hayırlısı olsun
Ohhhh ne güzel hep güzel haberlerle başladık haftaya....günaydın kızlar...bugün adet olucam ve çarşamba ilaçlarımı almış olacağım...hayırlısı
günaydın gültuncum drum çarşambadan dedi ilişkiyi ama ben yarından itibaren günlük yapmayı planlıyorumaklinialirimsmile
kızlar supreme yapmışmıdır doğumunu:)))
Günaydın şen hatunlar... nasılsınız? nasıl geçti haftasonlarınız?
Halev'cim yumurtaların süper!!! İnşallah çatladıktan sonra spermle buluşuverir ve bize müjdeyi yaşatır... Bence de doktorun dediği tarihi boşver... bizde hamile kaldığım ay öyle yapmıştık... Aklımıza geldiği,canımızın istediği şekilde davrandık...
Ohhhh ne güzel hep güzel haberlerle başladık haftaya....
Muhtemelen Supreme (Hande) Şu an kızını kucağına almıştır... Rabbim ikisini de korusun... Ne güzel bir arkadaşımız daha meleğinin kokusunu içine çekmeye başladı.
Darısı hepimizin başına inşallah.
canım yarın akşam 9da 36 saat doluo değilmi bence yarın gece başlayın ve belinin altına yastık koy yastığı tutabildiğin kadar tut çok durunca beilini ağrıtıo çünkü sonra sabaha kadar yat sabah kalkınca duşunu alırsın ben ole yapmıştım
allah yardımcısı olsun inşallah kolay doğum yapar kaydirigubbakcemile2
Günaydın şekerlerrrrrrrrr :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?