Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

günaydıın halev edut

hadi hayırlısı halevcim 22mm guzel bak buyumuş bayağ inşallah biri çatlarda bebiş oluşur yalnız bugun vurulacaksan niye yarından itibaren başlatmıoda çarşambadan başlatıoki ben hep bir gun sonra ilişki duyuorum
günaydın kızlar...bugün adet olucam ve çarşamba ilaçlarımı almış olacağım...hayırlısı

edutcum hayırlısıyla başla sende tedavine gelsin bebişler olumunekankayizsmile

ay inşallah allah çabalarımızın sonucunu verir bacım

günaydın gültuncum drum çarşambadan dedi ilişkiyi ama ben yarından itibaren günlük yapmayı planlıyorumaklinialirimsmile

günaydın gültuncum drum çarşambadan dedi ilişkiyi ama ben yarından itibaren günlük yapmayı planlıyorumaklinialirimsmile

aslında galiba gün aşırı daha iyi...birde beslenmenize dikkat edin...fındık fıstık havuç suyu...cokacimcoook

günaydın kızlar.........
halevcim gözün aydın rabbim hayırlısıyla bebişini konduruverir inşallah göbüşüne........
eduttt sende canım inşallah herşey yolunda gider rabbim çok bekletmez .........

SIK CİNSEL İLİŞKİ SPERM KALİTESİNİ ARTTIRIYOR

Uzmanlar erkeklere hemen hemen her gün seks yapmayı öneriyor. Seks yapan erkeklerin sperm kalitesi, 3-7 gün boyunca seks yapmayan erkeklere oranla yüzde 30 daha yüksekmiş.

Avustralya da yapılan bir araştırmaya göre, her gün seks yapan erkeklerin sperm kalitesi, 3-7 gün boyunca seks yapmayan erkeklere oranla yüzde 30 daha yüksek.

SEKSE ARA VERMEK KALİTEYİ YÜKSELTMEZ

Araştırmayı yürüten doktor David Greening, birçok kişinin sekse ara vermenin sperm kalitesini yükselttiğine inandığını, ancak bunun yanlış bir düşünce olduğunu söyledi.

Sperm vücutta kaldıkça DNA yapısının zarar gördüğünü belirten Greening, bu bozuklukların spermin yumurtayı dölleme olasılığını da azalttığını ve düşük yapma riskini artıırdığını ifade etti. Greening, erkeklere en az 2-3 günde bir cinsel aktivitede bulunmalarını önerdi.

o zaman ne diyoruz allah belinize kuvvet versin:)))))))))))))))))

ya kızlar adetimi bekliyorum ya gelmiyor...cumartesi olurum dedim...nasıl kasık ağrım var ama ben havuza gittim tabş gelmedi...dün bekledim belim kasıklarım nasıl ağrıyor...yok...bugün bütün belirtiler tamam gelmiyor....bekliyorum ya naz yapıyor yaaa

beklemezsen gelir ama beklersen gecikir canım rahatla biraz kendi kendine geciktiriyorsun tatlım

Günaydın şen hatunlar... nasılsınız? nasıl geçti haftasonlarınız?

Halev'cim yumurtaların süper!!! İnşallah çatladıktan sonra spermle buluşuverir ve bize müjdeyi yaşatır... Bence de doktorun dediği tarihi boşver... bizde hamile kaldığım ay öyle yapmıştık... Aklımıza geldiği,canımızın istediği şekilde davrandık...

günaydın kızlar...bugün adet olucam ve çarşamba ilaçlarımı almış olacağım...hayırlısı
Ohhhh ne güzel hep güzel haberlerle başladık haftaya....

Muhtemelen Supreme (Hande) Şu an kızını kucağına almıştır... Rabbim ikisini de korusun... Ne güzel bir arkadaşımız daha meleğinin kokusunu içine çekmeye başladı.
Darısı hepimizin başına inşallah.

canım yarın akşam 9da 36 saat doluo değilmi bence yarın gece başlayın ve belinin altına yastık koy yastığı tutabildiğin kadar tut çok durunca beilini ağrıtıo çünkü sonra sabaha kadar yat sabah kalkınca duşunu alırsın ben ole yapmıştım

kızlar supreme yapmışmıdır doğumunu:)))

allah yardımcısı olsun inşallah kolay doğum yapar kaydirigubbakcemile2

günaydın tatlım hoşgeldin teşekkür ederim inşallah tutar da topiğimiz şenlenir :Saruboceq:

evet tatlım salı akşam 9 tam 36 saat oluyor o yüzden dedim salı akşamından itibaren çalışmalara başlayacağızaklinialirimsmileguclubacismile bu arada ben hep yastık koyuyorum ve sabaha kadar yatıyorum bu zamana kadar hep öle yaptım halada yapıyorum umarım bu sefer ki gerçekten işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…