- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #13.881
edutcan..değerler süper çıkmış canımcım...
bak benim raporumda yazan normal değer aralıklarını yazayım sana
prolaktin 3,4-24,1
TSH 0,27-4,2
FSH 3,5-12,5
LH 2,4-12,6
Estradiol 24,50 - 195
pko da hangi değer yüksek oluyordu
haleevv...
canımcım yumurtaların maşallahh pek güzel büyümüşler....
inş çatlarlar güzel bir spermle karşılaşırlar ve miniş yerleşiverir göbişinee :Saruboceq:
çatlatma iğnesini vurulduktan sonra 36 saat içinde çatlaması beklenir... spermler ise daha uzun süre yaklaşık 48-72 saat yaşayabiliyor... o yüzden 1 gün öncesi falan ilişki öneriyorlar ki canlı sperm olsun ve çatlama olduğu an hemen döllenme oluşabilsin.. yani askerler hazırda bekliyor... çatlayan yumurta gördükleri an saldırıyolar
edutcan..değerler süper çıkmış canımcım...
bak benim raporumda yazan normal değer aralıklarını yazayım sana
prolaktin 3,4-24,1
TSH 0,27-4,2
FSH 3,5-12,5
LH 2,4-12,6
Estradiol 24,50 - 195
Ayyy bende gördüm şimdi face'de resimlerini hande ve minik prensesin... Çok tatlı bişey bu yaaa... Handeye benziyor sanırım... Maaşallah,Allah nazardan saklasın...Çok güzel bir kız.
Hoşgeldin Lapacı.Nasılsın şekerim? Sana bişi sorucam ikili testinde serbest beta Hcg değerin kaç çıkmıştı hatırlıyor musun? fB-hCG diye yazıyor yafa free beta-Hcg diye
benim değil bu....bu arada ben yarınada adet olmazsam test yapıcam....ay 3 gündğr bütün belirtiler var, kendi yok...
selam kizlar nasilsiniz? Demek zeynep bebisde katildi aramiza ay ne güzel ya. Darisi hamis arkadaslara
selam kizlar nasilsiniz? Demek zeynep bebisde katildi aramiza ay ne güzel ya. Darisi hamis arkadaslara
benim yazdığım değerler olması gereken aralıklar....
hadi bakalım inş güzel haber alırıssss sendeennnn.. hayırlısı ne ise öyle olsun... raporunda çıkmış.... olmazsa patlatırsın bir aşılama... o zaman daha da artar şansın...
selam kızlaaarrr nasılsınız bakalım??
bende az kalsın doğuruyodum ama direkten döndüm... şu an istirahat ediyorum. sıcaklar çok zorluyor. varmı doğum yapan? hamiş kalan vs?
selam kızlaaarrr nasılsınız bakalım??
bende az kalsın doğuruyodum ama direkten döndüm... şu an istirahat ediyorum. sıcaklar çok zorluyor. varmı doğum yapan? hamiş kalan vs?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?