- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #13.921
hamiş arkadaşlar 2'li testteki serbest beta Hcg değerlerini hatırlayanınız var mı? kaç çıkmıştı?
fB-hCG serbest Beta-Hcg yada free Beta-Hcg diye yazabilir
canım 36. haftada görünüyorum usg de...
36 +3 yani 37. haftanın içinde... o yüzden dr böyle şeylerin olagan oldugunu söyledi...
gerçi bazıları bebegin gelişimi önde gittiğinde doğum zamanını etkilemeyecegini söylesede doktorum bu konuda hemfikir değil. doğum zamanını etkileyebilirmiş...
seninkinin boy ve kilosu ne alemde??
Amin inş. :))
fıstık gözün aydıınnn...minişin kalp sesini duymuşsun gümbür gümbürrr.... maşallah minik kuzuya... darısı tekmelerini duymaya diyeyim =)
.ooyyy ooyyyy..yerim ben bunu yaaa...maşaallaahhh çok güzeeellll.... çok tatlıı...minik kuzu yyaaaaaaa.......... hiç erken doğmuş gibi değil..gayet güzeeeellllll... yerim onu beennnnnn...
allah nazarlardan saklasın.. sağlıklı sıhhatli güzel bir ömür versin rabimm
hımm..anladım canımm... hayırlısı olsun... vaktinde zmanında gelsin..aceleye gerek yok.. burada daha çoookkk kalacak.. kaldığı yerin tadını çıakrsın =))))))
benimki en son 32. haftada iken 41 cm ve 2200 idi... bu ctesi kontrol var.. 34 bitmiş olacak bakalım ne durumda olmuş görücez....
maşallah tatlım bebişine...
bende son 33. haftada gitmiştim. 2.700 ve 47,5 cm di.
boyu uzun oldugu için canımı çok yakıyor
ha bire ayaklarıyla ittiriyor. ki zaten kafasını kanala dayadıgı için ha bire ayaklar miğdeme ve ciğerlerime geliyor... anne 1.78 baba 1.84 olunca bebişin bu boyu da normal bence kaydirigubbakcemile3
20 sinde tekrar kontrolüm var. artık 15 günde bir çağırıyor.
sen nekadar zamanda gidiosun?
maşallah tatlım bebişine...
bende son 33. haftada gitmiştim. 2.700 ve 47,5 cm di.
boyu uzun oldugu için canımı çok yakıyor
ha bire ayaklarıyla ittiriyor. ki zaten kafasını kanala dayadıgı için ha bire ayaklar miğdeme ve ciğerlerime geliyor... anne 1.78 baba 1.84 olunca bebişin bu boyu da normal bence kaydirigubbakcemile3
20 sinde tekrar kontrolüm var. artık 15 günde bir çağırıyor.
sen nekadar zamanda gidiosun?
Hadi bakalım erkek anaları Zeynep kızı gelin almak için yarış vaktiMaaşallah Hande pek güzel bir kız doğurdu.
lapaci+, edut+, EKAKAL, BebisKoM88+, halev+
kızlar nasılsınız bakalım ...
ayy ben olecektım yorgunluktan vallaaaa
nışanı da yaptık sabah 6 da evdeydım 11 e kadr yattım
suan hala evle ugrasıom
yarın bende mukabele baslıyacak ınsallah derlenıp toparlanmam lazımmm
edutum raporun cıkmıs sevındım hadı hayırlısı bakalım
gercı hala kırmızılar gelmemıs ama hadı nasıb aklinialirimsmile
halevcım senınde yumurtların cook guzel gelısmıs masalahh bundan sonrası elınzıden gelenı yapıp dua etmek zamanı geldıyse tutacak ınsallah
o kasıklardakı sancı da normal klomenle gelısımı yumurtaların fazla oldugu ıcın baskı yapar
belkı senın 3 yumurtan o boyuta ulasmıyordu daha onceden o yuzden o sancıyı hıssetmıyordun
yok öyle hemen beşik kertmesi yapmak falan... kaydirigubbakcemile3 Önce senin bebiş bir doğsun zeynep kızımız görsün eğer beğenirse bakarız kaydirigubbakcemile3ben talibimm.. ben talibiimm.....
beşik kertmesi yaparım hemen
heeyy maşaallaahh tubiloshh yaaaa.... pek uzun.. kilosuda oldukça iyii.... maşallahhh minişşşeeeee
benimki bile ufacıkken canımı yakıyo bazen..seni düşünemiyorum..işin zor cidden.. ama kuzular için herleye değer dimi.. tekmelerle canımı yakıyo ama onun sağlıklı olduğunu iyi olduğunu ondan tekmelediğini düşünüp mutlu oluyorum ben =)
bende bu kontrolden sonra 15 günde bir gidicem.....işmdiye kadar ayda birdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?