- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #13.901
ya biz nasıl görcessss....ben de görcem beenndeeee zemuszemus
gayyee..nolur buraya ekle yaa..bizde bakalıımmmm :kedi:
kuzum değer benim arkadaşın...zaten aşılama yaptırıcam ama bekledikçe adet gelmedi dün bekledim yok bugün yok...kasık ağrım akıntım hepsi tam....gelsede başlasam iğneye
nasıl yani? anlamadım... hepside yüksek olabillerrr.. pkolu olup prolaktininde yüksek olabilir.. FSH ında...soruyu tekrar alayım =))))
gelmesin diye dualar ederken şimdi ki duruma bak dimi gelsin diye bekliyorsun umarım gelmeyişinin güzel bir nedeni vardır. ki gelecekse de inşallah ilk aşılaman tutar canım
kuzum değer benim arkadaşın...zaten aşılama yaptırıcam ama bekledikçe adet gelmedi dün bekledim yok bugün yok...kasık ağrım akıntım hepsi tam....gelsede başlasam iğneye
fsh lh oranı benim sorduğum kuzum
hoşgeldin tatlım hande doğurdu bi kızımız daha dünyaya geldi sende dikkat et kendine canım bu arada hamiş haberimiz yok henüz inşallah olucak
bi iki safya geride kaldı.. bi alıntı yaptım o oranlarla ilgili
oyyy maşallah :)
inşallah bu topicte hamiş olmayan kalmicak. mübarek aylardayız bol bol dua ediyorum hepimiz için...
bu arada cuma günü lekelenmem olmuştu. hemen dr a gittik. zaten sık sık sancı giriyor. dr sıcaklar damarları gevşetmiş. çok yürüme,sıcak duş alma bol bol dinlen dedi.
zaten sat dan 11 gün daha erken olucakmış doğum allahın izniyle. gelişimi 2 hafta öndeymiş kuzumun
son 30 gün. gerçi 2 kilo 700 gr olduk tehlikemiz kalmadı ama nekadar göbüşümde kalsa okadar iyi bence...
hoşgeldiinn...
hayırdır yaa 34. haftada ne doğumu eyvahedigeldismile
seninle aynı gidiyoruz inşallah ikimizde vaktinde zamanında doğururuzz :Saruboceq:
hayırlısı olsun canım Allah kucağınada almayı nasip eder inşallah.
hoşgeldin tatlım
taçsız prenses sevindim tatlım hadfi bakalım darısı cinsiyetini ögrenmeye
Kızlar ekliyorum şimdi zeynep'in resmini inşallah annesi kızmaz bize... ama çok tatlııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?