Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kuzum değer benim arkadaşın...zaten aşılama yaptırıcam ama bekledikçe adet gelmedi dün bekledim yok bugün yok...kasık ağrım akıntım hepsi tam....gelsede başlasam iğneye

gelmesin diye dualar ederken şimdi ki duruma bak dimi gelsin diye bekliyorsun umarım gelmeyişinin güzel bir nedeni vardır. ki gelecekse de inşallah ilk aşılaman tutar canım

kuzum değer benim arkadaşın...zaten aşılama yaptırıcam ama bekledikçe adet gelmedi dün bekledim yok bugün yok...kasık ağrım akıntım hepsi tam....gelsede başlasam iğneye

hhımm... anladımm.. o zaman arkadaşının değerleri oldukça iyi çıkmış =))
hayırlısı edutum yaaaaaa..... en hayırlısı nasılsa öyle olsunn...

hoşgeldin tatlım hande doğurdu bi kızımız daha dünyaya geldi sende dikkat et kendine canım bu arada hamiş haberimiz yok henüz inşallah olucak

oyyy maşallah :)
inşallah bu topicte hamiş olmayan kalmicak. mübarek aylardayız bol bol dua ediyorum hepimiz için...

bu arada cuma günü lekelenmem olmuştu. hemen dr a gittik. zaten sık sık sancı giriyor. dr sıcaklar damarları gevşetmiş. çok yürüme,sıcak duş alma bol bol dinlen dedi.
zaten sat dan 11 gün daha erken olucakmış doğum allahın izniyle. gelişimi 2 hafta öndeymiş kuzumun
son 30 gün. gerçi 2 kilo 700 gr olduk tehlikemiz kalmadı ama nekadar göbüşümde kalsa okadar iyi bence...

kızlar şu klomeni kullanalı kasıklarımda acayip baskı var bazen oturtmuyor beni

tikkat et kendine tatlım drunu dinle biraz daha içinde tutmaya çalış paşamızı inşallah sağ salim dünyaya gelecek senin oğluşunda

hoşgeldiinn...
hayırdır yaa 34. haftada ne doğumu eyvahedigeldismile
seninle aynı gidiyoruz inşallah ikimizde vaktinde zamanında doğururuzz :Saruboceq:

canım 36. haftada görünüyorum usg de...
36 +3 yani 37. haftanın içinde... o yüzden dr böyle şeylerin olagan oldugunu söyledi...
gerçi bazıları bebegin gelişimi önde gittiğinde doğum zamanını etkilemeyecegini söylesede doktorum bu konuda hemfikir değil. doğum zamanını etkileyebilirmiş...
seninkinin boy ve kilosu ne alemde??

doğururum diye korkumdan beşiğinden biberonuna,bezinden şampuanlarına kadar herbişeyini aldım bebişimin kaydirigubbakcemile3
aceleci bu velet. napcagı belli olmaz. zaten babası da gel oğlum gel oğlum diye çağırıp duruyor. eh çocuk babasından yüz buluyor napsın kaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsun canım Allah kucağınada almayı nasip eder inşallah.

hoşgeldin tatlım

Amin inş. :))

taçsız prenses sevindim tatlım hadfi bakalım darısı cinsiyetini ögrenmeye

amin inş. :Saruboceq: Rabbim önce sağlık versin eli ayağı eksizsiz sağlıklı olsun istiyorum Rabbim de biliyor inş. erkek olur diyorum :CüvCüv:

Handecim canım inşallah kızmazsın ama face'i olmayan teyzeleri bu meleği hemen görsünler diye ekledim... Rabbim ikinizi de korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…