- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #13.941
allah razı olsun tatlım...
evet bu minikler için herşeye deger :)
ama düşünebiliomusun, çok gerilmeyen bir göbek, ve içten ha bire ittiren 2 tane ayacık akannehir
sonuç? çatır çatır çatlaklar kafamçokkarıştı
inşallah daha da çatlamaz göbüşüm. gerçi sadece göbek deliği etrafına var şimdilik. ama doğuma kadar ne hale gelir bilemem -tatlicadiarzu-
nasılsın kuzum vallla bekliyorum ya olmuyor işte uyuz oldum kuzumlapaci+, edut+, EKAKAL, BebisKoM88+, halev+
kızlar nasılsınız bakalım ...
ayy ben olecektım yorgunluktan vallaaaa
nışanı da yaptık sabah 6 da evdeydım 11 e kadr yattım
suan hala evle ugrasıom
yarın bende mukabele baslıyacak ınsallah derlenıp toparlanmam lazımmm
edutum raporun cıkmıs sevındım hadı hayırlısı bakalım
gercı hala kırmızılar gelmemıs ama hadı nasıb aklinialirimsmile
halevcım senınde yumurtların cook guzel gelısmıs masalahh bundan sonrası elınzıden gelenı yapıp dua etmek zamanı geldıyse tutacak ınsallah
o kasıklardakı sancı da normal klomenle gelısımı yumurtaların fazla oldugu ıcın baskı yapar
belkı senın 3 yumurtan o boyuta ulasmıyordu daha onceden o yuzden o sancıyı hıssetmıyordun
benim göbek çok gergin... her an yırtılıcam gibi hissediyorum... semsert sürekli... ve öyle bir çatladımkş anlatamam =(((( o kadar yağlanmama rağmen bi sürü çatlak oldu.. benimkiler altta ama... göbeğimin altında sağda ve solda... dün çekilen göbek fotomu koydum albümüme =))))
lapacı baktım göbüşüne maşallah kocaman olmuş ön profilinde top yutmuş gibi duruyorsun
saolasın canımmmhoşgeldin lorkeem hadi hayırlı olsun canım nişanınız.
daha önce hiç hissetmemiştim doğru neyse inşallah bundan sonraki aşamaların hepsi gönlümüze göre olur inşallah tutuverir de hepimizi sevince boğar :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
-tatlicadiarzu-lorrkkee.. hoşgeldiinnn.......
bende çok yorgunum yav..zormş bu söz nişan işleri beaa =))))
valla canım bızım bu kızı alma sansımız ıyıce azalıo ama nabıcazzzyok öyle hemen beşik kertmesi yapmak falan... kaydirigubbakcemile3 Önce senin bebiş bir doğsun zeynep kızımız görsün eğer beğenirse bakarız kaydirigubbakcemile3
valla kuzum kafana takmadan beklemeye calısnasılsın kuzum vallla bekliyorum ya olmuyor işte uyuz oldum kuzum
bende face olmadıgı içün göremeeyom maalesef :sinifsinif:
saolasın canımmm
ınsallah senın de ılk denemen guzel sonuc verır gultunun kı gıbı
-tatlicadiarzu-
yaa valla carsambadan berı afedersın şeyim koltuk gormedıu desem yeri yanii
delikafadulden
bıde bızım ev 3 katlı kocaman bahce yaprak cop temızle vs vee evde 6 velet evın ısı bıtmıyodu
en son mısafırlerı gecırrıkejn 2 yengem ve ben kapıya yıgılıyoduk
bende face olmadıgı içün göremeeyom maalesef :sinifsinif:
kremdi yagdı boş iş bence yaa... çatlıcak göbek çatlio zaten...
bende çok şey kullanmıştım...
benim çatlaklar göbek deliği çevresinde olmasının nedeni sıpamın habire ayaklarıyla ileri doğru ittirmesi... şu an bi görsen minniş ayakları görülüyor göbüşümden. o derece ittiriyor.
bir sağ bir sol,bir sağ bir sol...
şimdi de hıçkırık tuttu kaydirigubbakcemile3
bi başladımı 150-200 defa hıçkırıyor. ters duruyorya. dr o yüzden yutkunmaya çalışırken hıçkırıgın çok olabilecegini söylemişti...
lapacı baktım göbüşüne maşallah kocaman olmuş ön profilinde top yutmuş gibi duruyorsun
Kız Lorkee ne sorcam sana... Biz cumartesi Eskişehire gittik ya düğün için yaw sizin kaval havanız mı meşhur? düğün boyunca belki 30 kere kaval havası çaldırlar yaaa...ölecektim artık... gece rüyamda bile kaval havası duydum
saolasın canımmm
ınsallah senın de ılk denemen guzel sonuc verır gultunun kı gıbı
-tatlicadiarzu-
yaa valla carsambadan berı afedersın şeyim koltuk gormedıu desem yeri yanii
delikafadulden
bıde bızım ev 3 katlı kocaman bahce yaprak cop temızle vs vee evde 6 velet evın ısı bıtmıyodu
en son mısafırlerı gecırrıkejn 2 yengem ve ben kapıya yıgılıyoduk
valla canım bızım bu kızı alma sansımız ıyıce azalıo ama nabıcazzz
ya hande kucuk damat ıstemem derse
tek sans emrenın olur
yada ben yegenıme falan mı dusunsem sempatiksalakcinni
valla kuzum kafana takmadan beklemeye calıs
yoksa gelecekse de gerı kacıo daha cok sınırını bozuyo adamın bılıyosun ...
hayırlısı neyse ole olsun bakalım
ayy canım yyaaa...... ne kaadr yorucu.... neyseki geçti gitti... bundan sonra da ramazan telaşı var gerçi.. hayat böyle koşturmacalarla akıp gidiyyoo...
bende de fae yok... buraya ekledim.. albümde =)
zaten bende kremlerin faydası olmadığını biliyordum.. dr umda söylemişti.. en güzeli yüzmek, spor yapmak deriye elastikiyet kazandırmak gerisi boş demişti ama işte yinede çatlamaması için dua ediyodum.. ne yazıkki çatır çatır çatladı :sinifsinif:
bende dün ayağını çok net hissettim.. dayadı birden... tabanı, ayak çukuru, parmakları..bir bir hissediliyo..sevdim ayağını... bir süre sonra çekti geri... bazen kıçını dayıyor... bir tarafım şişiyor... karnım yamuluyor =)) komik görüntüler... vede çok eğlenceli =)
dediğin gibi hıçkırık da çok oluyor.. benimki baş aşağı zaten.. aşağıda kalp atımı gibi hissediyorum bi başlıyo peşpeşe 100 defa falan hıçkırıyodur herhalde =)
ay herkes direkt top gibi diyo =))))))))) bende top demeyin oğluma erkek o yav diyoruuummm kaydirigubbakcemile3
ayyy evet canım yaaa
bıde sureklı aynı tonda devam edıyo kafayı yedırıyo ınsana
bızım dugunlerde calmaz gercı bız eskksehır yerlısı degıolız gocmenız
damat havası falan yanii kaydirigubbakcemile2
kızlarrr nısandan 2 foto koydum albumeeee
ılk fotodaki yakısıklı zeynebe aday dusundugum yegenim :)
kızlarrr nısandan 2 foto koydum albumeeee
ılk fotodaki yakısıklı zeynebe aday dusundugum yegenim :)
aynısını ben sureklı soyluyorum damada vallaaa sempatiksalakcinniKızıııımmm yaw senin kardeşin ne güzel bir hatun öyle yaaaa.... tütütü maaşallah.
Damat bey yatsın kalksın her gün şükretsin böyle güzel bir hatunu aldığına.
Bu arada senin kıyafette yakıyor ortalığı yaniii... Çok şık olmuşsun...
ayy lorkem ne hoş bir yer... kır nişanı.. harika vallahhii.. içim gittiii..
sizin oğlana başka kız bakın anacım.. ben kimseye vermem zeynep kızımı.. o benim gelinim olcek şekerim :umursamaz:
aynısını ben sureklı soyluyorum damada vallaaa sempatiksalakcinni
kardesım cook guzeldır ınsallah bahtıda yuzu gıbı cook guzel olur :gitme:
ben yuzuk takılırken agladım yaa cok duygusala baglıom
saol canım abım dalga gecsede mısırdan mı geldınız vs dıye bende severek aldım elbıseyı
opuyorumnanaktan
Damat bey ne işle meşgul? kızımızı iyi yaşatabilecek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?