- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #1.381
e naparsın hep burdayız :)))) bugulll la önceden sohbet etmiştik ondan yoksa ben barays vaken ne haddime o sahibi topikin:tomato:
ya valla öyle ben burdan ne çok şey öğrendim düşünüyorumda öğrendiğimize değsede bilgilerimiz bebişle süsleyebilsek ne güsel olur edutum dimi
bak üşengecin çocuğu olmazmış bence üşenme de git doktora canımm
hacettepeye gitsem çok geç randevu veriyorlar gayenin gittiği yerinde ne kadar ücret aldığını bilmiyorum ama yapılan testlerin %30uzunu orda ödüyormuşsun bide girişte ücret veriyormuşsun ne yapsam ki fiyatları öğrenip ondan sonra karar vermem lazım
canım ıhmal etme gıt hormonlarına baktır yumurta takıbını yaptır ıcın rahat etsın en azından bısey varsada erkenden bıo cozum yoluan gıdılırcanım bende o da yok sanırım olsa anlarım akıntı adına birşey hatırlamıyorum dikkat ediyorum acaba benmi görmüyorum diye ama olsa görmemek elde olmaz değil mi:1no2:
hacettepeye gitsem çok geç randevu veriyorlar gayenin gittiği yerinde ne kadar ücret aldığını bilmiyorum ama yapılan testlerin %30uzunu orda ödüyormuşsun bide girişte ücret veriyormuşsun ne yapsam ki fiyatları öğrenip ondan sonra karar vermem lazım
çok şey öğrendik ama iyimi yaptık bilemiyorum bazen...ilk girdiğimde ne toy ne rahattım...şimdi imsi neymiş yok efendim mikroenjeksiyon yöntemi yok efendim morfoloji...süper olduk yani...sempatiksalakcinni
kızlar nasılsınız mısafırlerım gıttı ben geldım yıne
canım ıhmal etme gıt hormonlarına baktır yumurta takıbını yaptır ıcın rahat etsın en azından bısey varsada erkenden bıo cozum yoluan gıdılır
50 tl demıstı gaye sanırım muayene ucretıne ama tam bılmeıom sorarsın
ama tahlıllerı devlette yaptırabılırsın bu tahlıller ıcın ole gec tarıh falan da vermıolar sanırım bı kadın dogum hastanesı veya devlet hastanesıne gıdebılırsın ...
ben ozel hastane de 3. gun hormon testlerıne 65 tl verdım
muayene de 25 ti
kıss sen bizi çok ihmal etmeye başladın :tomato:
ptesı yumurtama bakacak doktor perss gunu 14.8 mm olmustu
bakalım duruma gore catlatma ıgnesı verıcek hatasonu da ıhmal etmeyın calısın dedı aklinialirimsmile
ptesı yumurtama bakacak doktor perss gunu 14.8 mm olmustu
bakalım duruma gore catlatma ıgnesı verıcek hatasonu da ıhmal etmeyın calısın dedı aklinialirimsmile
ınsallah yeterınce buyur benım hesabıma gore salı gunu yumurtlama akıntım gelır bakalım boyutu da uygun hale gelırse Allah kerimyumoşlarr büyüyoo ne güsell ilacın bitti ama dimi
artık günlerden fırsat bulursan çalışırsın şekerimm
ınsallah yeterınce buyur benım hesabıma gore salı gunu yumurtlama akıntım gelır bakalım boyutu da uygun hale gelırse Allah kerim
:roflol: kocam evdeyken güne gitmıom ya kızım
bayanssulusmile bu aksm bı susleneyım de erken gelecek esım
cilveli hatun senii zemuszemus
yemek yapmam lazım ama canım hıc ıstemıyo mutfaga gırmeyı yaaa :1no2:
patlıcanım var ondan bısey yapsam ama ne yapsam ne yapsam CADIARZU
yemek yapmam lazım ama canım hıc ıstemıyo mutfaga gırmeyı yaaa :1no2:
patlıcanım var ondan bısey yapsam ama ne yapsam ne yapsam CADIARZU
Tarİf vereyİmmİ sÜper yaparım ÖvÜnmek gİbİ olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?