- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #1.361
merhaba kizlar..
9+4 haftalik hamileyim bende
we accaip kilo almiş durumdayim :)
Edutcum ben sana bi şey sormuştum bu kremle ilgili okumamışsın herhalde.Bu ilacın toplam maliyeti ne olur.Kargosuyla felan yani.yabancı dil olduğu için pek bi şey anlayamadım bacım
Çok iyi gözün aydın canım darısı tüm isyeyenlere
hayırlı olsun canım bizde hamile kalsakta ben kilolara razıyım veririz allahın izniyle
merhaba kizlar..
9+4 haftalik hamileyim bende
we accaip kilo almiş durumdayim :)
fazla kilo almam çok sakincali
çünkü fitiğim war hemde 2 adet
napicam bilemiorum.
yataklara düşmekte war...
ya ne var:))))))))) aşkolsun:içelim:
yürüyüş yap bacım, hatta hafif spor yap doğuma iyi gelir...bizim spor hocası, 2 hafta önce normal doğum yaptı 2 hafta sonra döndü...
allah yardımcın olsun dikkat o zaman canım
sen spora başlamıştın noldu hiç havadis vermiyon
arkadaşlar yumurtladıgımızı adetin bitiminden 4 gün sonra falan beyaz yapışkan akıntı gelmeye başlar oda 8 gün felan sürer o günleri iyi degerlendirin
canım bende o da yok sanırım olsa anlarım akıntı adına birşey hatırlamıyorum dikkat ediyorum acaba benmi görmüyorum diye ama olsa görmemek elde olmaz değil mi:1no2:
canım bende o da yok sanırım olsa anlarım akıntı adına birşey hatırlamıyorum dikkat ediyorum acaba benmi görmüyorum diye ama olsa görmemek elde olmaz değil mi:1no2:
bıraktım:)))))))))
yürüyüş yap bacım, hatta hafif spor yap doğuma iyi gelir...bizim spor hocası, 2 hafta önce normal doğum yaptı 2 hafta sonra döndü...
canım bazı kadınlarda hiç belirti olmayabiliyormuş sen de hiç belirti olmuyosa ateş ölçme yöntemi var yada testler var yapabilirsin
ateş ölçmeyi de yaptım tatlım bi ay o da bi işe yaramadı ama ovülasyon testlerini hiç denemedim bi eşime açayım bakayım ovülasyon işini :1rolleyes:ne diyecek
kıss bakıyom da topiğimizin danışmanı oldun vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?