Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

arkadaşlar yumurtladıgımızı adetin bitiminden 4 gün sonra falan beyaz yapışkan akıntı gelmeye başlar oda 8 gün felan sürer o günleri iyi degerlendirin

arkadaşlar yumurtladıgımızı adetin bitiminden 4 gün sonra falan beyaz yapışkan akıntı gelmeye başlar oda 8 gün felan sürer o günleri iyi degerlendirin

canım bende o da yok sanırım olsa anlarım akıntı adına birşey hatırlamıyorum dikkat ediyorum acaba benmi görmüyorum diye ama olsa görmemek elde olmaz değil mi:1no2:

canım bende o da yok sanırım olsa anlarım akıntı adına birşey hatırlamıyorum dikkat ediyorum acaba benmi görmüyorum diye ama olsa görmemek elde olmaz değil mi:1no2:

canım bazı kadınlarda hiç belirti olmayabiliyormuş sen de hiç belirti olmuyosa ateş ölçme yöntemi var yada testler var yapabilirsin

o zaman ben yumurtlamıyorum çünkü öle bi akıntı olmuyor bende şu dra kesin gitmem lazım üşengeçliği bi bırakabilsem

yürüyüş yap bacım, hatta hafif spor yap doğuma iyi gelir...bizim spor hocası, 2 hafta önce normal doğum yaptı 2 hafta sonra döndü...

hergün yarim saat yürüyüş yapiorum zaten ama yinede şiştim.
yarin randewumuz war dr.la.
sorcam bkalim

canım bazı kadınlarda hiç belirti olmayabiliyormuş sen de hiç belirti olmuyosa ateş ölçme yöntemi var yada testler var yapabilirsin

ateş ölçmeyi de yaptım tatlım bi ay o da bi işe yaramadı ama ovülasyon testlerini hiç denemedim bi eşime açayım bakayım ovülasyon işini :1rolleyes:ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…