- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #1.401
ben yemek kısmını dusunmuom da mıdem hala kendıne gelemedı cunku ıstahım yokBende simdiden basladim aksama ne yesem acaba cokacimcoook
oovv guzel olur cok da severımALİNAZİK:1ninca:
ver bakalım ama bugun yapamam sanırım etı buzluktan cıkarmam lazımdı onceden sanırımTarİf vereyİmmİ sÜper yaparım ÖvÜnmek gİbİ olmasın
ben herrrseyını yerım bayılırım patlıcanaben patlıcanın sulu yemeğini sevmem
ama musakkasını kızartmasını kurutulmuşsan dolmasını çok severim
ver ver beklyiorum hadiii hihoyyyt
yağsız eti çok küçük küçük doğrayıp baharatsız sadece soğanşa kavur, altını kıs suyunu salsın çeksin en son tuz ve karabiber ekleyeceksin, o bi tarafta kavrulurken patlıcanları közle; köz matikte pratik, fırındada uzun ama daha temiz neyse, közlenen patıcanı küçük küçük ez yada doğra , severseniz yağda közlenen patlıcanı biraz çevir, diğer tarafta süzme yoğurtla sarımsaklı yoğurdunu yap; patlıcala bu yoğurdu karıştır;
bu karşımı alta üstüne yaklaşık 1 saate pişen eti koy istresen üstüne biberli yağla servis et süper olur bilgine....ben yanına ezme salata ve birde lavaş alırım....afiyet olsun
yağsız eti çok küçük küçük doğrayıp baharatsız sadece soğanşa kavur, altını kıs suyunu salsın çeksin en son tuz ve karabiber ekleyeceksin, o bi tarafta kavrulurken patlıcanları közle; köz matikte pratik, fırındada uzun ama daha temiz neyse, közlenen patıcanı küçük küçük ez yada doğra , severseniz yağda közlenen patlıcanı biraz çevir, diğer tarafta süzme yoğurtla sarımsaklı yoğurdunu yap; patlıcala bu yoğurdu karıştır;
bu karşımı alta üstüne yaklaşık 1 saate pişen eti koy istresen üstüne biberli yağla servis et süper olur bilgine....ben yanına ezme salata ve birde lavaş alırım....afiyet olsun
ayyy canim cekti simdi yarin yapayim ben bunu hemen. cokacimcoook
baska bı gun yapıcam kesınlıkle...
Bugunlerde cok ustuste et yedık ya acıkcası gormek ıstemıom bı sure :bbo:
ya bende acıktıım alinazik istedi canım edut sen pek becerikli bi hatunsun
kızartma cok guzel de agır oluyo ya yapmasam daha ıyı ohaoldumsmilee sende patlıcan kızart, patates biber sarımsaklı yoğurt
Ay mİdem nasıl kÖtÜ....ŞİŞİm boĞazıma kadar tafu..demİn yoĞurt yedİm tadı tuhaftı bozukmuydu acaba yaaa
edut aklimiza getirin simdi yapda yolla bakim bize hemen :) Bak hamileler var aranizda :)
ay kurban olurum yaaa...kız yollamazmıyım....ay bakma kusuruma(( akşama söle enişteme seni hemen bir türk lokantasına götürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?