Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

tabıkı buyuyebılır aslında bıde adet dongusunun uzun oldgunu falan soyleseydı keske
neyse ıhmal etmesın yıne de olmaz dıye dusunup calıssınlar belkı kendılıgınden catlayabılıyodur yumurtaları
ben cunku yumurtlama akıntımı hep 16. gun gorurum doktorun benı tekrr cagırdıgı gunn de 16. gun olacak tam
hayırlsı baklalım

allah gonlune gore versin canım inşallah ilk klomen denemenle olur.bende ovulasyon testi aldım bu ayda onla deniycem haziran yada temmuzda tedaviye başlayabilirim tam karar vermedim bir sen olmadığı için doktor kendin dene once dedi.

bazısı 1 sene ıllakı bekleyelım demıyor tabı de aslında beklemek en mantıklısı bnede bı hevesle ıctım klomen ama bakalım yumurta anca buyurse sanırım devam etmem gerekecek tutmazsa bu ay
cunku kolmensız o kadar da gelısmıyor belkı de bılemıyorum kı
aman aslında cok karmasık meselelr fazla kafamıza takmadan ısımıze baksak sanrım daha kolay olacak ama onu da yapamıyoruz ıste

canım yorgunluk oluyor ama kendimi çok uyumaya alıştırmamaya çalışıyorum
diğer topilteki arkadaşlar 8 de falan uyuduklarını söylüyorlar
kesinlikle öyle yapmıyorum uyanık kalmaya çalışıyorum
sonuçta bebek olunca uykusuz kalacaz:kedi:
ev işi fazla yapamıyorum yürürken falan çabuk yoruluyorum
önümüz yaz ne yapacam bilmiyırum tatlım
her zamanki gibi hayırlı olsun diyorum:Saruboceq:

kafaya takma durumunu bir başarabilsek belkide şimdiye hamileydik hep stres hep stres
haklısın ama bebek için karar verdiğinde başlıyor hemen
olacak mı ne zaman olacak neden ben geç hamile kalıyorum hep bu sorular beyniimiz kurcalayıp duruyor
hepimiz aynıyız:1ninca:

Allah yardımccın olsun canım bencede kendını fazla yormamak lazım ama dedıgın gıbı de tamamen salıp uykuya falan dusmemek lazım ...
yoksa sonrası cok zor olabılır...
ben zaten hıc dusunemıyroum kendımı uykum kus uykusu gıbı cok uyanırım vs bebek olsa gunduzerı leyla gıbı gezerım heralde sersemlıkten -tatlicadiarzu-

aysel ilk 3 ay çok onemli bırak iş yapma zaten işe gidip geliosun çalışıosun yoruluosun bide evde yapma sonra yavaş yavaş yapar yada yaptırırsın birini tutup.bu gunler naz yapma gunlerin iyi değerlendirzemuszemus

çalışırken mecburen yoruluyorsun
ama evde yorulmuyorum fazla dediğim nefes nefese kalıyorum hemen bebiş hemencik yoruyor beni:sinifsinif:
beslenmeye dikkat etmeye çalışıyorum
bu da farklı bir durum hamile kalmak çok farklı hamilelik çok farklı annelik çok farklı
hepimiz tamamen bu duyguları yaşarız inşallah

canım eşim sağolsun yapıyor bugün evde temizlikle uğraşıyordur
birini tutacam ama daha araştırma yapmadım
d.öncei de evi güzelce temizletecem inş.

EDUT üzülme tatlım bıgun mutlaka olacak ınan bana.. benımkınede az kaldı içim içimi yıyo ya düşünmek ıstemıyom ama olmuyoooo

kızlar topic 2. sayfaya düşmüş... Eşim işyerini taşıyor bu aralar yoğunuz bende pek giremedim ondan dolayı.... Ben çarşamba sabah rahim filmimi çektiricem sonra da kendi doktoruma sonucu götürücem... Gelişmeleri bildiririm yine.
Hepimiz için en hayırlısı ne ise o olsun... Erken yada geç ama mutlaka bizlerinde bebişleri gelecek... Bizimkiler biraz inatçı bebişler :))

günaydın canlarım geçmişi okuyup geldim hepinize güzel mutlu ve umut dolu bir hafta diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…