- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #1.441
tamam zaten adetin 12.gunu gitti arkadaş yeterli buyumemiş deyip bir dahaki aya bırakmış onunda adeti uzun 30-35 gun gibi oluo yani 12.gun çok erken bence bir daha bakması gerekmezmiydi bak seni iki kere çağırmış inşallah buyurler
bazısı 1 sene ıllakı bekleyelım demıyor tabı de aslında beklemek en mantıklısı bnede bı hevesle ıctım klomen ama bakalım yumurta anca buyurse sanırım devam etmem gerekecek tutmazsa bu ayallah gonlune gore versin canım inşallah ilk klomen denemenle olur.bende ovulasyon testi aldım bu ayda onla deniycem haziran yada temmuzda tedaviye başlayabilirim tam karar vermedim bir sen olmadığı için doktor kendin dene once dedi.
canım yenı gordum yazdıgını ..
ben pers gıttım ama hapın bıtımınden 12 gun deıl sonadet tarııhnden 12 gun sonra bakar yumurtaya benım de oyleydı ama 14.8 mm olmus daha sanırım 19 olması lazım en az
ama ben zaten normaldede 16 gun falan yumurtladıgımı hıssedıom o yuzden daha buyuyebılır ınsallah ptesı tekrr gel bakalım boyutuna yeterlıyse catlatma ıgnesı yazarım dedı
hosbulduk canım ...demırbassın sen artık burda yonetıcımızsın ya opuyorumnanaktan
nasıl gıdıo hamılelık cok yoruluyormusun
haklısın ama bebek için karar verdiğinde başlıyor hemenkafaya takma durumunu bir başarabilsek belkide şimdiye hamileydik hep stres hep stres
Allah yardımccın olsun canım bencede kendını fazla yormamak lazım ama dedıgın gıbı de tamamen salıp uykuya falan dusmemek lazım ...canım yorgunluk oluyor ama kendimi çok uyumaya alıştırmamaya çalışıyorum
diğer topilteki arkadaşlar 8 de falan uyuduklarını söylüyorlar
kesinlikle öyle yapmıyorum uyanık kalmaya çalışıyorum
sonuçta bebek olunca uykusuz kalacaz:kedi:
ev işi fazla yapamıyorum yürürken falan çabuk yoruluyorum
önümüz yaz ne yapacam bilmiyırum tatlım
her zamanki gibi hayırlı olsun diyorum:Saruboceq::
Allah yardımccın olsun canım bencede kendını fazla yormamak lazım ama dedıgın gıbı de tamamen salıp uykuya falan dusmemek lazım ...
yoksa sonrası cok zor olabılır...
ben zaten hıc dusunemıyroum kendımı uykum kus uykusu gıbı cok uyanırım vs bebek olsa gunduzerı leyla gıbı gezerım heralde sersemlıkten -tatlicadiarzu-
aysel ilk 3 ay çok onemli bırak iş yapma zaten işe gidip geliosun çalışıosun yoruluosun bide evde yapma sonra yavaş yavaş yapar yada yaptırırsın birini tutup.bu gunler naz yapma gunlerin iyi değerlendirzemuszemus
kızlar selam...adet oldum...
günaydın canlarım nasılsınız
bol hamiş haberli günler diliyorumm
günaydın kızlar
günaydın kısllarrr opuyorumnanaktan
lapaci geldiii =)))))
nasılsınız bakalımmmm
iyi haftalar hepinizzeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?