- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #14.401
5400 gr oldu tombik kurbagam... :ecrin_bebek:
edutummm
ıs cıkısı yaptırındaaa sonucu alınca gec de olsa mutlaka gır haber ver ben catlarım bak meraktan yarına kadar ... hakkında hayırlkısı olsun negatf olsa da uzmek yok ama tatlı canını
cunku moralın hyuksek olmalı kı aslımadan guzel sonuc alabılesın oldumu olumunekankayizsmile
selam pınarcım yaa Allah kolaylık versın valla
bende mukabele var bı komsumun 3 aylık kızı var
gelınce benım yataga koyuyo mukabele sonunda gıdıp alıo masallah uyumasa da kendı kendıne bakınıo velet masalllah pek sakın ...
Allah senın ogluna da sakınlık versın de anası dınlensın hemde bıze katılsın bıraz
bıde komsulardan da dua aldım bugun teyzemın bırı Allah nurhanıma da nasıb etsın bı bebek ınsallah dedııı
bakalım boshayallersmile
selam kızlar,
muhabbetinizi kıskanıyooruumm..
girmemle çıkmam bir oluyor yazamıyorum fazla. karyola sallıyorum bi taraftan mafoldumben
uyanıyo hemen eşek sıpası . durmuyo artık..
valla hayırlısı olsun erkek olursa diycekler bune yahu sizin kızlar hep erkek doğuruor die:))) iki ablamında birer oğlu var 3.de benden olur:)bu nedenle herkes kıs istio benim ailemde:) kısmet allahım ne yazdıysa zemuszemus
5400 gr oldu tombik kurbagam... :ecrin_bebek:
sağol canım ,daha tatlıları sizlerin olsun. daha gelin bakıcaz oğluma. gaz problemimiz geçsinde kaydirigubbakcemile3olsun kız...geldi ya uyutmaz tabi..süper tatlı maşallah öp benim için annesi
amin hepimizin duaya ihtiyacı var bir sebeple. ben uzak kaldım herşeyden. benim yerimede dualar edin.hoşgeldin pınarcım Allah güç kuvvet versin dayanıklılık versin inşallah
maşallah maşallah tombiğee opuyorumnanaktan
sen yıne de yaptır canım boyle hergun dusunup kendını daha cok strese sokacaksın hem raporunu da dusunuyorsun ..ılk bı kac saat uzulursun sonuc negatıf olsa ama sonra toparlar yaoluna bakarsın ...lorkem ya..kan verip vermemekte çok karasızım...idrarda 2 kere baktım yok sonuçta...kızdım demin kendime ama verirsem gelip haber veririm söz
yaptıgımız her hayırlı ıs ıbadet hukmunde senınde suan en onemlı vazıfelerınden tabıkı annelıksağol canım ,daha tatlıları sizlerin olsun. daha gelin bakıcaz oğluma. gaz problemimiz geçsinde kaydirigubbakcemile3 amin hepimizin duaya ihtiyacı var bir sebeple. ben uzak kaldım herşeyden. benim yerimede dualar edin.
sağol canım ,daha tatlıları sizlerin olsun. daha gelin bakıcaz oğluma. gaz problemimiz geçsinde kaydirigubbakcemile3
amin hepimizin duaya ihtiyacı var bir sebeple. ben uzak kaldım herşeyden. benim yerimede dualar edin.
tombişlikten kolumu agrıtıyor ve sırtımda agrıyor. ama nasıl güzel kıyamıyorum bırakmaya. 4 saat uykuyla duruyorum. gündüz bazen 1-2 saat uyyorum..
olsun darısı herkesin başına... :Saruboceq:
sen yıne de yaptır canım boyle hergun dusunup kendını daha cok strese sokacaksın hem raporunu da dusunuyorsun ..ılk bı kac saat uzulursun sonuc negatıf olsa ama sonra toparlar yaoluna bakarsın ...
hayırlısı olur ınsallahhh hakkında duaedıyorummm
yaptıgımız her hayırlı ıs ıbadet hukmunde senınde suan en onemlı vazıfelerınden tabıkı annelık
o yuzden sen onunla ılgılenırken duaeder gıbı ıbadet eder gıbısın ...
oyle dusun benceee
gelın kızımız olarak da ılk aday geldı ama gordunmu bılmıyorum handenın kızını daha vakıt var tabı dıer alternatıflerı de gormek lazım delikafadulden
ayyyyyyyyyyy
oku oku bitmiyo özet geçin bakiyim
ben yokken ne haltlar karıştırdınız bugün
bu arada aysel hamiş kaldıgı ay 3 gün kalamı test yapıp negatifi görmüştü
neden sordunaklinialirimsmile
edutcan duyduguma göre test yapıcakmışsın ben bugün adet olmazsam eger yarın halay mendillerini hazırlayın kızlar
bende ki de ne umutsa ha geldi gelecek kırmızılar hala hayal peşindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?