Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

hoşgeldin pınarcım Allah güç kuvvet versin dayanıklılık versin inşallah

lorkem ya..kan verip vermemekte çok karasızım...idrarda 2 kere baktım yok sonuçta...kızdım demin kendime ama verirsem gelip haber veririm söz

selam kızlar,
muhabbetinizi kıskanıyooruumm..
girmemle çıkmam bir oluyor yazamıyorum fazla. karyola sallıyorum bi taraftan mafoldumben
uyanıyo hemen eşek sıpası . durmuyo artık..

yerim ben o sıpayı... kıymetli sıpa. annesinin babasının biricik kuzusu.

Rabbim elini ayağını düzgün versin sağlığını yerinde versin inşallah. Diyorum ya herkesin bebeği kıymetli ama bizimkiler daha bi kıymetli... ister kız olsun ister erkek kabulümüz... ikiside bizim canımız kanımız olacak en nihayetinde.

5400 gr oldu tombik kurbagam... :ecrin_bebek:

Amaniiiinnn ben gelir onun yanoşlarını hüplete hüplete öperiiim... tombik kurbağadan tombik prens'e dönüşür kaydirigubbakcemile3

olsun kız...geldi ya uyutmaz tabi..süper tatlı maşallah öp benim için annesi
sağol canım ,daha tatlıları sizlerin olsun. daha gelin bakıcaz oğluma. gaz problemimiz geçsinde kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin pınarcım Allah güç kuvvet versin dayanıklılık versin inşallah
amin hepimizin duaya ihtiyacı var bir sebeple. ben uzak kaldım herşeyden. benim yerimede dualar edin.
maşallah maşallah tombiğee opuyorumnanaktan

tombişlikten kolumu agrıtıyor ve sırtımda agrıyor. ama nasıl güzel kıyamıyorum bırakmaya. 4 saat uykuyla duruyorum. gündüz bazen 1-2 saat uyyorum..

olsun darısı herkesin başına... :Saruboceq:

lorkem ya..kan verip vermemekte çok karasızım...idrarda 2 kere baktım yok sonuçta...kızdım demin kendime ama verirsem gelip haber veririm söz
sen yıne de yaptır canım boyle hergun dusunup kendını daha cok strese sokacaksın hem raporunu da dusunuyorsun ..ılk bı kac saat uzulursun sonuc negatıf olsa ama sonra toparlar yaoluna bakarsın ...
hayırlısı olur ınsallahhh hakkında duaedıyorummm
yaptıgımız her hayırlı ıs ıbadet hukmunde senınde suan en onemlı vazıfelerınden tabıkı annelık
o yuzden sen onunla ılgılenırken duaeder gıbı ıbadet eder gıbısın ...
oyle dusun benceee

gelın kızımız olarak da ılk aday geldı ama gordunmu bılmıyorum handenın kızını daha vakıt var tabı dıer alternatıflerı de gormek lazım delikafadulden

olsun Pınarcım Türk erkeği gazlı olur kaydirigubbakcemile3 yemeği yedikten sonra geyirmesi ve pırtlaması olmazsa Türk erkeği sayılmaz kaydirigubbakcemile3

Annesi kıyılır mı hiç o minişe... isterse 100 kilo olsun yine taşınır.
Rabbim herkese nasip etsin inşallah sağlıkla bir evlat sahibi olmayı...

sağol kuzum...dualrında eksik etme bizi. canımsınolumunekankayizsmile

ayyyyyyyyyyy
oku oku bitmiyo özet geçin bakiyim
ben yokken ne haltlar karıştırdınız bugün
bu arada aysel hamiş kaldıgı ay 3 gün kalamı test yapıp negatifi görmüştü

edutcan duyduguma göre test yapıcakmışsın ben bugün adet olmazsam eger yarın halay mendillerini hazırlayın kızlar
bende ki de ne umutsa ha geldi gelecek kırmızılar hala hayal peşindeyim

edutcan duyduguma göre test yapıcakmışsın ben bugün adet olmazsam eger yarın halay mendillerini hazırlayın kızlar
bende ki de ne umutsa ha geldi gelecek kırmızılar hala hayal peşindeyim

kuzu senin en son adetin kaçında oldu diyi ver bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…