- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #14.361
iyiyim kıslar çok şükür sıcakla uğraşıyoss odam çok sıcak olduğu için hep başka odadayım
günaydın halevim nasılsın iğnenin etkileri varmı ağrı felan
herkese selamlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sana da selam hosgeldınn
edutum ne iş hala gelmemıs reglın
valla sıkıcı bılıyorum beklemek bı bekledıkce de hem umıtlenıo ınsan hem korkuyo kotu bısey mı var dıye sonra ıyıce dengesıze baglıo maalesef sempatiksalakcinni
bugün yine toplantı var =(( akşama kadar sürecek....
yarın görüşürüz artık......
beni özleyin anacımmm opuyorumnanaktan
günaydın kızlar nasılsınız?
günaydın kızlar nassınız bizdede bi telaş bugün kardeşim doktor ilk ataması olcak pratisyen olarak tercih telaşesindeyiz bizim buralar hiç açılmamış hayırlısı inşallah hakkında hayırlı bir yer gelir çünkü bir yandan tusa hazırlanacak.......
uykusuzluk ve sıcak insanı mahfediyor zaten.. onlar olmasa daha kolay geçer eminim...
benim özel sağlık sigortam var.. %100 karşılıyor. o nedenle fiyat konusuna girmedik..sormuştum fiyatlarını ama unuttum... =)
ay gaye ya herkesde aynı dert.. uykusuzluk =(( ne yapıcaz bilmem
senin şu ttnet bağlantısının ismi nedir? baktım sitesinde göremedim... iyice bir araştırmak istiyorum... gayet uygun görünüyor fiyatı falan da
kuzum naber....biş soracm hamile kaldığında belirtilerin nelerde ohaoldumsmile kızmayın bana ama yaaa:gitme:
günaydın kızlar nassınız bizdede bi telaş bugün kardeşim doktor ilk ataması olcak pratisyen olarak tercih telaşesindeyiz bizim buralar hiç açılmamış hayırlısı inşallah hakkında hayırlı bir yer gelir çünkü bir yandan tusa hazırlanacak.......
kızlar kan vermek orucu bozarmı
hayır canım kan vermek bozmuyor... diyanetin sitesinde öyle yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam
hadi hayırlısı olsun Edutcan umarım güzel sonuç olur olmazsa da adetin fazla bekletmeden gelirde tedavine başlarsın inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?