Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

iyiyim kıslar çok şükür sıcakla uğraşıyoss odam çok sıcak olduğu için hep başka odadayım

hoşgeldin tatlım iyi olda gerisi dert değil

günaydın halevim nasılsın iğnenin etkileri varmı ağrı felan

hiç ağrı falan hissetmemiştim halada yok canım sadece kasıklarımda baskı vardı oda 2 gündür hafifledi sanırım birşey hissetmiyorum artık biz çabalıyoruz gerisi Allahın takdiri inşallah tutar yaaaa hayırlısı ile

herkese selamlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşgeldin aramıza

tam anlamıyla hissim bu...gidip kan versem diyorum hem orucum hemde çok üzülürü galiba..beklemek çok kötü zaten....

günaydın kızlar nassınız bizdede bi telaş bugün kardeşim doktor ilk ataması olcak pratisyen olarak tercih telaşesindeyiz bizim buralar hiç açılmamış hayırlısı inşallah hakkında hayırlı bir yer gelir çünkü bir yandan tusa hazırlanacak.......

ay ne güzel bir meslek..neresi hayırlysa orası olsun inşallah

TTnet uçan internet'miş canım... biz kendi bağlantımızı kendimiz yaptık :) TTnet adsl açma bayiisiyiz ya :)

kuzum naber....biş soracm hamile kaldığında belirtilerin nelerde ohaoldumsmile kızmayın bana ama yaaa:gitme:

Edutcan ben klomene rağmen çok ümitsizdim hatırlarsan...Çünkü nasıl olsa "boş geçmesin bu ay diye kullandık" diyordum.Direkt kendimi iğneli tedaviye hazırlamıştım ve hiç belirtim olmadı... Akıntım eskisi gibiydi artış yada azalış olmadı.Göğüslerimde ağrı yada şişme olmadı.Uçları da koyulaşmadı... Sonracığıma uyku hali yoktu hamile olduğumu öğrendikten 1 hatta 1,5 hafta sonra başladı halsizlik ve uyku hali...
Normal zamana göre tek değişiklik biraz gazlı hatun olmuştum... ve adet olacak gibi kasıklarımda,belimde hisler vardı... Hatta ben progestan kullanmıştım ve progestan bittikten sonra geciken 5. günüm falandı sanırım.Herhalde kist oldu diyordum içimden.

ya benim gögüslerim acıyor ki azcık azaldı bugün, gögüs uçlarım belirgin yani benim normalde değildirde, beyaz ama fazla olmayan akıntım var,renk değişimi felanda yok... offffffffffff offffffffffffff

Canım hakkında hayırlısı olsun kardeşinin inşallah... Umarım Tus sınavını kazanır ve uzmanlığına da başlar.

hoşgeldin Ekakalcım hayırlısı olsun kardeşin hakkında inşallah gönlüne göre olur herşey

''Bunun orucu bozması gibi bir durum söz konusu değildir. Çünkü vücuda beslenmek maksadıyla alınan şeyler orucu bozar, çıkan şey bozmaz. Damara beslenmek maksadıyla iğne batırılırsa oruç bozulur, kan almak için batırılan iğne, orucu bozmaz. Bu nedenle rahatlıkla bağışta bulunulabilir. Kan vermek, vücudun zekatıdır.''

hadi hayırlısı olsun Edutcan umarım güzel sonuç olur olmazsa da adetin fazla bekletmeden gelirde tedavine başlarsın inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…