Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

helvam duyduğuma göre iğneni olmuş harıl harıl çalışıyomuşun

evet bitter çikolatam hiçbir acı ağrı sancı akıntı vs. olmadı bende ama bi umutdur bekliyoruz işte çalışmalara devam ne kadar uykusuz ve yorgun olsak da napalım işin ucunda güzellik olunca herşeyi yapıyon umarım hayırlısı olur hakkımızda

sağol canım benim...senin asıl çalışmalar

çalışmalar dur durak bilmeden devam ediyor tatlım dün eşim çok yorgun uykusuzdu ama yinede aralık vermeye niyetli değilim o yüzden adamı rahat bırakmadım sabahda gelmiş bi daha istiyor tabi uykuyu aldı topingli bi şekilde sokuluyor bana olmaz dedim geç saatte geldi anam ben napayım işe gelmek için erken kalkıyoz ikimizde ilişki sonrası yatmam lazım abdest almam lazım vakit yok arada mecburen geri çevirdik kocişibayanssulusmile

iyiyim bende idare ediyorum göbik büyüyo ben ağırlaşıyorum yuvarlanıyorum yarın doktor kont. var suyu artmışmı bakıcaz bide cinsiyetini görücez inşallah heyecanlıyım:)

kızlar Robbie Williams ile evlenen türk kızını beğendiniz mii? bana pekte güzel gibi gelmedi...
illa b.k atıcam ya alsanaalsanasmile ama yani robbie 'yi hak etmiyoooooo

selam kızlar,
muhabbetinizi kıskanıyooruumm..
girmemle çıkmam bir oluyor yazamıyorum fazla. karyola sallıyorum bi taraftan mafoldumben
uyanıyo hemen eşek sıpası . durmuyo artık..

o halde seninki de değere göre erkek gözüküyor kaydirigubbakcemile3 gamyoncuiremsu

valla hayırlısı olsun erkek olursa diycekler bune yahu sizin kızlar hep erkek doğuruor die:))) iki ablamında birer oğlu var 3.de benden olur:)bu nedenle herkes kıs istio benim ailemde:) kısmet allahım ne yazdıysa zemuszemus

selam kızlar,
girmemle çıkmam bir oluyor yazamıyorum fazla. karyola sallıyorum bi taraftan mafoldumben

hoşgeldin oyyyyy yesinler o sıpayıı opuyorumnanaktan emiyomu annesi kilo almışmı

edutummm
ıs cıkısı yaptırındaaa sonucu alınca gec de olsa mutlaka gır haber ver ben catlarım bak meraktan yarına kadar ... hakkında hayırlkısı olsun negatf olsa da uzmek yok ama tatlı canını
cunku moralın hyuksek olmalı kı aslımadan guzel sonuc alabılesın oldumu olumunekankayizsmile
selam kızlar,

selam pınarcım yaa Allah kolaylık versın valla
bende mukabele var bı komsumun 3 aylık kızı var
gelınce benım yataga koyuyo mukabele sonunda gıdıp alıo masallah uyumasa da kendı kendıne bakınıo velet masalllah pek sakın ...
Allah senın ogluna da sakınlık versın de anası dınlensın hemde bıze katılsın bıraz

bıde komsulardan da dua aldım bugun teyzemın bırı Allah nurhanıma da nasıb etsın bı bebek ınsallah dedııı
bakalım boshayallersmile

inşallah canım duaları kabul olsun...
ilk 2 hafta usluydu. Artık şımarıklık var... mukabele dua hak getire. bu sene böyle artık..
:bbo:

selam kızlar,

olsun kız...geldi ya uyutmaz tabi..süper tatlı maşallah öp benim için annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…