- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #14.381
hadi hayırlısı olsun Edutcan umarım güzel sonuç olur olmazsa da adetin fazla bekletmeden gelirde tedavine başlarsın inşallah canım
helvam duyduğuma göre iğneni olmuş harıl harıl çalışıyomuşun
sağol canım benim...senin asıl çalışmalar
selammm kıslarr nasılsınız
iyiyim bende idare ediyorum göbik büyüyo ben ağırlaşıyorum yuvarlanıyorumyarın doktor kont. var suyu artmışmı bakıcaz bide cinsiyetini görücez inşallah heyecanlıyım:)
iyiyim bende idare ediyorum göbik büyüyo ben ağırlaşıyorum yuvarlanıyorumyarın doktor kont. var suyu artmışmı bakıcaz bide cinsiyetini görücez inşallah heyecanlıyım:)
hoşgeldin cinsiyet için gecikmişsin suyumu azdıki artmışmı die bakacak
evet canım suyu azdı göremedi doktor
gaye fb-hcg 19,2 çıkmış
o halde seninki de değere göre erkek gözüküyorkaydirigubbakcemile3 gamyoncuiremsu
selam kızlar,
muhabbetinizi kıskanıyooruumm..
girmemle çıkmam bir oluyor yazamıyorum fazla. karyola sallıyorum bi taraftan mafoldumben
uyanıyo hemen eşek sıpası . durmuyo artık..
hoşgeldin oyyyyy yesinler o sıpayıı opuyorumnanaktan emiyomu annesi kilo almışmı
selam kızlar,
girmemle çıkmam bir oluyor yazamıyorum fazla. karyola sallıyorum bi taraftan mafoldumben
edutummm
ıs cıkısı yaptırındaaa sonucu alınca gec de olsa mutlaka gır haber ver ben catlarım bak meraktan yarına kadar ... hakkında hayırlkısı olsun negatf olsa da uzmek yok ama tatlı canını
cunku moralın hyuksek olmalı kı aslımadan guzel sonuc alabılesın oldumu olumunekankayizsmile
selam pınarcım yaa Allah kolaylık versın valla
bende mukabele var bı komsumun 3 aylık kızı var
gelınce benım yataga koyuyo mukabele sonunda gıdıp alıo masallah uyumasa da kendı kendıne bakınıo velet masalllah pek sakın ...
Allah senın ogluna da sakınlık versın de anası dınlensın hemde bıze katılsın bıraz
bıde komsulardan da dua aldım bugun teyzemın bırı Allah nurhanıma da nasıb etsın bı bebek ınsallah dedııı
bakalım boshayallersmile
selam kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?