Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kuzu senin en son adetin kaçında oldu diyi ver bakem
17 sinde canım bugün 27. gün tamda bekledigim gün
sürekli bi ıslaklık var gidiyorum ama daha gelen giden yok
gerçi test negatif çıkmıştı ama napan işte çıkmadık candan ümit kesilmezmiş

kız kıvır şu isminin yanıdaki arebesk şeyi kaldır döverim yeminle....ay sana hiç yakışmıyo

kız deli tosba benim 32 . günüm 2 kere idrarda negatif gördüm hala umudum var...tabi sabahtan beri kasık ağrımda cabası:))))

kız deli tosba benim 32 . günüm 2 kere idrarda negatif gördüm hala umudum var...tabi sabahtan beri kasık ağrımda cabası:))))

ya ben düzenli adet görüyorum ya 24 ile 27 arası degişir 3 gün önce yaptım negatif çıktı
ama galiba ayselde düzenli adet görüyodu ona ragmen 3 gün önce yapmış negatif çıkmıştı
sonunda bebek geldi ordan azcık umutluyum ama benimde gögüslerim agrıyo kasık agrım var tam adet belirtileri

edutcan duyduguma göre test yapıcakmışsın ben bugün adet olmazsam eger yarın halay mendillerini hazırlayın kızlar
bende ki de ne umutsa ha geldi gelecek kırmızılar hala hayal peşindeyim
erken yapınca negatıf cıkma ıhtımalı cook yuksek zaten
1-2 gun gecınce bıle yapsan gec dollenme ıhtımlaını dusunmek lazım
bekleyın bakalım ınsallah mendıller hazırda beklıo zaten uzun zamandır zemuszemus

kuzum bende düzenli adet görüyorum zaten...geçen ay 29 hariç ilk defa 30 günde olmuşum...

dün ramazanın etkisiyle eşim azıcık dellendi çatacak yer arıyo e tabii en yakınında da ben varım
diyorum ki bu ay çocugum olursa sana göstermicem o da diyo ki sanki sen görücen de bana göstermicen
olsun ultrasondada göstermicem sana dedim bakıyo bana tuhaf tuhaf
yazık ya zaten oruç başına vurmuş

Kız kıvırcık kpss sonucun kaç geldi bakem?
canım bende anlamadım ya geçen seneye göre netlerim çok çok iyi ama puanım ona göre çok düşük geldi 72

kuzum bende düzenli adet görüyorum zaten...geçen ay 29 hariç ilk defa 30 günde olmuşum...
hadi ya desene benim kırmızılar ha geldi ha gelecek
elimde test var yapsam mı acep bilmiyorumkismile

belirtilere takılmak yokkkkkkkk inşallah güzel haberler gelir ikinizdende gozelceeeee helay çekeriz inşallahhhhhhhhh

bence daha yapma kıvrcıkım
bekle bakalım hsonu falan yap
en azından bı 3 gun gecsın bencee

kuzum kpss de bu sene herkeşler çok iyi yapmış o yğzden puanlar düşümüş..ben sadece metematik ve türkçe yapmıştım 62 almışım:sinifsinif:

sen bılırsın tabııkı ama keske bekleyebılsen
daha kesın soonuc ıcın yanii

ya ben test yapınca rahatlıyorum hani kırmızıların gelecegini biliyorum ya gelselerde üzülmüyorum
ama test yapmadan beklersem kırmızıları görünce çok üzülüyorum

ooo hayırdır çalışmalarr nasıl bakalımm
tembellik yok ona göre asıl patlamayı biz senden bekliyoruz lmaz:

aaaaaaa hiç tembellik yaparmıyım o konuda canım istemese bile yaparım bennnnnn:roflol: nede olsa ucunda güzellik bekliyor bizi inşallah Allahım hayırlısı ile verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…