- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #14.421
17 sinde canım bugün 27. gün tamda bekledigim günkuzu senin en son adetin kaçında oldu diyi ver bakem
17 sinde canım bugün 27. gün tamda bekledigim gün
sürekli bi ıslaklık var gidiyorum ama daha gelen giden yok
gerçi test negatif çıkmıştı ama napan işte çıkmadık candan ümit kesilmezmiş
kız kıvır şu isminin yanıdaki arebesk şeyi kaldır döverim yeminle....ay sana hiç yakışmıyo
emrin olur sultanım sen istersinde ben degiştirmezmiyim hiç Şeniz
kız deli tosba benim 32 . günüm 2 kere idrarda negatif gördüm hala umudum var...tabi sabahtan beri kasık ağrımda cabası:))))
erken yapınca negatıf cıkma ıhtımalı cook yuksek zatenedutcan duyduguma göre test yapıcakmışsın ben bugün adet olmazsam eger yarın halay mendillerini hazırlayın kızlar
bende ki de ne umutsa ha geldi gelecek kırmızılar hala hayal peşindeyim
17 sinde canım bugün 27. gün tamda bekledigim gün
sürekli bi ıslaklık var gidiyorum ama daha gelen giden yok
gerçi test negatif çıkmıştı ama napan işte çıkmadık candan ümit kesilmezmiş
işte benim kıvırım efferim kuzum benimmmm
ayyyyyyyyyyy
oku oku bitmiyo özet geçin bakiyim
ben yokken ne haltlar karıştırdınız bugün
bu arada aysel hamiş kaldıgı ay 3 gün kalamı test yapıp negatifi görmüştü
ya ben düzenli adet görüyorum ya 24 ile 27 arası degişir 3 gün önce yaptım negatif çıktı
ama galiba ayselde düzenli adet görüyodu ona ragmen 3 gün önce yapmış negatif çıkmıştı
sonunda bebek geldi ordan azcık umutluyum ama benimde gögüslerim agrıyo kasık agrım var tam adet belirtileri
canım bende anlamadım ya geçen seneye göre netlerim çok çok iyi ama puanım ona göre çok düşük geldi 72Kız kıvırcık kpss sonucun kaç geldi bakem?
hadi ya desene benim kırmızılar ha geldi ha gelecekkuzum bende düzenli adet görüyorum zaten...geçen ay 29 hariç ilk defa 30 günde olmuşum...
ya ben düzenli adet görüyorum ya 24 ile 27 arası degişir 3 gün önce yaptım negatif çıktı
ama galiba ayselde düzenli adet görüyodu ona ragmen 3 gün önce yapmış negatif çıkmıştı
sonunda bebek geldi ordan azcık umutluyum ama benimde gögüslerim agrıyo kasık agrım var tam adet belirtileri
kız deli tosba benim 32 . günüm 2 kere idrarda negatif gördüm hala umudum var...tabi sabahtan beri kasık ağrımda cabası:))))
canım bende anlamadım ya geçen seneye göre netlerim çok çok iyi ama puanım ona göre çok düşük geldi 72
hadi ya desene benim kırmızılar ha geldi ha gelecek
elimde test var yapsam mı acep bilmiyorumkismile
belirtilere takılmak yokkkkkkkk inşallah güzel haberler gelir ikinizdende gozelceeeee helay çekeriz inşallahhhhhhhhh
bence daha yapma kıvrcıkım
bekle bakalım hsonu falan yap
en azından bı 3 gun gecsın bencee
canım bende anlamadım ya geçen seneye göre netlerim çok çok iyi ama puanım ona göre çok düşük geldi 72
hadi ya desene benim kırmızılar ha geldi ha gelecek
elimde test var yapsam mı acep bilmiyorumkismile
3 gün mü he he hekaydirigubbakcemile3
kız delü ben bugün olmasın sabah ilk işim test yapmak olur
sen bılırsın tabııkı ama keske bekleyebılsen
daha kesın soonuc ıcın yanii
ooo hayırdır çalışmalarr nasıl bakalımm
tembellik yok ona göre asıl patlamayı biz senden bekliyoruzlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?